Nr. 1

   
Köpte mitt första plagg idag från mitt jobb, VILA... Inget märkvärdigt igentligen, en tunika/skjorta men jag antar väl att det kommer bli en del när man nu står i en klädbutik. Ajaj, hör redan hur plånboken skriker!


A newbie...


Å fy farao
vad trött jag är i fötterna... rumpan också för den delen!? Jag har jobbat! Usch, apropå tabbar som jag nämde igår... Det kändes verkligen som att jag gjorde tabbe efter tabbe... felslag efter felslag idag. PINSAMT! Men va fasiken, jag är ju ny så det är väl igentligen väntat att man ska göra de.. Eller?


TABBE TABBE TABBE TABBE TABBE

    

VILKET
dåligt, eller segt slut... Nej usch, annars var filmen bra men slutet kan jag tyvärr inte hurra över... SEGT! Nu väntar sängen för min härliga kropp, för imorgon bär det hemåt igen (tidigt), lämna av väskan och sen iväg igen, för här ska det jobbas. Känns som om det var evigheter sen, och jag kommer väl tabba mig som vanligt... Nåväl, sov gott mina vänner... Vi ses!


HIT DIT BAK FRAM KORS TVÄRS

  
Hallå där
, nu är vi tillbaka här hemma hos min syster Kaisa igen... Det har flängts en hel del idag, Kim jagade hösnät runt halva Uppsala, för att överdriva och vi andra flöt bara med... Iallafall väl klara på stan hamnade vi tillslut hos Kiira, där det har ätit, fikats och pysslat med det ena och det andra... MYS! Men nu blir det film, LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES närmare bestämt. Vi ses!


GIRLPOWER

Tänkte lämna ett litet livstecken innan jag drar vidare, dagen ser ut att bjudas på en dos av girlpower... Kim kommer strax och hämtar upp mig och Kaisa. Vi ses!


seventeen days seventeen days

   
God kväll! Sitter här hemma hos min älskade syster Kaisa och har Kanal 5, Boston tea party i bakgrunden... Att det finns två människor så sköna som Filip och Fredrik är ju helt fantastiskt.. Det är svårt att inte garva åt dessa två individer... Förövrigt så har det varit en rätt "intressant" dag... Och vi kan även lämna det där.

                                17 dagar kvar, LONDON, WOHO!


PÄRLORNA ÄR GULA & BLÅ



Här har ni ännu ett fynd jag gjorde mig igår...

Halsband 10 KR

 


ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

   
Trött
är bara förnamnet och vad göra jag i så fall vaken när jag har lov och "får" sova hur länge jag vill? Hm.. Bra fråga! Befinner mig iallafall fortfarande här hemma hos min syster Kaisa, hon jobbar så jag är helt själv men hade tänkt att försöka underhålla mig på bästa sätt helt själv. En vända på stan kanske och en promenix med Kiira sen efter att hon slutat!? Först en dusch och frukost, vi ses!


FYND FYND FYND FYND FYND FYND



Har förmodligen köp världens fynd idag...




Vintage Adidas väska.
Orginal från 70-talet 30 KR


En fråga...


- Vad kallas två systrar bakis i en soffa?


KALAS / TÅRTA / TAXI / PLATINA / SPÖREGN / FYLLEKÄK / SOFFAN



Vad har jag som inte du har, vad har du som inte jag har?


Vad kommer det att hända, hur kommer det att sluta?


Nu flyr jag ghettot och beger mig mot Uppsala och fest... Den här kvällen kan sluta hur som helst... Vi ses!


Let's SALSA, no sorry, HIP HOP!

Åh, vart ska jag börja... Vilken kväll...

Efter att ha varit rätt så blyga med salsastegen, eller iallafall jag igår efter middagen på La habana...


så drog vi oss vidare till Söder för lite Hip hop / funk på Södra teatern...


Å, det var så kul...


TACK för igår!


Kaisa! Brown suger?


-


Ska förska piggna till och bli människa igen här hemma, för ikväll väntas Uppsala och ännu mer fest... Vi ses!


MAKEOVERMAKEOVERMAKEOVER


Är jag inte bedårande söt i mina papiljotter?
Det tycker iallafall jag... Ja, och som ni kanske ser så fixas och trixas det förfullt här hemma... Håret är på G, make upen är på G, det är väl bara outfiten jag inte valt ut ännu, lite stressigt kanske... Men jag vill iallafall passa på att önska er en trevlig kväll och jag ska göra mitt yttersa att göra desamma. Vi ses!


KAN INTE HÅLLA MIG!


Nej
det kanske inte är så bra såhär precis efter sjuksängen men jag måste ut och röra på mig... Dags för en powerwalk i solen annars kommer jag bli knäpp!


CUBA - La Habana - Salsa - STHLM

 
Ja jag är frisk och nej jag skolkar inte från skolan, vi är nämligen lediga och inte bara idag utan även en HEL vecka, Påsklov!

Försöker ladda inför kvällen med klassen, som kommer bjudas på kubansk mat på restaurang La habana, lite salsa (om jag vågar) och Sthlm! Men, jag kan fortfarande töntigt nog inte släppa nerverna över den där bussresan hem helt i själv mitt i natten...

                       Fast större problem väntar, vad ska man ta på sig?


Utkast: Mars 25, 2010


Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt...


OH, BABY!






                                                                              BRAIN ATWOOD


STHLM BY NIGHT

  
Det verkar som dunderkuren gjorde sin verkan och att jag kan följa med klassen ut i morgon i Sthlm och fira våran klasskompis. WOHO! Snuvan sitter fortfarande i dock men det överlever jag nog. Men jag har ett "större" problem att lösa... Vågar man ta nattbussen hem från Sthlm mitt i natten helt själv till Märsta? Har åkt denna berömda buss en gång tidigare men då var det visserligen med en vän...!?


EN HÄLSNING!

När min mamma var i sitt hemland, Finland för ett tag sen och hälsade på sin familj så hade visst våran mormor sagt en ganska så lustig sak... Jag kan börja med att säga att jag och resten av mina syskon tyvärr inte träffar vår släkt så ofta men iallafall, hennes ord var något i den här stilen till min mamma. - DU måste säga åt dina flickor att inte hålla på som dom gör, puta med läpparna, bilder med vinglas i händerna på facebook, för det ger en fel bild av dom...

Hon kanske har rätt, men det är så lustigt för mig att det tydligen går ett "snack" om oss systrar Lindén i våran släkt i Finland, för det är visst inte bara stackars mormor som tycker att jag och mina två systrar är för partyglada. Så bara för att trotsa och kanske omogen som man är så vill jag tillägna den här bilden er som en hälsning. PUSS!


DUNDERKUREN


Hett vatten

Vitlök

Citronsaft

Honung

Kanel

Färsk riven ingefära

(Färskt hackad chili)

---------------------------------------------------------

OKEJ? Jag prövar...


BUHU!


                                                     LARA STONE - BY STEVEN KLEIN

Vilken oerhört dålig tajming!

Det blev såklart som jag igår förutspådde... Ligger här hemma och tycker alltför mycket synd om mig själv. Ska försöka googla fram mig en dunderkur, som gör en frisk på minuten.

PLUS/MINUS/NOLL

  
NEJ
, dom där äckliga virusen börjar smyga sig in i mitt kroppssystem igen.. VARFÖR? Jag vill inte bli sjuk, har absolut inte tid för att bli sjuk. Imorgon ska vi börja sy våra egna jeans och sen på fredag ska vi ute hela klassen.. Nej får bara inte hända!


UTROPSTECKEN!

Ett fuck of and die är återigen på sin plast, vad är det för idioter jag stöter på hela tiden...



Vad sägs om att gå en kurs och lära dig bli en god människa?


Going for speed



    

Ahh, äntligen får jag sitta och vila min utslagna kropp.. Kom hem, slängde av kläderna och byte om för gym, pumpade en  timme, hem igen, dusch, laga mat och nu sitter jag här... Tyvärr så varar inte min "vilostund" så länge, för nu måste det pluggas inför provet imorgon... Vi ses!


JAG ÄR ETT SKÄMT!


Tuskaft, Spinnrocken, crêpegarn och milanoribb,
ja här har ni ett smakprov på vad jag sitter och pluggar förtillfället...
Nej jag vet inte riktigt hur det kommer gå, vi har nämligen prov på tisdag om garner, vävtekniker, färgeffekter och trikå. Usch! Jag tycker inte om prov... Jag får lixom inte in det i huvudet sådär på beställning, får ändå alltid hjärnsläpp när det sen väl gäller! Någon som har något tips på hur det lättare ska fastna i huvudet?


BESVIKELSEN


Min tanke var innan jag vaknade idag och innan jag såg att det typ var snöstorm ute, att jag skulle gå och träna. Om jag blev besviken... För vem blir taggad av detta vidriga väder? Jag vill inte ens öppna ytterdörren eller ens titta ut genom förnstret.
Så för att inte "skänka" bort den här dagen så har jag istället försökt organiserat alla mina prylar här hemma, men blev även där besviken. För mycket prylar för lite plats! Så nu skiter jag i det och satsar på någonting som jag iallafall kan utföra, PLUGG!


Utkast: Mars 21, 2010


Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha...


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH DEAR!





JAG
är trött, men jag vill inte sova... Vad händer då?




MYCKET FÖR PENGARNA!


MINA SNYGGA FYND, här har ni dom...

Svart/vit blus 20 KR. Blommig klänning 40 KR. Väska 10 KR. Indianinspirerat skärp 5 KR


ABSTINENS


Drabbades av någon slags shoppingabstinens efter jag slutade idag... Det lixom bara kliade i fingrarna på mig och jag vara bara tvungen att köpa någonting...

Efter en timme eller två, i Sollentuna Centrums alla butiker så kände jag att, nej allt är för dyrt och jag vill ha mycket för pengarna, som vanligt... Åkte hemåt och fick förbi mitt standard hak, Röda Korset här i Märsta istället och hitta en hel del smått och gott. Ni får se lite senare!

Royksopp



I am the storm I am the wonder...


CHECK CHECK CHECK



Kommit hem från skolan, check.

 Tränat, check.

 Ätit middag, check.

 Vad nu då, det är ju fredag!? Nej ja just ja, imorgon ska det jobbas så här blir det tyvärr inget bus. Inga sura miner för de inte... Mer bus tills nästa fredag!


PÅ MIN HANDLED


Klocka - Second hand . Silver armband nr. 1 - "fått" . Silver armband nr. 2 - mammas . Ring - fått och designad av mamma.


Utkast: Mars 19, 2010

Är hemma en vända och dumpar av mina grejer och för att byta om för gym... Hade igentligen bara velat lägga mig i sängen och satt på en film men ikke, här ska det förbrännas. Vi ses!


WOP WOP!




... is the sould of a police!


UGG-SEN



Förlåt om jag kanske är helt efter men visste ni att dom "populära" skorna UGG är igentligen ett par skor till för surfare...!? När det är kallt ute så blir fötterna varma och när det är varmt ute, som det oftast är där man surfar (Australien) så blir fötterna kalla... Fick höra denna chock från en klasskompis idag. Jag är helt förbluffad!


ANDAS IN, ANDAS UT


Åh
, känner mig helt utpumpad... Dels för att jag nyss kom hem från gymmet och dels för att jag stressat som en galning hela veckan med olika skoluppgifter. Men nu, åh nu kan jag få pusta ut... Stressen har lagt sig iallafall en aning... Ska tillbaka till mitt matlagning, soppa står på menyn. Vi ses!


Utkast: Mars 17, 2010



Jag börjar se i kors, så jag tror att det är dags att tacka och säga god natt!


FULLT ÖS MEDVETSLÖS!



Rubriken kunde inte ha varit mer perfekt... Kom hem precis från skolan, där jag suttit sen vi slutade (15.00) och försökt återställa alla dom plaggskisser som försvann... Och bara för att jag kommit hem betyder det tyvärr inte att jag gjort tillräckligt utan här kommer det forsättas ett par timmar till kan jag lova. PUST! Hur ska jag orka?


They call me shoppoholic





Åh, mina älskade halsband.. Jag kan inte få nog av er!
 Ett bra tips på om ni vill hitta unika smycken och som troligtvis ingen annan har är ju så klart att hitta dom på loppis... Och det absolut bäste med det är ju också att det är så jäkla billigt. Så, hurra för alla loppmarknader!


- KOM IGEN IINA, KOM IGEN!




Är inte ett dugg taggad, men jag måste... Jag dara och tränar!


K SOM I KAVAJ






Det finns nog en till anledning till varför jag är så himla slut idag... Jo, vi har nämligen haft Mönsterkonstruktion HELA dagen... Som ni kanske ser så har jag valt att sy upp en KAVAJ och vi får väl hoppas att den blir lika snygg som den är i mitt huvud...

KANSKE LITE SNABBARE & LITE BÄTTRE...


Är helt slut som människa, död kanske till och med är rätta ordet...? Hade igentligen tänkt att gå och träna när jag kom hem men jag insåg det ganska snabbt att det inte skulle hända. Har allt för mycket att göra pågrund av allt som hänt... Fast jag känner mig ändå rikigt stolt, fick hela 4 plaggskisser gjorda idag... Det brukar ta en dag för en plaggskiss så jag vet inte, kanske jobbar jag snabbare och kanske till och med bättre under stress?

                                                     Nu ska jag äta, vi ses!


JAG LER FÖR ATT HOPPAS




Jag går med en stor klump i magen över hur jag ska hinna återställa allt tills på torsdag... Man får väl ju alltid hoppas på att jag har en förstående lärare... !? Jag kan inget göra än mitt bästa, eller hur?

Ska sova, vi ses!


VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

Jag vet inte om jag ska börja skratta eller om jag ska börja gråta, för nu känns det verkligen som om någon vill att det bara ska gå åt helvete för mig... Varför? Varför just jag hela hela tiden? Ni kanske minns att min bror omformaterade om sin dator här om dagen och utan att säga till så försvann typ allt jag hade där...

 

Okej, visst bilder det går väl att glömma men jag hade totalt glömt bort att jag även hade en hel mapp full av skolmaterial där. Tills jag nu kom på det för bara några minuter sen... Alltså massor av grejer jag gjort för skolan. Massor av plaggskisser som nu är helt borta! En plaggskiss tar cirka en halv dag för mig att göra och nu är ALLA borta. Plaggskisser som jag skulle visa på torsdag, när vi ska lämna in vårt kollektionsarbete vi jobbat med i månader.

FAN! Jag orkar inte mer, jag ger upp!


Flustret - 35+ - KUL!

Oj, det blev visst utgång... Ligger i soffan med Kaisa, helt utslagna och kollar YOUTUBE-klipp och får ett mess från kiira - "Vad gör ni? Vi sitter på Gillet, kom hit". Ja, det var inte så svårt att hålla sig, och fånigt nog så är jag lite stolt över mig själv att jag lyckades hinna fixa mig på enbart 45 minuter. Kanske inte låter som någon big deal men tro mig, det är det om man heter Iina! Iallafall, det blev även en "preimär", vi gick ut på ett ställe jag faktiskt aldrig varit på tidigare, Flustret! Haha, ja och det var faktiskt kul, fast det var runt 35+...


Vädret här i Uppsala kunde inte ha varit bättre idag, blå himmel och sol! Ska försöka ta mig hem idag också, känner hur stressen bara växer i mig, LÄXOR! Men förhoppningsvis piggnar Kiira till och är snäll och skjutsar hem mig.

Btw, London börjar närma sig, 15 April och jag kan knappt bärga mig!


TRAILER PARK TRASH



Jag blir så tokig på all is som ligger på backen, för det går ju inte ens att gå 5 steg utan att halka till. Finns det ingen som kan/vill hacka bort det så att man slipper ramla och slå sig?
Iallafall... Ikväll blir det nog jäkligt lugnt... Bus är ju alltid kul, fast jag är nog för bakis för de skulle jag tro. Förövrigt vill jag bara säga att jag tycker att melodifestivalen är ett skämt och bara för de så sitter Kaisa min syster och tittar på det, så jag blir väl också illa tvungen... Skämtosido!


"NO, picture, no picture!"




Haha! Jag känner att jag måste börja detta inlägg med att skratta, för vilken super SKÖÖÖN kväll vi hade igår här i Uppsala. Det börjar med att jag kommer hem till min syster Kaisa, där brudarna håller på att planera kvällen förfullt och jag känner hur jag ser ut som ett frågetecken då jag absolut inte hänger med i svängarna utan bara hänger på... Iallafall, det slutar med att vi hamnar hemma hos min andra syster, Kiira och hennes kille, som verkligen kan bjuda på sig själv. Love it! Det blir både "Pekleken" och dansbattle och en herrans massa skratt, att man nästan fick ont i käkarna. Helt galet!

Jag citerar -" I can't hold it... No, piture no picture!"

Mot bättre gator!



Väskan är packad, vi ses i Uppsala!


2nd Hand H&M SILVER Dr. demin CONVERSE


- J, vill du ha tillbaka armbandet?

S-J-Ä-L-V-D-I-C-I-P-L-I-N



Hej mina vänner, känner att jag fortfarande har ånget över att jag inte gick till gymmet idag. Inte bra! OM jag ändå hade bättre självdiciplin, då skulle det hända betydligt mycke... Kan man "öva" upp den tro?

Åh, vilket beslutsångest jag har... Ska jag "packa den lilla väskan" och åka till Uppsala över helgen eller ska jag vara hemma och plugga. Jag borde plugga... Fast... Nej... Åh, kan inte bestämma mig!


Straffad!



 

Tanken var egentligen att jag skulle dirket och träna när jag kom hem men min bror, älskar dig, fast just nu vet jag inte riktigt... Han har gått och formaterat om sin dator och i ju med det så har min mapp jag hade i den försvunnit med en jäkla massa bilder och annat... Fan fan fan, säger jag åt de!

Så nu sitter jag och går igenom typ alla mina inlägg som jag skrivit här på bloggen och sparar iallafall hitta några bilder som försvunnit. Dag på dag ska det hända någonting och jag bli så less, för det känns som om någon vill typ straffa mig över nått!?

Det är bara ett halsband...


VAD ÄR DET SOM BÖRJAR HÄNDA...?


Jag förstår verkligen inte vad det är för fel? Mina humörsvängningar... Eller vadå svängningar, här snackar vi kurvor!! Kom hem från gymmet och såfort jag kommer innanför dörren så kraschar allt. Dags att flytta kanske? Ja tack, om jag ändå hade råd...

Haha, har suttit snart här med samma inlägg i snart en timme. Det är inte bara humörsvängningar man har, utan här har man även grov beslutsångest. SHIT, vad är det som börjar hände med mig egentligen?

Nej, nu tackar jag för mig... Hej!

VEM SA...






... att man var tvungen att måla hela nageln?


BOTTENNAPP!



Läget är sådär... Så fort jag kom innanför dörren här hemma så har det bara gått utför känner jag. Min bra humör sjök av någon anledning, allt blev bara pest! Usch, nej jag måste rycka upp mig...
Var förbi VILA butiken i Sollentuna Centrum, där jag har börjat jobba extra och lämnade nyckeln jag låste med sist. Fick även lite tider jag skulle jobba, vilket känns rikitgt bra. Har både en skolavgift att betala och en Londonresa att utföra, så ja, lite extra tackar man ju inte nej till direkt. Nu måste jag plugga men, vi ses!

100 PROCENT


Åh
, jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta, jag vet bara att jag måste köra och ge 100% om jag ska lyckas...
Jag pratar om Sveriges bästa designskola, Beckmans och att dom just idag släppte deras arbetsprover för höstterminen 2010. Det är och kommer att vara flera hundra om inte tusen som söker och dom tar bara in fjortan vad jag vet, så ja, det blir tufft. Jävligt tufft, om jag ska uttrycka mig ännu bättre.

Men okej... 100%, nu ger jag järnet!

TILLBAKA!

Hallå i stugan, kom precis hem från gymmet och det kändes riktigt bra att vara tillbaka där igen kan jag tala om. Fan, för sjukdomar som bara förstör ens rutiner. Men nu är det bara å köra på igen, den här sommaren SKA jag känna mig fit, så är det bara... Och, där sätter jag även punkt för stunden... Känner hur min mage bara skriker av hunger, vi ses!

AH!




Hej gott folk, jag känner hur jag bara virrar runt här hemma och inte riktigt vet vad jag ska göra... Vet att jag fortfarande har en del plugg kvar men jag har lixom ingen lust.

Det här kommer för många kanske låta skitfåningt, men vet ni hur mycket jag vill förstora mina läpparna!? Åh, om man bara hade 3000 kronor övers... Så skulle jag må så mycket bättre!
Yeah right, i wish!

BRITISH!

 

Hallå hallå, tar mig ett break från "pluggandet" eller skapandet eller vad vi nu ska kalla det. Sista dagen på lovet, känns väl sådär, alltid lika skönt att få sova hur länge man bara vill. Det känns även som att jag har glömt att göra någonting, alltså att jag har glömt någon läxa men jag kommer verligen inte på vad det nu i så fall skulle kunna vara...!? Sjukt frustrerande!

Åh, jag skulle så gärna vilja gå och träna också men jag vet inte riktigt om jag är tillräckligt frisk för de än... Sola också för den delen. Börjar se ut som en riktigt britt, oranget hår och snart kritvit hy...

HÖJ VOLYMEN !


Värm upp dansgolvet åt mig så kommer jag igen nästa helg!

DIRTY TALK!

Jag mår bra, dagen gick bra, allt är bra, är bara en aning trött men jag överlever... Avslutade precis ett smaskigt samtal från min syster i Uppsala, där det tydligen skulle lagas lyxmiddag och drickas gott. Fan! Jag då, jag vill ju också! Känner mig så ensam att jag snart börjar bläddra i telefonboken och skickar iväg ett "booty call". Haha, om jag ändå... Nej, det blir en väldigt händelselös kväll för mig och om jag har tur så kanske jag lyxar till det med en film... Tragiskt!

Vi ses!


Off to work!

Ville bara nämna innan jag åker och jobbar att jag har blivit helt totalt beroende av serien The Vampire Diaries, alltså då menar jag besatt. Helt galet bra serie! Ett riktigt bra tips om du sitter hemma en fredagskväll, som jag gjorde igår att få kvällen inte kännas alltför meningslös. Nu måste jag springa, vi ses!

EY!

Låt oss alla tacka för det otroligt vackra vädret Stockholm hade att bjuda på idag, vilket innebar att man äntligen fick plocka fram solbrillorna...!

Inget bus för min lilla kropp!


ÄNTLIGEN
, får jag bara sitta ner och andas ut efter en fartfylld dag. Har farit runt överallt och lite där till hela dagen, men nu är jag äntligen hemma.
Det ser visst ut som att jag ska tillbaka och jobba imorgon igen på VILA i Sollentuna Centrum, fick även veta att jag skulle stänga helt själv. Panik! Så det blir en lugn fredag för min lilla kropp, eller det blir plugg rättare sagt. Hoppas att ni andra får en mer händelserik fredag, fylld av massa bus. Haha!

Vi ses!

MOT SKOLAN

Nämen hallå där! Sitter här och skäms över att jag sitter inne en sån här fin dag, strålande sol! Men när jag väl fått på mig ett ansikte och kläder så ska jag in till Stockholm, till min skola bland annat. Yes, idag har jag en hel del att uträtta och jag känner mig faktiskt en aning stressad så nu sätter jag punkt här, så ses vi ikväll!

JAG VILL HA...



SÄLLSKAP!

C H A N E L / C H A N E L


Marino Testino för CHANEL 2008

-


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTORM




God morgon! Sitter här med en nymixad smoothie och iallafall försöker att njuta av ledigheten. Tänkte att jag skulle åka till skolan idag och få lite läxor gjorda men när jag tittar ut så ångrar jag mig ganska rejält. Snöstorm! Apropå snöstorm, min mamma ska flyga hem till Finland idag och hälsa på sin familj, visserligen tar det max en timme men det är ändå en liten klump i magen när det är sånt här väder och hon ska flyga...

Nej, usch får inte tänka i sånna banor för nu måste jag sätta igång med pluggandet. Vi ses!

En dag imorgon också...


Jag borde kanske inte klaga men oj så trött jag är... Det gick väl bra idag tror jag... eller!? Det är alltid svårt att vara en bra försäljare. Vi vet ju alla hur jobbiga dom kan vara ibland, så när man själv står där och ska vara någon så ja, det blir skumt helt enkelt, men kul var det! Vi får se när nästa gång blir av, samtidigt som jag verkligen vill jobba så mycket jag bara får så  känner jag mig grymt stressad för skolan. Har en hel del "läxor" kvar som måste bli klara tills efter lovet.. ÅNGEST!

TRYOUT!


 

TJENAMORS! Om cirka 3 timmar ska jag iväg och provjobba och det är fortfarande lite pirrigt ska jag tala om... Jag låter som en igentäppt skata så jag hoppas verkligen att jag inte skrämmer iväg alla kunder med mitt kraxande. Haha! Nejdå, nu kanske jag överdriver en grad men ni vet väl hur det är... Iallafall, ska försöka få i mig någonting nu så att jag överlever. Vi ses och önska mig lycka till!

På bättringsväg...


Febern har äntligen släppt och om jag känner mig tillräckligt stark så ska jag eventuellt börja extra jobba på butiken VILA i Sollentuna centrum imorgon. Det är lite nervöst faktiskt men om jag tänker efter, vad är det värsta som skulle kunna hända!?


En annan jäkligt rolig nyhet, som jag faktiskt fick veta bara några minuter sen är att jag/vi ska till Gotland vecka 30. Har aldrig varit på Gotland tidigare så det ska bli så sjukt kul att få åka dit... Det kommer bli GALET!

 


In progress...




Utkast: Mars 2, 2010


Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad...


VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR!?




Det måste ligga en förbannelse över mig eller så har jag bara en sån grym jäkla otur. Jag har fått feber! Det finns nog inte svordomar som räcker till, så att ni ska förstå hur frustrerad jag är just nu... Visst, jag har lov så jag missar ju ingenting i skolan men oandra sidan har jag så himla mycket jag måste hinna göra under den här veckan... Hade jag även tänkt att träna som en tok men nähepp, men det fick jag inte heller...

  Jag får väl återgå till det jag just nu gör bäst, sängen. Vi ses!


RSS 2.0