Family dinner!

Hallå där! Är kvar här hemma hos min syster Kaisa i Uppsala och har precis vinkat av vår frisör Linda, som var förbi och fräschade upp både mitt och Kims hår. Ikväll ser det ut som att det bli familjemiddag här hemma hos syrran. Storebror Kalle, mina systrar Kaisa och Kiira och mamma, alla utom lillebror Aaron.. vilket händer alltför sällan men när det väl händer så är det lika mysigt... Vi ses!


untz untz


Trots att jag kanske inte mår sådär jätte okej förtillfället hoppas jag på att jag lyckas få med mig syrran Kaisa till Orange. Ryktet går att det ska bli en riktigt bra kväll där... Är visserligen jäkligt trött från igår men va fasiken, det ska väl gå vägen. Jag bjuder på ett leende... Vi ses!


ÄLSKA MIG!

Jag vet inte vart jag ska börja men det här ska inte få knäcka mig, det ska göra mig stark. Jag vill inte och jag kommer inte se tillbaka.. Jag ser mig själv långt bort härifrån, utan vetskapen om att jag överhuvutaget är av ditt blod. Jag ser mig lycklig och framgångrik.. Det finns inget annat!

Du.. Nej, det finns inget du, det finns bara jag!


JANUARI 29


Sitter här hemma och väntar in min vän Kim, som jag ska samåka till Uppsala med... Det ser ut som att det bli Gillet ikväll och det gillas!

Vi ses!

The red-headed fox!





Har spenderat eftermiddagen/kvällen åt att ha färgat mitt hår och packat väskan för ännu en helg i Uppsala. Det ser ut att bli en relativt lugn helg med en massa mys. Förmodligen bara ut för ett glas eller två... Fast, jag vet ju hur det brukar sluta.. Sen på söndag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig, det var ju för länge sen sist nu. Skärpning! 


Tackar för mig, vi ses!

"För ökad lust"

Vaknade imorse med världens magvärk så jag föll mig hemma idag... Igentligen skulle jag ha kunnat gått till skolan eftersom jag ändå trotsade värken och tog mig till gymmet för ett pass senare.
Aja, det känns skönt att jag iallafall har åstadkommit någoting bra idag och inte bara "skolkat". Har shoppat lite idag också, tyvärr ingenting till garderoben, där det ändå inte får plats med en endaste pryl till, utan har köpt mig lite annat smått och gått.



Olive body lotion . ALOE VERA hand & nagel creme . HENNA hårfärg rödbrun . Äppelcidervinägerkapslar mot ökad förbränning . Rosenrot för ökad ork, lust, skärpa och välbefinnande.

"Välkommen till mitt nya liv!"


Chiquita !




Tjejer hör upp! Satsa på STORA smycken till vår/sommaren 2010, det tänker iallafall jag göra. Mina örhängen ovan hittade min mamma bland annat i en stor plastkassa full av olika typer av smycken, som någon bara hade slängt bort. Vilket fynd, det tackar man för!


Under The Hood



Hej alla pigga och glada! Jag hoppas att ni mår toppen för själv är jag rent ut sagt skittrött. Borde igentligen ha gått och tränat idag men jag kände det på väg hem från skolan att nej jag orkar verkligen inte... Hur länge ska jag behöva gå runt och vara så här jäkla trött igentligen!?
Skulle också behöva ligga ett par timmar i solariumet, för nu börjar jag verklige se ut som ett vandrade lik och det är ju faktiskt inte alls okej. Som tur är, så har jag gått och blivit besatt av luvtröjor. Inte bara för att dom är så himla sköna utan dom är ju även perfekta att gömma sig under, när man både är trött och blek. Haha, smart iina!

Draft: Jan. 26, 2010


Det angår dig, när grannens hus brinner...


Pose it like a bodybuilder...


Åhej åhå
, nu får jag äntligen bara sitta ner... Kom hem från gymmet för ett tag sen och försöker nu koka ihop en middag här hemma. Är helt slutkörd känner jag men snart så ska jag iallafall få äta lite.



Det känns riktigt bra för tillfället, eller en bra sak med hela utgången i lördags var att jag "raggade" upp en modell, som förhoppningsvis kommer att kunna gå modell åt mig på våran sista modevisning i Juni innan jag slutar kursen. En jättesöt och trevlig tjej från Uppsala. Bara hon nu är ledig och så när modevisningen skall hållas...!? Det löser säkert sig, dags för mat. Vi ses!

GYMPA!

Hej, kom precis hem i från skolan men är igentligen bara hemma och vänder för att byta om. Är verkligen skittrött men jag ska försöka trotsa det och gå en sväng till gymmet, Vi ses!

LOVE HATE - HATE LOVE






Love, but also hate!


ORÄTTVIST!

Har fortfarande inte riktigt vaknat upp ur min "koma" och det brukar tyvärr ta ett bra tag för mig och jag är så oerhört avundsjuk på dom som inte blir bakis, vad är grejen? Orättvist är vad det är!



Igår var min första utekväll på 2 veckor och jag hade kanske för höga förväntningar på kvällen. Jag hade absolut inte tråkigt jag kanske bara har varit på Birger Jarl för många gånger att jag slutat uppskatta stället tråkigt nog. Nåväl, bättre fest nästa gång!

 


MAKE UP, ON!



ÄÄNTLIGEN...
så har internet börjat fungera! Pinsamt nog så har jag mått lite dåligt över att jag inte har bloggat men nu så äntligen får jag uppdatera mig.
Har spenderat hela dagen här hos min syster Kaisa i Uppsala, hon har visserligen jobbat ett par timmar så det blev rätt ensamt ett tag. Det är så himla skönt att vara på annan mark igen. Jag höll på att bli tokig där ett tag, för att jag varit hemma förlänge men ikväll så blir det FEST!


mi casa es su casa

Befinner mig hos min syster Kiira och hennes b-friend  här i Uppsala. Partysuget ligger och gror kan jag tala om men vi sparar faktiskt det till imorgon istället... Fast å andra sidan skulle jag heller inte banga att gå ut ikväll, men jag har en känsla av att jag är ensam om det tyvärr, så ta ett glas även åt mig om ni ska ut. Vi ses!


Packat & Klart!

Väskan är packad och jag bara längtar tills imorgon då jag äntligen får lämna den här hålan för iallafall en helg. Många i min omgivning vet väl redan vid det här laget att jag bokstavligen vantrivs här i Märsta.

Det finns verkligen absolut ingenting positivt med Märsta. Ni kanske minns mitt nyårslöfte "Hejdå Sverige" och om det nu förmodan inte skulle bli så (peppar peppar), så ska jag verkligen försöka flytta iallafall härifrån. Hoppas hoppas!

Draft: Jan. 21, 2010


- Alltså du e ju snygg och så, men...
- eller...
- Neej jag kan fan inte ljuga, du e inte sexig. Du e snygg , men det är också bra !



Varför den här personen kände sig tvungen att "lätta sitt hjärta" kan man ju fråga sig, men jag antar väl att man får väl se det positiva i det också, att man iallafall inte är ful! Hela grejen kändes bara så himla onödig... Men, "Tack den värmde verkligen!"

Already !?

 

Ajaj, kom inte hem alltför länge sen och träningsvärken har redan satt igång. Har visserligen träningsvärk redan från igår och jag undrar;  - Kommer jag överhuvutaget komma upp ur sängen imorgon? Haha! Ja, vi får väl se hur de går, jag ska iallafall efter en lång tid till Uppsala imorgon efter skolan. Det är ju på tiden att jag visar mitt vackra nylle där igen och hälsar på...

 


DON'T PANIC!


Usch, vilken panik känsla jag har i magen... Orkar inte tänka, det måste helt enkelt lösa sig. Hur vet jag inte!? Skolavgiften måste ju betalas på ett eller ett annat sätt, och om det innebär att leva "onormalt" fattigt så får det väl bli så. Och hur jag ska ha råd att åka till London med skolan är ju ockå en bra fråga...?

Äh!

Sticker iväg och tränar... Vi ses!

crystal necklace

HAR totalt glömt bort att visa mina två halsband, som jag pysslade ihop igår av kristaller. Visst blev dom fina!?



HIT THE GYM!

Hallå där, är ledig idag från skolan för att vi ska samla inspiration till en ny kollektinonsuppgift vi har fått... Men innan jag börjar med det så är det dags för lite träning. Det var ett tag sen nu, ska även köpa mig det där gymkortet man aldrig har ägt. Försökte ragga med mig lite sällskap också, fast Jennika var inte i form som hon kallade det. Tråkigt, men det ska inte hindra mig. Vi ses!

Draft: Jan. 19, 2010



Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop.



ALDRIG MER!


8:25, kliar mig i ögonen och kollar igen... 8:25. SHIT! Jag har försovit mig och två timmar dessutom. PANIK! Går igenom mitt huvud... - Vad har jag för lektioner idag, åh nej, MÖNSTERKONSTRUKTION hela dagen. Ännu mer PANIK! (Om man missar 10 minuter på en mönsterkonstruktions lektion, för att överdriva så har man kommit efter jäkligt mycket) Herregud, jag kan verkligen inte minnas en morgon som jag försovit mig så länge, eller jag tror faktiskt att det aldrig har hänt mig förut. Och jag säger de, aldrig mer!


XXX




Trött! Känns som att jag knappt fick någon sömn i natt, eller jag sov fast aldrig riktigt djupt så det kändes mer som att jag var vaken hela tiden fast ändå inte. Skumt! Hoppas på en mer lycka i natt... Vi ses!

L.O.V.E



- Kaisa älskade syster, jag har verkligen mått riktigt dåligt över att jag inte berättat för dig tidigare och det känns nu så skönt att det äntligen är ute. Vilken lättnad att du inte blev arg/ledsen/sur på mig utan istället bara skrattade när jag berättade. Det känns som att en stor sten har släppt från mitt hjärta. Älskar dig!


" SIGNALFEL " ?

Är helt förfrusen förtillfället för dom där förbannade tågen alltid ska krångla. Alltid "signalfel", vadå signalfel, vad innebär det? Plus att dom säger att det ska finnas ersättningsbussar, fast att det sen ändå visar sig att det inte gör de. Usch! Bara en massa snack, blir så förbannad!

Nåja, är äntligen hemma iallafall...

feeling a bit of

Har varit rätt så av idag, eller hela helgen faktiskt... Gått runt och varit jätte irriterad över något, arg nästan. Det är aldrig roligt att vakna upp på morgnen irriterad, för då är resten av dagen förstörd, för man kommer aldrig ifrån irritationen. Nåja, min syster sa att det förmodligen berodde på att jag varit hemma för mycket... Det kan nog stämma!

 

Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Ny termin innebär nya lärare så det ska bli intressant. Har även en sjukt nice vecka framför mig. Går till klockan 4 mån-tis och sen till kvart över 2 ons-torsd-fredag. Helt galet skönt!


Draft: Jan. 17, 2010



Blod är tjockare än vatten.



Hur mycket är klockan?



Köpte mig en klocka igår, från second hand såklart för bara ynka 30 kronor. Det var bara att sätta i ett nytt batteri så var den så gott som "ny". Gillar att dom har blandat, så att armbandet är i silver och att klockuret är i guld.

sitta-hemma-på-en-lördag


vad händer ikväll mina vänner? Jag har precis kommit hem från en uppfriskande promenad, minusgraderna  hade avtagit lite grann så det gick att ta sig fram utan att förstelnas. Men åter till frågan, den konstanta frågan, vad gör man ikväll? Mina älskade vänner ska tydligen ut och härja ikväll och jag är inte ett dugg avis. Nej nej, jag ska roa mig med Harry Potter ikväll tänkte jag, så tyck inte synd om mig. Hjälp! Jag säger bara de, att så fort mitt konto har laddats på med stålar igen så blir det inget sitta-hemma-på-en-lördag för min härliga kropp.

Ska jag försöka laga lite mat, lax står på min meny. Vi ses!

PONY BLACK BY FINSK

Jag finner inga ord! En sko från himmelen, eller rättare sagt från den finska designern Julia Lundsten av märket FINSK. Vart kan man köpa dessa skönheter? Jag skulle kunna hugga av ena armen för att få äga ett par. GE MIG!


Draft: Jan. 15, 2010


Det är dags att gå hem när du börjar likna ditt passfoto...



SNABBA PENGAR



Jahapp, och där försvann mitt fina sällskap. Mina systrarna hade bråttom till bion, filmen SNABBA CASH har premiär idag och Kaisa hade lyckats fått tag i två biljetter. Kul för dom, tråkigt för mig! För, vad händer en fredag som denna? Plånboken är i princip tom, så det ser ut att bli en för lung kväll framför tvn eller denna dumburk. Usch! Jag börjar få nog av dessa lugna kvällar nu... Fattig student!? JA!

best of friends


Sitter här med världens lyx frukost! Omelett, grape frukt och ett glas juice. Idag så ska man få finbesök så det gäller att vara på topp. Två tjejer som jag tydligen ska ha ett blodsband till (inga likheter)... Jag pratar såklart om mina två systrar/bästa vänner Kaisa och Kiira. Det var på tiden tyckte även jag när dom sa att dom skulle komma och hälsa på. Det blir ju oftast så att jag flyr hem till dom i Uppsala. Vad vi nu ska hitta på här är ju en annan femma, kanske en fika någonstans, hos Jennika kanske om hon inte jobbar!?

Vi ses!

Sjalen/ Halsduken/ Luvan




En ny favorit, SVART "sjal" från H&M


KLIPPA & KLISTRA



Det kan vara riktigt mysigt att bara sitta och pyssla, klippa och klistra på mönsterkonstrukions lektionerna men jag ska absolut inte stick under stolen med att det även kan vara riktigt svårt att få ihop tex. en sån här jacka med luva i papper i skala 1:4. (Ja, det är en jacka, man kan tro att det är en vanlig luvtröja fast i detta fall så heter den jacka.) Det tog sin lilla tid, men det gick! Funderar på om man kanske skulle sy upp en...

Dags för mig att laga lite mat, känner hur magen bara skriker av hunger. Vi ses!



Draft: Jan. 14, 2010


Tänk fel om du vill, men tänk själv!


GIV AKT






Har ni sett! Hittade dom här två coola militär-jakt-skogshuggar mössorna idag på Ö&B för bara 3 och 5 kronor. Ursköna och urballa! Man kan då hitta fynd på de mest udda ställerna. Grönt är så jäkla skönt!

VOGUE Russia January 2010





 

D E T  Ä R  S O M  K O N S T !


ISKALLT

 

Vilken mjuk start på första skolveckan, går en dag, ledig nästa, går en dag, ledig nästa och sen helg. Kan inte bli så mycket bättre!

 

Ska strax bege mig ut på en iskall promenad med mor min och jag vet inte om jag ska börja vara orolig då våran destination är vårdcentralen, där hon ska geomföra lite olika tester gällande hjärtat då hon den senaste tiden har haft dubbelslag som det heter... Ska igentligen vara helt ofarligt, men man vet ju aldrig.!? Usch, nej inga dummma tankar nu iina.

HON ÄR FRISK!


BUFFALO


Päslen är såklart från second hand, randig tröja från Weekday, svarta byxor från H&M, grå luvtröja från H&M och svarta Converse


FEEDBACK


Kom hem för ett tag sen från skolan... Det kändes skumt vill jag lova, eftersom det var cirka 4 veckor sen jag var där sist, fast det var grymt kul att träffa alla igen!

Idag gick vi igenom allt vi ritat/skissat på modeteckningen, för att lägga i en portfolio (måste skaffa mig en sån) och fick riktigt bra feedback. Alltid kul att höra från en "veteran" att man är duktig. ag kände mig även tvungen att fråga min lärare om jag var tillräckligt duktig för att  söka vidare och komma in på en designskola och fick bara positiv respons. Nu jäklar är jag så himla taggad, det är bara å köra på så kommer det att gå vägen även för mig.


Draft: Jan. 12, 2010




Att förlora en fiende är en stor förlust.




SLEEPY HEAD





Efter 4 helt underbara, utvilade veckor är det nu dags... Imorgon börjar skolan och allvaret igen. Det ska  bli väldigt intressent och se hur trött jag kommer att vara första dagen, jag är ju inte van vid att gå upp före klockan 12, och om jag nu äns lyckas ta mig upp. Som sagt VÄLDIGT intressant!

Vi ses!

Under min tröja




Mitt senaste tillskott i garderoben, en svart bustier från H&M.



F####N!


Har försökt sy in en gammal kappa jag fått av min mamma hela morgonen men min förbannade symaskin verkar inte vilja samarbeta. Är så förbannad just nu att jag bara vill skrika och skicka maskien i väggen. "¤"#%"&¤#"!!!

Draft: Jan. 10, 2010



Drömmar blir sanna om du fortsätter att tro på dig själv. Allting är möjligt.




ÄLSKADE VÄN




Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller om jag ska gråta, men hur lyckas du min älskade vän Jennika!? Hur lyckas du alltid vara den som får lämna stället före alla andra? Nåja, vi hade rätt kul ändå... Har haft bättre nätter men Kung Carl är väl heller inget favorit ställe även om mitt motto alltid är - Det blir som man gör det till!

Så här såg det iallafall ut igår. Klackar från Nelly.se, svarta Dr. denim, svart t-shirt från H&M och jeans skjorta från Wrangler. Halsbanden vet jag tyärr inte vart dom kommer ifrån, "lånat" från min älskade mamma.

KC - KUNG CARL

JNK, Jennika Salqvist min käre vän har lyckats övertalat mig om att det är ikväll det händer... Om det nu inte låter så varje helg!? Nåja... Det var länge sen jag besökte Märstas lokala uteställe KC Kung Carl. Många älskar stället men jag har länge tyckt tvärt om. Vem vet, ikväll kanske det också vänder!? Wish me luck!

I NACKEN

Tar ett break från skapandet, om jag inte hinner klart tills vi börjar igen så får det helt enkelt bli så. Jag tänker då inte göra någonting halvdant bara för att hinna... Den här kollektionen kan ju, vem vet bli mitt livs mästerverk. Haha! I wish...



Apropå någonting helt annat, jag känner att det är dags för en till tatuering. Det var nästan exakt ett år sen jag gjorde min första, mitt kors i nacken för min bror Jonas, som dog när han vara liten. Frågan är nu, ska jag fortsätta på korset, skriva hans namn och födelsedatum eller bara fylla i den eller göra en helt ny...!? Är rätt sugen på att ha en text sidan av handflatan.. Vad tycker ni om den idén, om det nu går att tatuera där...?


BYE BYE SWE!?

Proppmätt! Har precis slängt i mig en gigantisk frukost och känner mig nu redo att ta mig an denna lördag, som förmodligen bara kommer att bestå av en massa "plugg". Shit, på tisdag börjar allvaret igen... Andra och sista terminen sen blir det förhoppningsvis Bye Bye Sverige, om jag kommer in på någon designskola det vill säga.
Jag siktar mot Italien. Språket, kulturen, maten, MÄNNEN och inte minst modet. Man kan inget annat än bara hoppas på att det går vägen, jag tror ju trots allt på ödet så det får helt enkelt visa sig.

Vi ses!

PAUS


Jag tror att det är dags för en liten paus från datorn, suttit här nu sen jag vaknade och ögonen börjar snart gå i kors efter all "stråling". Förövrigt ser det ut att bli en VÄLDIGT lugn fredag för min kropp, har varken råd att hitta på någonting eller lust att gå ut i den här vidriga kylan.

Peace out my friends!

Draft: Jan. 8, 2010




Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja...





I mina raggsockor...


God morgon, såhär halv ett på förmiddagen... Jag ställde klockan på 10.00 imorse, jag vaknade men jag lyckades dock inte gå upp utan somnade om och vaknade nyss. Inte bra! Det kommer att bli ett rent helvete när jag ska försöka vända tillbaka och gå upp klocka 6 på morgonen igen för att gå till skolan. Usch, ser inte fram emot det!

Idag ska jag spendera HELA dagen framför den här dum burken, inte skriva inlägg på bloggen dock utan här ska det skapas en jädrans massa plaggskisser på Adobe illustrator. Lycka till men det nu iina!

Vi ses när vi ses!

amor vincit omnia


KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT - Ring från Efva Attling

EN FRÅGA BARA!?

HEJ PÅ ER! Sitter här och smuttar på mitt tea och har fortfarande jäktigt ont i kroppen efter min och Jennikas grymma träningspass från i måndags. Jag undrar - Hur länge ska träingsvärken igentligen sitta i? Som Jennikas gamla gympalärare hade sagt - "Om man får träningsvärk har man tränat fel!" Så har jag tränat fel då eftersom jag nu har träningsvärk? Det låter iallafall i mina öron väldigt skruvat...

Dags att fixa mig, vi ses!

GIGOLO

Jag tror att jag tar och tackar för mig idag... Jag och Jennika intog ännu en kväll i sängen framför en film, L.A. GIGOLO med Ashton Kutcher. Rätt skön ändå, värd att hyra! Annars har kvällen/dagen varit relativt lugn men av någon anledning går jag med en klupp i magen och varför den finns där vet jag inte, bara helt i vägen och idiotisk. Äsch! Jag vet varför den finns där, jag blir bara så arg...

Vi ses!

Lindsay Lohan - By Yu Tsai in Muse






Sköna bilder, gillart!

"God morgon"!


Jennika åkte hem precis, hon skulle hem och fräscha till sig, för att vi sen skulle träffas upp igen och hitta på någonting... Vad det nu blir är frågan!?

Har lite panik över att börja skolan igen den 12 januari, vända tillbaka dygnet till exempel... Har inte vaknat en dag före klockan 12 nu på väldigt länge. Inte okej! Har även lite plugg att ta i tu med men jaghar absolut ingen motivation för de och vart jag ska få tillbaka den är också en väldigt bra fråga. HJÄLP!

Nej, dags att hoppa in i duchen nu..

Broder Hunk!

Jag ångrade mig ganska snabbt angående den där powerwalken i kylan, det var alltför kallt ute idag märkte jag.
Nej, idag har det verkligen varit en seg dag... Inte gjort någonting vettigt, bara degat här hemma med Jennika, eller jo jag har färgat min brors hår, så nu ser han ut som en riktig hunk!

Vi ligger faktisk än i sängen framför tvn... Antingen har vi riktigt dålig fantasi eller så är Märsta bara riktigt jäkla dött för här finns då inte mycket att göra.



Vill du leka med oss?




Keria K


Hallå där! Har spenderat morgonen med Jennika framför filmen Doktor Zjivago, med vackra Keira Knightley. Riktigt bra film det där och jag kan starkt rekommendera den. Kanske mer av en "chick flick", så den är nog ingenting för er grabbar. Keira är ju för snygg, enligt Jennika ser hon ut som en gris när hon skrattar fast det kan väl inte riktigt jag hålla med om. Haha!

Förövrigt så har jag eller vi båda riktigt ont i kroppen idag efter vårat träningspass från igår... Ändå är jag sugen på att köra idag igen. Hmm.. vi får se, kanske blir en powerwalk i kylan istället. Vi ses!

SVETTIGT!


Nu jäklar känner jag mig duktig.. Kom hem för ett tag sen från ett träningspass med Jennika och nu känner vi oss båda sådär riktigt sköna i kroppen efter att kroppen har fått jobba. Dags för lite nyttigt käk kanske... Det kanske blir ett Beach 2010 för mig ändå!? VI SES!

FJÄRDE / J

Tjena hejsan! Igår blev det lugnt framför tvn med Jennika och en massa onyttigheter. MUMS! Ska försöka gå och träna idag hade jag tänkt men först blir det en sväng till Jennika...

Error / Kortslutning




Har suttit framför Adobe illustrator hela dagen och gjort plaggskisser till min kollektion, inspiererad av klubbmusik. Ni kanske minns, att jag för ganska länge sen nämnde att vi  hade fått i uppgift att designa en kollektion, inspirerade av vad vi ville. Jag vet inte hur länge jag nu har jobbat med den och den tycks ändå inte vilja bli klar... Så nu lägger jag ner för idag, hoppar in i duschen och hittar på någonting annat med min vän Jennika istället, en film kanske!?

Vi ses!



12.30

Shit, tänkte jag när jag såg att klockan visade 12.30 när jag vaknade imorse... Samtidigt som det var riktigt skönt att sova länge så blir man så himla seg av det och så känns det som att dagen bara springer iväg. Så vad ska man hitta på idag igentligen...? Funderade på om jag skulle gå ut på en promenix, fast det ser så förbaskat kallt ut eller om man kanske skulle gå och träna!?


Nej, det blir nog ingen träna för mig. Kom på att jag har lite plugg att ta i tu med. KUL! Det är ju bara en vecka kvar nu tills vi börjar igen så det är väl kanske dags att sätta lite fart... Vi ses!

 


Guys and Dolls


ÄNLIGEN
har jag vaknat upp ur min nyårs koma! Det krävdes en hel del sömn och timmar framför tvn men nu är jag iallafall uppe på fötterna igen. Här har ni en liten resumé i bilder från min nyårsafton...








Mitt nyårslöfte - Hej då Sverige!


243 - 1

Jag tror att jag lever...


... knappt!

2009 var bäst, fast 2010 blir ännu bättre!


RSS 2.0