I . K . K . A


Tanken var att vi, jag Kiira Kaisa och Aaron skulle åka till stranden för lite volleyboll, syskon mot syskon, bror mot syster. Men, väl framme visade det sig att planen var upptagen av andra volleyboll sugna, och det var den även hela våran vistelse där så tyvärr så blev det ingen match denna gång.

Ikväll är det tänkt att det blir en chillkväll med en drink ute i det fina vädret, men först middag och en kvällspromenad. Vi hoppas även att vi får sällskap av Jennika, som slutar jobba runt 22. Vi ses!

HALLONPAJ


Ah, har precis avnjutit en underbar sommarmiddag här hos mina systrar i Uppsala. Ja, jag är fortfarande kvar här men åker nog hem i morgon igen. Det känns bra nu iallafall med lite mat i magen efter våran heldag på stranden. Vi körde samma strand som igår och mängden på männiksorna hade inte minskat fast det var måndag å allt. Skumt, har alla semester samtidigt?

Nu blir det efterrätten, hallonpaj med glass kan det bli bättre!?

29 JUNI


God morgon... Ska till beachen idag igen och steka, vilken strand det blir idag vet jag inte än, men sol och bad blir det vilket som och det tycker jag att ni andra också ska göra.Vi ses!

FJÄLLNORA


K & I




Under en förfest är det nog inte alls för ovanligt att tjejer/killar tar fram kameran och fånar sig. Igår var det jag och min älskade systar Kiira som provade olika miner i hopp om att få en bra bild... Lyckades vi?
Och man skulle ju nästan kunna tro att vi är på väg till ett WHITE PARTY med tanke på kläder. Somrigt värre!

ÅKANTEN


Tack för en superkul kväll!


WATERBOY


UNDERBART...

 


GO GREEN


White Wings


                                       Vogue Nippon (Japan) JULY 09




Photographer - Mert Alas & Marcus Piggott


ON MY WAY TO THE BEACH


God dag alla sommar älskare! Kommer nog att ligga på beachen hela dagen om vädret håller i sig, så räkna med en halv taskig uppdatering.  Tittar in i eftermiddag eller ikväll igen. Vi ses!

RB4126



Kom hem till en glad överraskning, ett par gamla Ray-Ban Cats 1000 RB4126 låg och väntade på mig. Dessa härliga brillor hade min mamma fått av en vän och då tänkte hon på mig, som har velat ha ett par en längre tid. Äntligen har jag dom och det som gör det ännu bättre är att jag fick dom helt gratis.



CAROLINA PARK


Platsen där vi bodde...

På väg ner till beachen...

Iina lyckas inte få bruna fötter...

Kim och Kiira



Kaisa

Som ni redan kanske har förstått så har vi haft det helt underbart. (Mer bilder kommer när jag fått alla från Kim)
Nu ska jag ut och fortsätta jobba på brännan... Vi ses!

IM BACK FROM MARBELLA



Planet landade runt 22 igår kväll och kände att jag ville titta in och säga hej. Vi har verkligen glassat hela veckan med en jäkla massa sol, bad och stek i Puerto Baunus. Vi ses imorgon igen, och då ska ni även få se mina fynd från Marbella!




IM IN MARBELLA BITCH!



I . R . K . K . J . K


Sienna Miller


                                                 Vouge JULI 2009





    "Sienna Miller gets ready to go from It girl to hit girl."


Aaron!



Är han inte ett liten charmtroll..!?


JAG KOM IN!


Ni som följer min blogg kanske redan vet att jag har sökt in till Tillskärarakademins basår - Konstruktion och Design 2009. Och vet ni vad!? Jag kom in! Kuvertet kom i i brevlådan i morse, och om mitt hjärta dunkade snabbare när jag skulle öppna det. Vilken lättnad, kan inte beskriva hur glad jag är just nu. Nu vet jag vad som väntar nästkommade år och det är en riktigt skön känsla. Beskedet kunde heller inte komma mer lägligt, för nu kan jag åka på semester utan att vara orolig och ovetandes.

FAN så underbart!

I LOVE FASHION PHOTOGRAPHY


BACILLER - FAN FAN FAN!

                                     LAW AND ORDER BY STEVEN MEISEL

                                
Någon som har något tips på hur man blir av med baciller från kroppen?


PINK PASSION



Neonfärger ser man ju allt mer av i butikerna, eller ska jag säga 80tals-modet ser man mer av. Hittade den här toppen på MYRORNA idag för bara 45 kronor. Den kommer att få göra premiär i Marbella tillsammans med någon härlig kjol.

Leoparden





Good job iina, good job!



*#%*¤/#%"*/#%#"* jag försov mig!  Hade bestämt  med Kim igår att jag skulle samåka med henne hem klockan 11 idag, men klant som jag är ringer hon klockan 11 och undrar vart jag är och i samma stund inser jag att jag har försovit mig. Good job Iina! Så nu är jag fortfarnade kvar här i Uppsala, och kan förhoppningsvis åka hem med henne i morgon istället.

Men en god nyhet är att jag nyss fick veta att jag fick tillbaka skatten idag. FUCKING AWESOME!


Six days to go


CLOSE UP




T-shirten är second hand . Ringen gåva. Silverarmband gåva från mina mamma . Nitarmbandet DESIGN  BY IINA


EASY RIDER




                                                  Isabeli Fontana  


I don´t kiss and tell


Ögonen håller sakta men säkert på att stängas här och jag känner väl med den lilla sömn jag fick i natt, att jag kanske borde gå och lägga mig. Har faktiskt bara legat framför tvn hela dagen och myst och i morgon blir det förmodligen ännu en softar dag. Kiira ska ha hjälp med att slinga håret, sen vet jag inte riktigt vad som händer...

Sov gott så ses vi imorgon!

Naughty

-------------------------------------------------------------------------


                                                   KATE MOSS
----------------------------------------------------------------


ORANGE


Det bjöds på drinkar...

Jag bjöd på en pose...

Det gjorde även mina systrar...

Och det dansades som aldrig förr!


STUDENT 2009


D A G E N S


Blåa avklippta Cheap Monday . T-shirt från Weekday . Kofta från Hunky Dory . Skärp från Second hand . Boots från Second hand . Solbrillor från saltopeppar.se

DET VITA LINNET




RÖYKSOOP

Press play for ultimate pleasure...

   


SASSA BRASSA MANDELMASSA


Chloë Sevigny: Behind the Scenes





Chloë Sevigny är en känd amerikansk skådespelerska och stilikon, här bli hon fotomodell stylad i både skor, väskor och smycken från Louis Vuitton.

BLEKFISAR



Man blir lätt rastlös när man ligger ute och solar, speciellt när man ligger själv på en balkong och nästan svettas ihjäl. Samtidigt vill man ju passa på när det är soligt och bygga på sig en bra grund innan det bär av till MARBELLA, om sisodär mindre än två veckor. Oh my god! Fast en annan rolig sak är ju också att lillebror tar studenten nu på fredag (det känns som om det var igår han nyss fyllde 14) så då vill man ju också vara brun och fräsch, så jag kanske ska pallra mig tillbaka ut i solen igen... Och det tycker jag att även ni andra blekfisar ska göra!

HEMÅT



                                                        RANKIN

Då var det bara att packa sina saker och bege sig hemåt igår... efter en sjukt bra helg här i Uppsala. Vi ses!


RSS 2.0