HAPPY NEW YEAR



GOTT NYTT ÅR på er alla där ute, om jag nu inte hinner säga det innan 12-slaget imorgon, det börjar nämligen bli dags för mig att röra mig mot UPPSALA. Imorgon bär den sen av mot NORRTÄLJE, där det vankas nyårsfest utan dess like!


NSFW - (NOT SAFE FOR WORK)


Candice Swanepoel by Mario Testino for VMAN Magazine Winter 2010/2011 (NSFW)

DON'T MAKE A MESH

THE ULTIMATE WORKOUT

ANGELS ON WHEELS
-
Jag har alltid gillat fotografen Mario Testino's verk. Bilden högs upp skulle gärna få pryda som konst på min vägg!


NEVER AGAIN




Kom precis hem från gymmet, vilket var en pärs för sig...
Puckot som tar på sig världens halaste skor, ridstövlar! HELT kala på under sidan, inte en räffla som halkskydd. Nej, det var inte alls kul kan jag tala om, aldrig mer ridstövlar i snön!

AGENDA




En dag väntar med mina bästa vänner, symaskinerna!


L Y C K A



Jag tror att jag har lyckas komma ur det där traslet angående min hemsida.. LYCKA! Hittade en hemsida igår som hade ett enkelt program, som till och med farmor 82 skulle klara av.


SILVER AND GOLD . BY IINA



Gjorde två stycken halsband innan jul.. Gav ett till min syster och behöll ett själv!


LADADADIDADADADAAA..


JULDAGEN, oj sikket party det blev..! Efter all julmat som man proppat i sig var det dags att skaka av sig allt. Jag och Kaisa min syster bestämde oss för att glida ner på stan, där vi träffade upp ett par bekanta ansikten..


GILLET
och BIRGER JARL fick sig ett glatt besök, tack för en kanon kväll!


BEST SO FAR


Vilken bra jul det blev i år, verkligen den bästa på flera år! Nu pratar jag inte om någon speciell julklapp jag fick utan den själva julkänslan..

(På julafton tycker jag att man ska vara bekvämt klädd. Själv hade jag på min en svart/vitrandig poloklänning från ZARA. Armband köpt på en marknad i BARCELONA.)
-
Nu är jag iallafall hemma igen och tänkte återgå till min vardag.. Stressen och paniken börjar smyga sig fram och jag ska vara ärlig och berätta att hemsidan kommer att dröja ett lite längre tag än vad jag hade tänkt. Men inget att gråta floder över, den kommer den kommer!


MERRY CHRISTMAS



Ha en rikigt mysig jul nu alla där ute.. Min julafton firar jag hos min syster Kiira och hennes kille i Uppsala med alla mina 4 syskon och mamma.


Looks fab in minus 20 degrees


Mario Testino: Michael Kors Winter 2010


I detta iskalla land är det nog många som finner det svårt att känna sig riktigt snygg... Men så skulle du förmodligen inte känna om man skulle vara med i en Michael Kors reklam,
 S N Y G G T !


NEJ MEN HEJ




SIKKEN helt fantastisk kväll jag hade igår, man blir ju helt varm i kroppen.. 


BLÅGRÅ


Nu var det väl ändå allt för länge sen jag delade med mig av något second hand fynd...

Hittade den här fin blågråa kuvertväskan med ormskinnsimitation på RÖDAKORSET i Uppsala för två helger sen, och gissa vad den kostade..? 10 KRONOR!


DET SVARTA BANDET


Var det under 80 talet eller var det under 90 talet som vissa bar ett tajt svart band runt halsen? Eller tillhörde det "kickers-stilen"? Ni vet Buffalos, svarta Adidasbyxor, mag tröja eller någon annan tajt tröja.. Minns ni? Det måste  ändå vara 90 tal!


Mitt minne är rätt delat, har iallafall hakat på "trenden" igen med det där svarta bandet.. Like it or not!


A MAN




För mycket tjej i mig.. Önskar ibland att jag kunde tänka mer som en kille!


ETT SPONTANT KAOS


Det blev visst ett spontant ryck igår och efter en försenad buss, missat tåg, en svår övertalad men en övertalad taxichafför om ett fast pris, en generös kille så var jag här i hos mina systrar i Uppsala igen.

Men roliga varade inte länge, för nu ska man försöka ta sig hemåt i snövädret, wish me luck!


colour coordinated


MEN TJA! Kände att det var på tiden att ta mig en paus och visa mitt tryne här på bloggen..

Jag måste säga att det var rikigt skönt att vara hemma igår, tog äntligen tag i min överfulla garderob och rensade ut lite, samtidigt som jag organiserade upp den, i färgordning såklart! 


EN VANDRANDE SKYLTDOCKA


TJABBA! Det ser ut att bli en lugn hemmakväll för mig.. Inget jag klagar över faktiskt, för jag känner att det är på tiden.

Har suttit vid mina "bästa vänner" hela dagen.. Åh, mina killkläder blir så snygga! Om jag bara hade en partner så skulle han bli min vandrande skyltdocka, en snygg sådan. Skämtosido!

GULD / SILVER



Fick hem ett paket igår från H&M på posten där bland annat den här snygga ringen låg i. Giller verkligen hur dom har kombinerat guld och silver!


HALLELUJA




Minns ni att jag för ett par veckor sedan var på arbetsintervju för en klädbutik i Sollentuna. Och vet ni vad, JAG FICK DET!


TILLBAKA


En weekend i Uppsala blev visst till en hel veckas "semester", men nu är man tillbaka till verkligheten igen! 

 Symaskinerna får vänta ett litet tag till, då jag känner att ett gympass är på sin plats innan några kläder ska få liv.. Så, OF TO THE GYM!


TACK & LOV


Jag tycks inte kunna lämna Uppsala.. Igår bestog hela dagen av ett konstant spring i butiker i hop om att hitta dom perfekta julklapparna och än är jag inte klar.. Ingen panik, det är trots allt ett par dagar kvar till julafton, tack och lov!

Om planerna blir som planerat så ser kvällen ut att kunna bli riktigt intressant.. Nervös!


MARIMEKKO


FAN,rakt ut sagt! Jag ångrar varje dag att jag inte köpte en mörkblå Merimekkoväska, som jag hittade på MYRORNA för minder än halva priset än vad den igentligen kostar. 





Nåväl, en kryssning är bokad till HELSINGFORS den 3 Januari för en snabb träff med släktingar.. Kanske har turen med mig då, att jag hittar väskan igen.. Billigt!


YES OR NO





Om både hjärtat och hjärnan skriker JA & NEJ, vad/vem ska man då lyssna på?



NO PUSH UP FOR ME!


Hallå hallå! Är kvar här i Uppsala och har ränt på stan hela dagen med min syster Kiira.. Vi har både shoppat julklappar och annat skoj.

Fick bland annat med mig hem en hel del tyg så nu jäklar ska det fortsättas med mina killplagg.. Hittade även en snygg svart BH, en perfekt sådan då jag faktiskt inte är något större fan av push up.


PROMOTA


Gårkvällen bjöd som sagt på fest, tack för det syster och jag passade samtidigt på att "promota" mig själv lite..

Linne BY IINA . Jeans WRANGLER . Svarta ankelboots NELLY.SE


ESCOBAR


TRÖTT TRÖTTARE SEGAST! Vilken kväll, vilken spontan sådan och oj så kul det var! Det blev visst lite fest igår..
Jag och syrran drog på oss klackarna och bestämde oss för att ta ett glas på stan och samtidigt kolla in ESCOBAR, där jag aldrig varit och ett birtday bash. Det ena leder oftast till det andra och vips sa det så stog vi på Birger Jarls dansgolv. Så det kan gå!


EN NY TRADITION


Efter att vi frossat i oss ett gäng räkor avrundade vi sen kvällen igår här hemma hos min syster Kaisa med ett par glas röda. Tack för en underbart trevligkväll, räkfrossa måste vi se till att göra som en tradition!

Kvällens planer blev tyvärr inställd! Riktigt trist då jag verkligen hade sett fram emot dom.. Så vad gör man istället en lördag som denna?


IKVÄLL



Ska jag och mina två systrar frossa oss mätta på en räkfrossa med ett glas vitt i handen. Kommer den här fredagkvällen kunna bli så mycket bättre!? Tveksamt.. Vi ses i Uppsala!


SANNINGEN





Hur rik man än är kan man aldrig äta sig mer än mätt!



TOPP ELLER FLOPP


Det är mänskligt att man inte alltid ligger på topp, men när ens hjärna slutar fungera med börjar jag undra...


Idag har absolut ingenting fungerat för mig!


NO FEARS


TJENA HEJSAN MIN VÄNNER! Livet leker minsann och fast det är mörkt och kallt ute så gäller det att hålla huvudet högt om man vill komma någonstans.. inte sant!?

Själv försöker jag ta tag i mina drömmar och skapar kläder som en galning. Igentligen ska man inte vara rädd för att misslyckas men jag kan tala om det, jag är livrädd! Men att vara rädd kommer man heller ingenstans med...


XSMALL . SMALL . MEDIUM . LARGE




Fick en fråga angående vilka storlekar mina plagg är och då kan jag tala om att dom är runt S/M. Kan avslöja att plaggen är både tajtare och lösare i passformen. Så en XS kan även använda dom, plaggen blir bara lite mer oversize vilket dom flesta redan är..

Blir ni nyfikna nu?

VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA!



En silverfärgad dunjacka!

MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ


Mitt kreativa sinne verkar stå för tillfället helt stilla.. Den halvklara klänningen, som jag drömt om nästintill hela helgen i Uppsala ger mig nu istället mardrömmar. Vi verkar inte kunna samarbeta...


Frustration på högnivå!

HEMÅT !



TACK för igår tjejer, alltid lika kul att hänga och blaja med er.. Men nu är det dags för mig att ta mitt pack och dra hemåt. En halvklar klänning väntar på att bli klar, som jag legat och drömt om under natten.. Arbetsskadad!?

Vi ses!


Skytten - Sagittarius - JAG




Skytten är aktiva och frihetsälskande individer som har ett stort behov av att få utrycka sin mening. Skytten är ganska så rastlös och behöver ständig stimulans, nya miljöer och utveckling. Helst skall varje dag skilja sig från den andra och ett vanligt nio till fem jobb är inget för en skytt. Skytten är den evige optimisten som vill utforska och älskar utmaningar.

Skytten är ärliga och öppna utan baktankar men ibland kan det vara lite väl rakt på sak och de säger precis vad de tänker utan att tänka efter på om detta kan vara sårande.

Skyttar är glada och väldigt underhållande och de älskar att umgås och träffa nya människor. De är varmhjärtade, generösa och delar frikostigt med sig till andra och deras entusiasm och förmåga att inspirera gör att de kan få även andra att bli glada och hjälpta. Som partner till en skytt blir det fest och glam och ständigt nya äventyr. Men var beredd på skyttens raka och ibland taktlösa sätt och försök aldrig att binda din skytt. 
 -
Precis allt kanske inte stämmer, men en bättre beskrivning på hur IINA, jag  är  finns nästan inte!


A GIRLS NIGHT IN


Ikväll ser jag fram emot en tjejmiddag med mina allra närmaste vänner här i Uppsala.. Yes, blev kvar här efter helgens galenheter så det ska bli extra kul att samlas och tjöta lite..

Det allra bästa !


NEON


Igår var det JAG som körde en rätt casual stil..


Rätt oväntat om man frågar mig, när jag slänger på mig en grön neonfärgad "träningsjacka", som jag stylade upp med ett par svarta brallor, svarta ankelboots, vit t-shirt och toppen på kakan ett par balla örhängen..


AP & BJ





Ligger här i min syster Kaisas soffa, fryser och försöker bli människa igen..
Det blev visst lite fest igår, APÉRITIF och BIRGER JARL fick sig ett glatt besök men det bästa av hela kvällen måste ändå ha varit att jag stötte på en gammal vän från Tillskärarakademin-tiden!


THE MANNEQUIN






Jag skulle kunna hoppa på moln, är rent ut sagt överlycklig då två stycken provdockor/skyltdockor, en manlig och en kvinnlig snart är i min ägo...

Tack syster!


SLUTA UPP MED DET DÄR !



Jag blir så arg på mig själv att jag hela tiden ska analysera saker hela tiden, så onödigt! Vad tjänar det till? Jag kommer snart bli knäpp om jag inte slutar..


FÖRST TILL KVARN


Har dragit fram mina symaskinerna igen efter en liten paus, fått nya krafter och inspiration så nu jag känner att det mesta börjar gå i rätt riktning, vilket gör mig så grymt pepp!

Jag vill såklart inte avslöja för mycket men jag säger så här, att när hemsidan är klar är det först till kvarn, då varje plagg är unikt och det finns bara en av varje!


EN KVINNAS BÄSTA VÄN..





Är även ute efter ett STORT halsband till nyårsblåsan.. Det här halsbandet från DANNIJO skulle inte varit helt fel om jag bara hade $745.00

SOS





Den här dagen har förmodligen varit en av dom värsta dagarna i mitt liv..



RSS 2.0