MILITÄR + SKINNBRALLAN


Lånade min snälla systers svarta skinnbrallor igår, dom var lixom gjorde just för mina ben.. Perfekt satt dom! Om jag ändå ägde ett par.. Det får bli mitt nästkommande mission.

Skinnbrallor KappAhl . Militärgrön t-shirt H&M HERR . Ankelboots MONKI . Skinnjacka SECOND HAND . Fuskpälsväst NEW YORKER

O N E E X T R A


En syskondejt fylld av gamla barndomsminnen med syster och bror kunde väl gårkvällen igentligen inte bli så mycket bättre..  

Men efter några glas och lite lagom runda fortsatte vi sen kvällen mot Apéritif och slutligen Platina, där klackarna och skinnbrollorna fick sig en utmaning.. Tack för igår!


Igår var det fest och fram kom mina vita manchesterbyxor...


Byxor CHEAP MONDAY . Tröja/skjorta SECOND HAND . Skor NELLY.COM . Skinnjack SECOND HAND . Fuskpälsväst NEW YORKER


"SNÖRET"

Minns ni dessa örhängen som såldes bland annat hos H&M för miljarder år sedan.. Ni vet dom som är som ett "snöre" man bara drar igenom.

Har länge önskat att dom skulle komma tillbaka men utan framgång.. Men till min glädje hitta jag ett par i veckan hos MYRORNA där jag praktiserar och 5 kronor senare och dom var äntligen mina!


FY SOM JAG LÄNGTAT..


IMORGON är det helg och fy som jag har längtat, den här veckan har gått för långsamt.. Sen ser jag även fram emot imorgon kväll, då det bjuds på "festligheter" hemma hos min syster Kiira och pojkvän.
By the way, det ser ut att lösa sig angående min praktik, så det känns inte lite jävligt längre.. Inget hundra ännu men hoppas hoppas..

REDREDREDREDREDREDREDREDRED


RÖDA KORSET
i Sollentuna hade 50% på allt den här veckan och jag kunde såklart inte hålla mig borta därifrån idag då jag slutade någorlunda tidigt..

Hittade bland annat den här SKJORT-FRACKEN. Den knallröda färgen och att den har samma form som en frack fick mig att slå till.. 17 KRONOR var den ju värd!


SKA JAG SKRATTA ELLER SKA JAG GRÅTA..




Första dagen på min praktik klar och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller om jag ska gråta för att vara helt ärlig.. Jag ska inte påstå att min dag har varit dålig för det har den absolut inte varit, har fått både styla dockor, föntser och gjort annat kul men är däremot så grymt trött. 

Att praktisera heltid och då typ nada i ersättning känns bara så fel.. Vad har jag gett min in på?

HM . HERR . XL


Var förbi H&M idag och fick med mig en superfin militärgrön T-shirt från H&M HERR för bara 50 lappen. Fanns tyvärr bara XL kvar men jag kapade av den så fick det bli en oversize varant.

H E L L O !


Man skulle kunna säga att det är min sista "lediga dag" idag på ett tag, så jag måste se till att spendera den väl...
Imorgon börjar nämligen min praktik hos MYRORNA (håll i pengarna nu iina!) som förövrigt kommer bli jättekul. Skönt med en förändring i vardagen och sen att få jobba med second hand gör ju saken bara ännu bättre.

n e e d s . a n . e n e r g y . b o o s t



God kväll.. Har sytt hela dagen lång så jag känner att min skalle är rätt slut just nu.. Men det är inte bara mitt huvud som är segt, utan det känns som jag håller på att förlora hela mig själv...  JAG MÅSTE FÅ TILLBAKA MITT GO!

INSPIR.



Är just nu väldigt inspirerad av grekiska tecken..

"huvudet är fylld av idéer.."


 

Ska bege mig mot gymmet nu hade jag tänkt, som förövrigt känns om en envighet sen. Väl hemma igen ska jag fortsätta att sy, huvudet är fylld av idéer som bara måste förverkligas..

MAMMAMAMMAMAMMAMAMMAMAMMA




(Mamma med min syster Kasia i magen)

Säger tack och hej för denna gång Uppsala.. Det har varit lika kul som vanligt men nu bär det av hemåt igen för här ska mamsen firas. HURRA FÖR MAMMA!


HERMÈS . HERMÈS . HERMÈS . HERMÈ






Skulle inte säga nej till ett HERMÈS - JUMBO BRACELET ($235.00).  Stilrent och supersnyggt!


APÉRITIF + BIRGER JARL




Tack för igår syrran, idag ligger vi sked och masserar varandras fötter!



" Väskan är packad"



Beger mig mot roligare gator..

SNOWBOARDING / SKIING IN STYLE


 



Nu känns SÄLEN inte alltför långt borta...
Det kommer bli galet skoj, snowboarden ska få dammas av efter att den bara fått legat och "vilat" ett par vintrar nu.. (Fasar redan hur första åket kommer att gå..) Men om man bara hade en bräda från CHANEL, som den på bilden ovan hade man ju sett cool ut oavsett.. Eller?

V I L L . H A . D I G . R U N T . M I T T . . .






VILL HA! Skrek jag högt då jag fick syn på den här ursnygga ringen från ASOS.COM

the bond between sisters is unbreakable..




Ni är inte bara mina systrar, ni är mina absoluta bästa vänner och mina två största kritiker. Vi har gått igenom mycket, vilket bara har gjort vårat band starkare... Ord kan inte beskriva hur glad jag är att jag har er två som systrar..

88 11 24




Om drygt en månad fyller jag år.. Tror ni att 22 är ett bra år?


There is something about the broken things ..




Det är någonting med slitna saker som får mig att jubla.. Den här bruna (slita) kuvärväskan fyndade jag för ett par år sedan från MYRORNA i Uppsala. Jag gillar den som tusan men den har dock inte använts så många gånger. Jag får ta och ändra på det...

NR. 3


Hallå där.. Vaknade imorse men världens nackspärr, om jag lyckats sova fel eller om det beror på min simtur från igår är frågan, fruktansvärt ont gör det iallafall..
Hade planer på att simma/träna även idag men kroppen skriker NEJ, börjar nämligen bli sjuk och det har vi ju absolut inte tid med. Så kvar på mitt dagsschema står det att jag ska sy. Kavaj nr. 2 ska bli klar och även en topp som jag började på igår och kavaj nr. 3 ska börjas på..

S T R I K E . O N E


Kom precis hem från mitt första av många simturer. Jag kände mig som en pensionerad fisk i bassängen men om ett par gånger till så kommer jag vara hajen..
BY THE WAY, faskien vad jag älskar den här bilden (kostymen är inte så dum den heller).. Sexig, rå och så jäkla fab!

EN BESKÄNNELSE




Jag känner mig billig.. men framförallt ouppskattad.


WWWWWWWWWWWWWWWWWWW




SOM jag och syrran har ränt på stan.. Fick med mig en super fin tröja från MYRORNA för bara 65 kronor, ja man tackar. Älskar modellen och jag älskar färgerna, perfekt till vintern!


IINA + KIIRA = DEJT


HELLO THERE! Är fortfarande rätt mör i kroppen efter helgens galenheter. Vad jag nu lyckats gjort med den är en annan femma. Ryggskott, träningsvärk eller en fraktur.. Vad har hänt med min rygg?


Är kvar här i Uppsala och har en dejt med min syster KIIRA inbokad..


BY ZARA


Hallå där.. Jag tror att den spanska klädkedjan ZARA har lyckats med sina skor.. Om man lyckas dansa sig svettig, som jag gjorde igår en hel kväll och inte kvida av smärta i fötterna i slutet av kvällen så har man hittat sina drömklackar. Perfektion!

Tack för igår, ni alla som gjorde min kväll på SALUHALLEN/PLATINA och tack även du som vände skivorna, du kan din grej du.


YO!





Gårkvällen blev som jag hade förutspått, KANON.. Men inte tack vare  Adrian Lux, han kunde enligt mig levererat bättre utan det var den totala stämmningen som Saluhallen bara osade ut. Sikka bravader, sikken kväll och till sist sikket avslut... Idag är jag öm!


ADRIAN LUX - SALUHALLEN 15 OKT.




Det var inte alltför länge sen jag fick uppleva en kväll med ett stort K. nämligen när jag sist var i STHLM på Münchenbryggeriet och fick se AXWELL live. Där snackar vi uppleveles.. Men ikväll är det en annan stor DJ som mina fötter ska få dansa sig trötta till.. Hör och häpna, ADRIAN LUX kommer till Saluhallen i Uppsala och jag ska dit!

Trevlig kväll gott folk... för det kommer jag få!

" en vacker dag slås dörrarna upp.."


Lite updates om BY IINA ONLINE...
Har än inte fixat hemsidan,  hela den processen skrämmer mig en aning. (JAG VET JU INTE HUR MAN GÖR!) 9 plagg är helt klara, tyget börjar dock ta slut och jag har än inte börjat men killplaggen (men det kommer).

 

En modell och en fotograf är ett annat mission, men som tur har man ju en och en annan snygging i ens umgängeskrets, så en modell borde inte vara så svårt..

Ja, läget ligger väl ungerfär till så gällande BY IINA ONLINE och en vacker dag förhoppningsvis snart så slås dörrarna upp och det kommer bli grymt spännande!

Utkast: Okt. 14, 2010


OJ så sluta jag är i kroppen.. Men härligt är det! Har precis kommit hem ifrån gymmet och försöker "landa" här hemma. Nog med att gympasset var jobbigt, för väl ute möts man av världens storm, även den ville smaka på ens krafter.. Nåväl, jag hoppas på träningvärk imorgon.


By the why, hur coolt är inte det där skärpet!

$ 4 9 9 5 . 0 0


 

 

Den här jackan från BURBERRRY FALL 2010 skulle inte jag tacka nej till, den är stor, den är grön och alla läderdetaljer gör den bara så snygg.. Och den stora kragen då såklart, men $4995.00 vet jag väl inte riktigt om den är värd..!? Alltså runt 30 000 kronor... HJÄLP!

"kanske mindre kul för plånboken..."


 


Minns ni att jag igår nämnde att jag skulle på ett spännade möta..? Jo, har varit idag i butiken där jag ska börja praktisera, närmare bestämt onsdag nästa vecka. Det kommer säkert bli riktigt kul, second hand är ju ett stort intresse men samtigt kanske mindre kul för plånboken. Om jag känner mig rätt så kommer det att bli svårt att inte impuls shoppa.

GOLDEN DROP - NECKLACE - BY IINA


 

 


H . O . M . E


Har precis landat här hemma igen efter en mycket bra helg i Uppsala. Dagen har spenderats på stan med tjejerna,  dock ingen shopping för min del, bara ett litet tygstycke..

Är lite smått nervös också, imorgon ska jag nämligen på en riktigt spännande möte.. Ett möte som kommer att ändra min vardag en del. SPÄNNANDE!

Is there anything sexier than a perfect pair of red lips..


Har blivit helt såld på röda läppar, alltifrån den knallröda till den mörka plommon nyansen..




Fick låna det här fina mörkröda/plommon färgade läppstiftet, Christian Dior No. 960 Rich Garnet av min syster Kiira igår.. Förhoppningsvis vill hon inte ha tillbaka det heller, för vi blev mycket bra vänner nämligen..


one red, one dark and three blondes...



Ikväll ska min underbara tjej-liga träffas igen över några glas.. ÄNTLIGEN! Det har varit för mycket tofflande på alla dess håll och kanter så nu är det dags att ta igen lite skvallar.


c r o c o d i l e - d u n d e e




Hej mina vänner.. Loppisen gick sådär, fick inte alltför mycket sålt tyvärr. Hittade iallafall min efterlängtade hatt, som ser precis ut som en sån jag verkligen letat efter. Har man tur eller vad?

I'VE CURLED A GUY'S EYELASHES




Förlåt, dålig uppdatering.. Det har varit fullrulle ihelgen, igår vart det bowling och därefter en sväng förbi stan.. Lagom trött i kroppen idag men ska ändå insestera på att stå och sälja på loppis idag. Wish me luck!



L O V E I S I N T H E H O U S E


Sitter hos min syster Kaisa i Uppsala med ett glas rött i handen... Ikväll blir det en trippeldejt med ost, kexs och levande ljus. Det är mycket kärlek i luften kan jag tala om... 


JUST NU



Har precis slängt i mig lite frukost.. eller lunch ?

Jag skyller på mina härliga drömmar att jag sover så länge...


2 nd hand / VINATGE


Att jag fullkomligt älskar vintage & second hand är väl kanske ingen hemlighet för er ,och att få jobba med det har länge varit en liten dröm...

Har fått praktik på MYRORNA i Sollentuna/Stinsen... WOHO! Hur länge och om det kanske kommer att leda till en eventuell anställning vet jag inte men bara tanken av att få jobba där gör mig riktigt glad.

GYMMMMMMMMMMMMMMMMMM



Nu sticker jag till gymmet..

MY BROWN BOOTS



Om man inte har råd med dom riktigt snygga ANCE PILOT så finns det en billigare variant hos H&M. Dom kostar inte mer än 299 kronor och är supersköna.

I BELIVE I DESERVE A GOLDEN STAR




GOD KVÄLL! Jag måste erkänna att jag känner mig väldigt duktig idag... Kavajen är nästan klar! Antingen har jag med mig någon från ovan, som ser till att jag inte tabbar mig och gör fel eller så har jag kanske bara flyt... Vem vet, men en liten guldstjärna i kanten förtjänar jag minsann !

THE JACKET WILL GET LIVES


 


 

Sitter här hemma på köksgolvet.. Den är kaos kan jag tala om för er.. Tygbitar, trådrullar, mönsterdelar, ja det är grejer precis överallt. En alldeles egen syatelje skulle man ju inte tacka nej till just nu.. Nåväl, idag ska en kavaj ska få liv!


I'm gonna dip my hair in paint..


Nackdelen med att färga med HENNA, som jag gör är att man inte kan färga håret lika enkelt som annars. Utan jag måste låta håret växa ut till "nytt" och ofärgat hår...

(VOGUE China October 2010)


Jag som hade lite galna idéer om att färga topparna svarta eller bleka en tjock ljus slinga i framluggen...

SVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSV


Köpte mig en svart vit randig tröja såhär lagom till hösten förra veckan från MYRORNA...


Betalade inte mer än 45 KRONOR och jag gillar den massor!

JUST NU





HAVREGRYNSGRÖT ÄR UNDERSKATTAT !



TÄNK OM TÄNK OM TÄNK OM TÄNK

Tänk om tänk om tänk om tänk om tänk tänk om tänk om tänk om tänk om tänk om tänk om tänk om tänk tänk om tänk om tänk om tänk om... Nej, det finns inte på världskartan...

 

MEN TÄNK OM!


MULBERRY LYON


Vilken väska, vilken förbaskat snygg väska från MULBERRY, en gymväska för herrar. En MULLBERRY LYON för att vara mer exakt och för 800€ så är det din. JAG ÄR SOM SÅLD!

WHERE'S THE PARTY ?


Såhär i efterhand hade jag kanske valt en helt annan outfit än den jag valde för gårkvällens bravader... Fötterna är rejält mörbultade.

Klackar ZARA . Byxor CHEAP MONDAY . Linne DESIGN BY IINA . Jeans skjorta WRANGLER

THANKS


Tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att promota mig själv igårkväll genom att ta på mig mitt B Y linne jag visade här på bloggen igår...


- Vilken by kommer du ifrån?

Nej men ja, det var väl inte riktigt den kommentaren jag hade väntat mig men TACK, för att du iallafall la märke till min fina kreation.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX





Det finns nog inga ord som kan beskriva gårkvällens upplevelse... AXWELL på Münchenbryggeriet var så BRUTALT bra,vilket minne! Tack mina damer för en förglömlig afton.

ETT SAMPLE . ETT PROV . ETT TEST


Tänkte att det var dags att visa ett litet smakprov på vad jag pysslar med här hemma. Det som är kul är att jag blir så himla nöjd med varenda plagg att jag nästan inte vill slita mig från dom...



EN NY DAG BÖRJAR EFTER MIDNATT, GOD MORGON!



The dirt under your fingernails shows that you worked hard ...


Vem sa att en fransk manikyr måste vara vita nageltippar... Varför inte svarta !?

S T A Y . F O C U S E D . !




Hallå där, hemma igen från en litet kort besök hos min syster Kiira i Uppsala. Skönt att komma bort ett par nätter för att sen komma tillbaka med nya krafter... Jag har visst en tendens att gärna börjar på någonting nytt innan jag avslutat det jag redan påbörjat !?

STAY FOCUSED IINA!

RSS 2.0