Hon där...





- Robyn, du är så förbannat jävla ball!

NO ENERGI !?


Jag kan inte sluta få dåligt samvete över min urusla träning nu för tiden, plus att det känns som man slänger pengarna i sjön när man betalar för ett gymkort varje månad men knappt går dit. Inte bra inte bra! Är helt proppmätt, men nu ska det powerwalkas för fulla muggar... Vi ses!

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF



Hallå där...
Kom 2 och halv timme sent till skolan idag.. FAN, var min första tanke! Det vill säga att jag vaknade klockan 9 då lektionen börjar. Inte alls okej från mitt håll.. Jag förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden? Förra veckan tog jag "sovmorgon" i princip varje dag.. Inte heller okej!

Tänkte sy lite här hemma nu. Har fortfarande en del plagg, som måste bli klara tills på fredag, då mina modeller kommer till skolan för fitting. Jäklar var spännande! Det är den första och den ända innan visningen så det är extra nervöst. Tänk om det inte passar!?

HEMMA!




Tack tjejor för en super mysig kväll på Tavernan.
En restaurang jag starkt kan rekommendera, är mätt än fast det var ett par timmar sen jag åt. Galet god mat!

Nu ska sminket av och sängen sovas kastas i, för imorgon är en viktig dag... Vi ses!


THE KILLER-GAY-PANTS



Gårkvällens partylook...

Gårkvällens förfest...

Gårkvällens charmigaste...

Gårkvällens gayigaste byxor...


 Och slutligen gårkvällens Chiquita...

-


Helvetes-jävla-asbra-kickass-kväll, som min gode vän Kim uttryckte sig. Tack!


ordinary day



Att man orkar... Groggen är blandad, musiken är på och make upen är fixad... Snart blir det fest!


Party like a redhead



Sitter här hemma hos Kim och försöker ta igen krafterna från gårkvällens galenheter med både god mat och glass... Åh, jag hade så kul igår!

Det är alltid något speciellt när man varit borta ett tag, inte varit ute och festat och komma "tillbaka". Den kvällen blir nästan alltid så förbaskat bra...Om jag ändå inte vore så pank och bakis så skulle jag inte tveka en sekund på att gå all in även ikväll... Hm.. blev det inte lite gin över från igår?


MOT STUDENTSTADEN!



Det ser visst ut som att jag ska ut på äventyr ikväll. Förfest hos Kim i Uppsala och därefter Framfickan... Är skapligt taggad, då jag inte varit där på snart en månad! Vi ses snart...

100 PIX i dörren...



HEJ MINA VÄNNER!
Var en sväng på stan idag efter skolan och shoppade lite åt min bror, som skulle på någon student imorgon. Jag som älskar att shoppa (även killkläder) blev ju överlycklig och sen att jag även fick styla honom när jag kom hem gjorde ju inte precis saken värre. (Måste nog skaffa mig en pojkvän snart...)

Har jag fortsatt på min mini-kollektion också, som jag ska vissa upp på slutvisningen den 9 Juni på BERNS i STHLM. Det kommer blir helt galet och ni bara måste komma, 100 pix i dörren så kan jag låva er en upplevelse.


RINGEN + NAGLARNA



Nagellack köpt på PRIMARK i LONDON . Ring gåva från en "vän"


MY LONDON WEEKEND...



"LOOK LEFT" - Det var lätt att glömma bort...

PORTOBELLO ROAD MARKET

I WEST BROMTON bodde vi...

FASHION AND TEXTILE MUSEUM

Shopping från PRIMARK och premiär för min första FISH AND CHIPS

Middag och salsa på LA FLORIDITA

Mina fina nya guld skor från PRIMARK för bara 15 £

-

Tack, för en galet bra klassresa!


K . L . K . B - Vad blir det?




K A O S är bara förnamnet på gårkvällen... Något hände jag helst bara vill glömma men något jag heller inte kan sluta grava åt! Va fasiken, alla tabbar väl sig ibland!?

Någonting helt annat... Förutom att det verkar som om London-vädret äntligen har kommit hem till Sverige så är jag förbaskat stressad inför våran slutvisning.. Hjälp! Jag som trodde jag hade koll på läget.. Tjena, en kavaj, ett linne, en klänning och till sist ett par byxor ska jag hinna blir klar med tills nästa fredag..!?

Hur fasiken tänkte jag där?

IMPULS


 

Oj! Vad gick jag nu med på?

Jag får visst besök... Den här dagen slutade visst helt galet (på ett positivt sätt) !


feeling dirty





Bäst för dig om du är ren!




Trying to get back on track...



Ah
, fy så skönt... Äntligen, efter både stress men Beckmans-prover och London-resa, så äntligen är en powerwalkningen åter igång. Hur det blir med den där Beach 2010 grejen vetta fasiken men jag ska iallafall försöka komma igen... Nu är det visserligen våran slutmodevisning den 9 JUNI på BERNS som stressar, så hur det nu kommer gå med träningen är ju en intressant fråga!?

... inte så bra tror jag!

Ta mig med en nypa salt, tack!

 


 

 

När jag kom till skolan idag så mötte jag min lärare i trappuppgången och det första hon säger var -"Hittade du din fotbollspelare?" Haha! Min plan var nämligen att jag skulle hitta min blivande fotbollsspelare till man... Men att britterna inte är kända för deras inte så attraktiva män har jag nu fått ta del av, och jag tycker uppriktigt synd om den kvinnligafronten som måste "slåss" om dom någorlunda.

Ajaj, känns nästan lite för lyxigt att vara svensk ibland..

 


Om man får svära...



MEN FY FASKIEN, vilken helt underbar resa... Lämnade dock den nästan tropiska värmen till att komma hem till självaste istiden. VILL TILLBAKA NU!

Imorgon blir det skolbänken igen... Vi ses!

Snart... Mycket snart!



Hallå hallå! Var vaken till halv 4 i natt och gick upp halv 9 imorse,  så det känns lite som om jag skulle vara bakis... Som ni kanske ser så är resväskan äntligen packad igen för LONDON.. Mycket snart bär det av men först måste jag till posten för att skicka iväg Beckmans proverna.. Skit spännande!

Om jag inte hinner skriva hej då till er så säger jag det nu... Vi ses på SÖNDAG!


FUCK ME, IM AWESOME!




NU får jag ÄNTLIGEN sova, BECKMANS arbetsproverna är klara och imorgon ska det skickas iväg... Nu kan jag äntligen se fram emot London, planet lyfter runt 16 i morgon bitti. SOV GOTT!



"HON SÖG!"




HEJ!
Oj, så upptagen jag har varit då.. Mm.. det händer mycket just nu, ni skulle bara veta. Kom iallafall hem precis från skolan och det är tyvärr inte slut än. Fy, nu skall arbetsproverna moteras på board, sen jäklar är det klart. Fy så skönt! 


SORRY!




But no time for u guys...




HM & 2nd HAND



Vit kavaj SECOND HAND . T-shirt H&M . Svarta byxor H&M . Boots SECOND HAND

Känner du dig manad?


VAD KALLAS EN UTBRÄND RÖDTOTT? SVAR: IINA LINDÉN

Jag säger bara en sak, efter torsdag kommer jag att skrika av lycka... Kom hem nyss och har suttit efter klockan halv 2 och jobbat och än är jag inte klar med dessa förbaskade prover. Jag förtjänar en god middag, ett glas vin, efterrätt och slutligen en helkropps massage.

Vem känner sig manad?


BOJASHAKA!




PROPPMÄTT
... och propptrött! Vill sova... Får inte... Måste ta en dusch... Orkar inte... FAN, för lite tid för mycket att hinna med. What to do what to do?

S K O L K A ?

They call us crazy .





NÄMEN HEJSAN! Man skulle kunna kalla det för kreativa söndagen här hemma, Mamma står och målar och jag håller än på med dessa arbetsprover, samtidigt som musiken står på högsta volym... 3 dagar till sen är det över eller måste det vara över för då ska allt skickas in... Shit, galet!

ALLTSÅ!


 

 

 

 

 

 

Jag tror att jag hoppar från balkongen snart, varför ska det alltid gå åt pipan för mig? Nu har typ en tredjedel av allt jag hållit på med dom senaste dagarna bestämt sig för att försvinna. KUL! Jag tror att jag garvar ihjäl mig. ALLTSÅ, varför, varför ska det alltid hända mig? Har jag gjort så mycket dumt här på jorden att jag hela tiden ska behöva straffas?

 


För ni skämtar väl hoppas jag?

LUGN NU IINA!




Hallå i stugan!
Dissade solen för att datorn istället... Det känns faktiskt jävligt ruttet att sitta här hemma i min ensamhet medans alla andra lirare är ute och förmodligen roar sig bäst dom kan. Jag vill också gå ut ikväll! Nej, lugn nu iina du har annat att fokusera dig på... Nämligen din karriär om vi nu ska låta vuxna, fest blir det i London på torsdag, så håll ut!

JUST NU!



Var tvungen att ta en break från balkongen... Galet vilket fantastiskt sommar väder, stek hett!
Men nu ska ni inte tro att jag bara ligger å slappar, nej här kämpas det fortfarande på med dom där arbetsproverna... Nu är det ett personlig brev jag satt tänderna i...
Frågan är bara, varför är det alltid så himla svårt skriva att om sig själv?

Pappret är fortfarnde så gott som tomt !

Alessandra Ambrosio – Elle France 2010







U n d e r b a r a     b i l d e r !

enformigt



Å fy
, svetten bara rinner där bak nacken... Den där powerwalken var grym och ja det är dags för en dusch men sen återigen tillbaka till arbetsproverna. Fan, det tar aldrig slut och jag förstår att det kanske börjar bli lite enformigt att läsa om mina förbaskade prover men ja, det är typ mitt liv nu så stå ut.

- Skulle faktiskt hellre vara i Uppsala nu hos mina systrar med ett glas vitt i handen men... Vad gör man!?


HELT JÄVLA ÖVERKÖRD...


Satt hela jäkla dagen igår framför den här dumburken och ritade plaggskisser så det är väl kanske inte så jätte konstigt att mina ögon känns trötta... Tråkiga är att jag även idag måste anstränga dom...



Shit, jag känner redan nu hur mina ögon bara vill gå och sova... Hur ska det här sluta egentligen?


Kallar du mig vulgo !?

 

Sov gott !


JULIA 22






Tack ännu en gång för igår, i had a great time!

04:30




Så fint!


Solen välkomnade mig hem i morse... Galet kul kväll igår, tack! Surprisefest för Julia i klassen, som minst sagt blev surprised och därefter BERNS med massor av gung. Bilder kommer, men nu arbetsprover, vi ses!

LILL-LÖRDAG !?



Hallå i stugan... Sitter här i skolan och försöker komma i kapp och det går väl sådär... Det sköna är att nu är jag ledig resten av veckan, vilket inte kunde vara mer passande. Det skall firas, så ett eller ett par glas kommer att gå ner under den här fin fina soliga kväll i stor stan.

Trevlig kväll, så ses vi!


improved



Ah, äntligen nyfärgat hår... HENNA RÖDBRUN är och kommer att för bli min hårfärg.


LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGKJOL




Det behöver inte bara var tanter som använder LÅNGKJOLAR. Körde på en variant idag, en kreation av ingen annan än min egen mamma. Tyvärr en ruskigt dålig bild men den har iallafall en SLITS både i fram och bak.


BARA RUNT HÖRNET


 

 

Sikka sommar feelings man får av detta väder! Några grader till så kan man springa naken...


Ska ut på en powerwalk, för en träff med en vän. Vi ses!

 


OFF LIMITS


 

 

Förbaskat också... Skulle egentligen suttit i skolan och ritat en mängd plaggskisser nu, men datasalen skulle visst vara upptagen, vilket suger ganska så rejält då jag inte har dom programmen hemma som jag behöver...
SÅ, vad gör man...?

FOOL ME TWICE SHAME ON ME




Sluta fucka min hjärna är du snäll... Rödluvan klarar inte hur mycket som helst!



NIGHTMARE



Är rätt slut kan jag lova... FAN! Jag bara längtar tills jag sitter på det där planet till LONDON den 20 Maj... Fattar ni! Bara den där förbaskade vulkanen slutar spotta ut aska och låter oss få åka...? Vilken mardröm!

MEN SHIT POMMES!




Att det ska vara så jäkla svårt att skriva ihop ett CV, varför?


VILKET ÖGA ÄR DU?




WALKING ON WATER


Har suttit hela förmiddagen men mina BECKMANS arbetsprover och det börjar kännas rätt bra ändå... Skönt att få lite feedback av både mamma och syster, det hjälper verkligen!



Men nu krävs det en break för att färska upp kreativiteten lite. Ska ta ut mina stela fötter ut på en powerwalk innan Kaisa drar sig hemåt mot Uppsala igen...

Vi ses!

Ettusenett Ettusentvå...





Ville bara önska alla er raggare där ute ett riktigt lycka till ikväll...

SMULAN stannar inne!



Tjugoett bast, tack!


Jag börjar faktiskt bli rätt leds på att få höra var och varannan dag att jag ser så himla ung ut. För viso är det väl bara positivt, med tanke på åldernojor och annat i framtiden.


Men varför titta på mitt legitimation,  se hur gammal jag är och SEN spy ut någon dum kommentar om att jag ser ungre ut än vad jag är. Vad är grejen?

tidpunkt 03:15





- "Du snackar mycket skiv" (skit)




JUST NU!





Det känns ju inte helt okej av mig att jag sitter och pluggar mönsterkonstruktion på en fredagskväll, plus att jag har Kaisa här på besök...

Vad hände med min uppfostran liksom!?

IF YOU DONT LIKE IT...

... you can get the hell out of my house!

Vinröd kavaj SECOND HAND . T-shirt JACK AND JONES . "Ridbyxor" WEEKDAY . Boots SECOND HAND . Svart halsduk VET EJ

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK




Nämen hallå där...
Har finbesök här hemma, nämligen min älskade syster Kaisa har vågat sig hit och det händer inte alltför ofta.. Så ikväll blir det en lugnkväll med en massa mys. Vad ska ni själva hitta på?

MÖRDARSKORNA nr.1




Älskar er mina underbara från H&M men fy vilka skavsår ni gav mig!


S H . E . V E . H



Skinnjacka SECOND HAND . Vit skjorta ESPRIT . Svarta haremsbyxor VET EJ . Skor H&M



Han börjar inte på J utan på H...




Haha, kan inte sluta skratta, för jag har precis fått världens sjukaste och roligaste fråga. - Har du smulor i sängen? Jag hoppas verkligen att ni inte förstår vad jag menar för det krävs en rätt "störd" människa att förstå en sån sjuk fråga.. HAHA!

Måste ut på en promenad... Vi ses!


Crazy person


Sitter här i skolan och försöker vara duktig... Har varit rikitgt nära att bryta ihop idag men jag har lyckas hålla mig lugn, jag vill ju inte framstå som en galen människa heller... Men ni förstår inte, jag är så sjukt stressad! Ingen där ute som vill låtsas vara iina, så jag kan få lugna mina nerver för ett tag...?



Inte de!? Nåväl, tar väl mitt pick å pack och drar mig hemåt då istället... Vi ses!


KOSESHER






Jag älskar att bli dragen i håret...

Men tyst, säg inget till någon!





ARMANI JEANS


Säger bara WOW! Att vara så här snygg måste vara olagligt...




Man blir ju nästan lesbisk... Armani Jeans Summer 2010.



God bless u!


Jag tror att era böner besvarades... Mår mycket bättre idag, ingen feber och knappt ont i halsen. Typ frisk faktiskt! Men jag tog mig ändå inte till skolan idag...


Har istället suttit hela förmiddagen med mina arbetsprover och jag kan säga så här att ibland kan det verkligen vara ett stort plus att ha en konstnär till mamma men ibland kan det verkligen vara en riktig pina. Hon vet liksom inte när det räcker med åsikter utan hon bara matar och matar...

Men är det heller inte så att ens familj är dom som ger den ärligaste & hårdaste kritiken?


SICKO!


Åh nej, det som jag igår förutspådde har tyvärr blivit sant... Har legat sjuk HELA dagen i sängen och tyckt synd om mig själv. Det känns som att jag blir straffad över någonting, för jag håller faktiskt på att gå under här hemma av stress...


Knappt 2 veckor kvar tills jag ska skicka in mina arbetsprover till BECKMANS och det är knappt en månad kvar tills vårna slutvinsing på BERNS och jag måste hinna sy klart mina plagg... PANIK!


Snälla, be en bön för mig, att jag imorgon är frisk igen...!


FAN! Åh, nej varför!?



Har känt hela dagen att det är någon vidrig basilusk som lurar i kroppen på mig... Tänkte att jag skulle ut på en powerwalk men jag undrar om kroppen viker sig då...?

Äh, ALVEDON!

Vågar man hoppas...?



OKEJ, nu är allt bokat igen inför LONDON... Den 20-23 maj, men jag vet inte om jag ens vågar vara glad och förväntansfull. Kanske var det så att jag blev så besviken sist att jag nu inte alls är taggad, eller kanske är det bara så att jag är så stressad att jag knappt hinner vara glad...


SNABB KILLE...


ÄLSKAR
att det finns dom som verkligen kan släppa loss...


 

HAHA!

Man blir ju tvungen att tjuvfilma när man stöter på sånna härliga människor.

 

 


Det där gamla tricket!




Att jag överhuvutaget tog mig ut även igår är för mig helt galet... Inte för att vara sån men hur orkar ni där ute? För mig, som iallafall hade en sjukt bra Valborg in på små timmarna fungerar inte det där gamla tricket om att ta en återställare precis när man vaknar. Det var sjuktlig svårt med andra ord att komma igång igår men det var också sjuktligt kul att gå ut och titta på alla fulla människor någolunda nykter.  


VALBORG 2010










Tack, för en helt fantastisk dag/kväll!


OH MY GOD!


 

Fy fasiken vilken dag och kväll det blev igår... Galet är bara förnamnet, jag hade så kul! Vi ligger här hemma hos min syster Kiira och hennes pojkvän och försöker kurera oss. Ska försöka slänga upp lite bilder senare från gårdagen. Så to be continued...

RSS 2.0