ARRESTED




Steven Meisel

FRAMFICKAN






Måste börja med att be om ursäkt över den dåliga uppdateringen men den logiska förklaringen till det är att jag har varit ute och glassat i solen hela dagen. Inget innesittande här inte! Kiiras b-friend var mästerkocken och bjöd på en grillad buffé.
Dagen har varit helt underbar, om man då ska bortse från min sömnbrist. 6 timmars sömn på två dagar känns i kroppen kan jag lova. Det blev nämnligen ännu en sen kväll ute i Uppsala igår, som började med ett lugnt mys vid fyrisån,  följdes av Salt/Framfickan och ett spontant besök på Birjer Jarl, och efterfesten var ett faktum. Så nu är min kropp realtivt öm och seg så jag ska nog lägga mig i soffan och vila lite grann, ser att min väns fotbollslag spelar på tvn så vi ses!

H&M VILA NEW YORKER BELLA






Min kropp var igårkväll smyckad av dessa härliga plagg och smycken. Kjol från H&M, gammal tunika från VILA, som  jag hade in stoppat i kjolen, skärp från New Yorker, skor från Bella shoes och en mängd olika smycken. 


SYSTRARNA OLIK


Putläpparna var framme...


Kaisa var redo för dimman...


Även Kim ville vara med och puta...

Tipp topp form? Nej, inte idag inte, kom hem runt 8 imorse... Jo tack, efterfesten drog iväg kan man lugnt säga! Vilken galen kväll jag hade igår, med mycket intressanta händelser. Första gången jag fick se halv nakna killar och tjejer stå dansande i en bur. De ni! Avundsjuka? Och musiken... Wow, jag blir det lyrisk. Jag hade kunnat stått och dansat hela natten om jag hade haft bättre skor och det känns i fötterna att man kanske gjorde ett och ett annat dans steg för mycket... Haha!

S Magazine



ÄLSKAR du mode, sex och fotografi bör du kolla in tidningen S Magazine. Tidningen grundades 2004 av fyra killar och en tjej i Danmark, alla från modevärlden. De ville skapa en tidning som ger friheten till den skapande att uttrycka sig utan några begränsningar. Och deras dröm blev sann, idag jobbar dom med topp fotografer från världen över och tidningen växer och växer för varje nummer. En klar nyfunnen favorit!

REDHEAD



                                   Coco Rocha BY Craig McDean

Black elegance



 


PAUSE


SOL VIND OCH VATTEN


UPPSALA . 11B . GILLET . PLATINA




Inspirations In Black & White





                                     Fashion photographer: Phil Poynter

DÅLIG DAG ?


Trött Tröttare Tröttast


                                         Modell:  Malqosia Bela


STOCKHOLMS STADSMISSION



17 MAJ


    


AVKLIPPTA LEVI'S



Jewellery box

 


BITTERFITTA


                                                      Anthony Ward

KLICK


Thomas Schenk



POKER FACE

 


TOBAK SOM TOBAK


Är inget fan av måndagar, tycker faktiskt att dom är rätt så trista och sega. Man vet att det är 4 dagar till nästa helg och man vet att det är 4 dagar av slit och stress, iallafall för dom flesta. I mitt fall där emot, som praktiskt taget arbetslös, jobbar bara då och då, blir det ju mer 4 dagar av missnöje och längtan efter helg.
Sitt inte där och låt bitter, ut och skaffa dig ett jobba människa... tänker ni säkert då.  Men då svarar jag så här; vem skulle ge mig ett jobb nu, när jag förmodligen ska börja plugga till hösten? Nej exakt, ingen! Så jag får helt enkelt knega och hoppas på mer jobb från det jobb jag har och hoppas på det bästa. Och det skulle ju vara att vinna på lotta eller någonting liknande. B I T T E R ? Nej, Jag...? Jo, lite kanske...

Nog!

Ska ta mig ett lyckopiller och en powernap och hoppas på ett leende!

BIANCO



Baby har blivit vuxen!

     


HELLO BABY


OAISA


POWER



See you tomorrow

  


WILLIAM RAST


                                                           Spring 2009
     
     


                                                              Fall 2009
     
     

Boots are made for walkning


SÄLJER MITT LIV



Should i go braless today?




ANJA RUBIK


                               UK Vogue | Editorial: Black and White



[ VISIT : UK VOGUE | PHOTOGRAPHER : NICK KNIGHT | MODEL : ANJA RUBIK ]
 
 

DESIGN BY IINA




DEN GENOMSKINLIGA


VALBORG 09




RSS 2.0