BUSY BUSY




MYCKET JUST NU,
där av den usla uppdateringen.. Om man ändå kunde vara på två stället samtidigt, tänkt vad mycket man skulle hinna med och för att inte tala om få njuta mer av livet!


CHEAP OR NOT



Nytt REAFYND - Nya VITA sandaler i skinn från ZARA för 129 KR.
-
 Jag trodde ALDRIG att den dagen skulle komma igen, då jag skulle tycka att andra typer av vita skor bortsett från sneakers skulle vara snyggt.. Vita skor/klackskor kan se så billigt ut! Jag är ändå riktigt nöjd och sköna är dom också!


COCKBLOCKER



Midsommardagen..
TACK för en kanonkväll!

REALITY



Är tillbaka på hemmaplan igen och verkligheten.. Hjälp vilken kanon Midsommarhelg jag har haft, den bästa på många år. T A C K ! Imorgon kommer bilder...


M I D S U M M E R




TACK för en toppen Midsommarafton.. Nu bär det av mot Norrtälje för ännu mer Midsommarfirande med dom allra bäst!


NOT ALL BLACK



Nu är det mycket mina vänner... S t r e s s !


off the "chain"


Det blev tillslut ingen färgstark plånbok, som jag sålänge varit ute efter, heller ingen dyr historia.. Men någonting ännu coolare!

Plånbok med en "senilkedja", som både kan hängas i jeansen eller runt handleden.
 I mina ögon skulle den lika gärna ha kunnat kosta några hundra, men 20 kronor från leksaksavdelningen i en lågprisbutik nära Solna C låter heller inte så dumt.


B - D A Y





G r a t t i s  m i n  s n y g g e  b r o r  p å  d i n  2 1  å r s d a g !


STATUS:


 

- Planen var att bli brun idag, men det ser visst ut som jag får köra på plan B...



LOVE THE SUMMER !


Hjälp vilka härliga sommarkänslor bilden ger mig... Hermés väskan är ju "to die for", guldsmyckena till dom ursnygga kläderna och färgerna. SOMMAR!

(Pic. JAK&JIL)
-
 Imorgon är jag iallafall helt fri från jobb, vilket innebär (om det nu blir bra väder) förbättring på brännan. Lite brun och fräsch vill man ju faktiskt vara till midsommar, inte sant!? Och när man har lite färg på kroppen passar alla ens kläder lite bättre. Sen får jag heller inte glömma, lillbrorsan fyller ju också år. Så, det blir en dag att se fram emot..


M A F F I A M A F F I A M A F F I A M A



Inveg min SNYGGA SVARTA HATT idag, mycket passade till det fantastiskt tråkiga vädret..
Förstår inte varför jag inte slängt på mig den tidigare. Man känner sig sådär "viktig" när man bär hatt, om ni nu förstår mig rätt. MAFFIA !


DOWN TOWN



Hallå alla pigga! Själv vaknade jag med en dundrande huvudvärk, som kanske inte kom helt oväntat efter gårkvällens partaj. Jag och min goda vän Jennika startade kvällen hemma hos henne i Solna med några glas och tog därefter på oss partyklackarna och jag min nya fina blåsa för en utekväll i storstan..

- TACK för igår babe!


Utkast: SUMMERSALE


Några favoriter av mina fynd från häromdagens SUMMERSALE-shoppingrunda..



Klänning WEEKDAY . Top MONKI . Kjol ZARA


BLUE JEANS AND A WHITE TEE



Kavaj H&M . Offwhite linne (mammas) . Jeans H&M (barn) . Boots (fått av syrran) . Silverarmband (gåva) . Blått armband 2ND HAND . Silverring (köpt på Gotland)


STATUS :



- HJÄLP, nu är jag helt slut.. Kroppen har minsann fått sig en rejäl "smäll" idag.. Tog mig an sommarrean efter jobbet, därav lagom öm i både fötter och resten av kroppen. (ÄR SÅ JÄDRANS NÖJD MED MINA KÖP!)


I + K





Saknar min vapendragare (syster), som lyxigt nog befinner sig på varmare världsdelar.. 
- Ses vi ihelgen?


JUST NU:




K A O S i mitt hem.. Skapar BY IINA "HERR" ..


MODELL HUNTER


Är ni lika bra på att göra två saker samtidigt som jag? Nu är det inte så att jag kan stå på händer samtidigt som jag äter, utan jag spanar in eventuella modeller för min nya/del 2 kollektion för BY (02) S/S 11 samtidigt jag jobbar. För det gäller ju att utnyttja tillfället, inte sant..

Idag kom det in en supersöt tjej i butiken. Lång, mörkblond, fräknig (ett stort plus) med en snygg "modell kropp", låter kanske som en den typiska svenska tjejen men hon hade DET...
 
Var såklart tvungen att slinka in en liten kommentar om hon var modell eller inte, vilket det visade sig att hon inte var. Berättade väldigt snabbt om mitt märke och tog hennes nummer, så när jag får mer tid över är det dags att ringa ett viktigt samtal, för jag kan ev. ha funnit min nya supermodell.


F I S H N E T



Kavaj/jacka 2ND HAND . Svart linne + Knälång trikåkjol H&M . Fisknäts linne MONKI . Vita "seglarskor" . Silver armband (mammas)


JUST NU:




 Hammaren i ena handen, hålslagaren i andra och tången i den tredje..

 Dags att producera lite "BY IINA" !


ink.



Fick jag syn på denna ursnygga runt handleden i ELLE's Juni 2011 nummer och jag ba, ÅH!
En vacker dag ser ni mig med något liknande kan jag lova...


NEXT UP:



MEN HJÄLP, denna dag har totalt sugit musten ur mig.. Men tyvärr blir det ingen vila för mig ännu, då symaskinerna som står och dammar på köksbordet och allt annat "bråte" är det dags att ta tag i..


NO7 - 10 JUNI /11




ELLE NO7
Svarta avklippta byxor (super gamla) GINA TRICOT . Vit t-shirt/topp + Skor 2ND HAND . Vit linnekavaj  + Väska (herr) H&M


INSP.




Sasha Pivovarova | Hans Feurer | 'Impulsion Fluo' | VOGUE Paris May 2011
-
Snacka om att den här bilder ger mig rysningar! Och inte tala om inspiration..
 MIAMI VICE . 1980 . BEACHEN - Gillart!


"WELL LICKED"






Bilden må vara lite suddig men lägg märke till mina starkt orange/röda läppar..
  Som sagt, L O V E mitt "well licked" läppglans.

OLD BUT NEW



WELL LICKED!?
Iaf, när jag var i LONDON förra året våren med Tillskärarakademin var jag såklart förbi det välkända varuhuset PRIMARK. Ett varuhus vars priser är extremt låga, vilket också då ledde till en hel del spontana, igentligen inte nödvändiga köp.
-
Mitt oranga läppglans, som jag då bara köpte för det låga priset har denna säsong gjort sig väl värt. Mina spontana/onödiga köp var visst inte så dumma ändå!?


STATUS:




PPOOWWEERRWALK .


SUN





Vilken toppen "söndag", legat på beachen hela långa dagen och tagit årets första (iskalla) dopp..


WHAT TO COME



BY (02) S/S 11 

- Uppföljaren/2:an till min första kollektion kommer bli grym gott folk!
-
 byiina.se


FF / BJ


NEJ MEN GOD KVÄLL! Nu var det väl på tiden att jag visade ett "livs"tecken här på bloggen..

Befinner mig hos syrran i ett soligt nästan medelhavs Uppsala, sommaren är verkligen här på riktigt FRAMFICKAN och BIRGER JARL fick sig ett besök igår och fick även smacka på mina dancemoves innan det var dags att avsluta kvällen med en fylle-mjukglass från MAX.
 Jetlag skulle man kunna kalla mitt tillstånd idag, men en kväll som denna ska inte ens det få stop på mig.. Trevlig kväll på er!


'When the Daybreaks' | Elle UK June 2011




Helt fantastiska bilder av fotografen Enrique Badulescu med modellen Erin Heatherton framför linsen i ELLE UK's juni nummer 2011, ' When the Daybreaks'. Varje bild är som ett stycke konstverk försig.. Fräknar, solblekt hår, solbränd, stranden + neon.. Älskart!


A.




- Mycket känslor dom senaste dygnen.. 


RSS 2.0