DAGENS




Kavaj second hand . T-shirt Matthew Williamson for H&M . Avklippta jeans Cheap Monday .  Converse . Ring second hand . Halsband lånat


DAGENS




Skinnjacka från second hand . Gröna vida midjehöga byxor från Gul & Blå . Svart avklippt t-shirt från H&M . Converse . Smycken gåvor från mamma .


NO STRESS



DAGENS


Jeans shorts avklippta Levis . T-shirt från Stockholms stadsmission (second hand) . Svart tröja lånad . Fusk päls från New Yorker . Kors halsband fått av mamma . Converse

WE ALL LOVE THE CASH


FAN, det gör ont!



         Jag vet inte riktigt om jag gjorde mitt livs misstag alldeles nyss...!?



BORING



DET ÄR FREDAG!


 

                       Men, vad händer ikväll... något bra förslag?



3 DAGAR KVAR


Shit, kan ni fatta, nu är det bara 1, 2, 3 dagar kvar tills jag börjar "skolan" eller vad man ska kalla det. Nervöst! Det ska bli så jäkla spännande och se vad det är för andra typer som ska gå i min "klass", och om jag överhuvutaget kommer att trivas... Jag måste trivas, det här är ju början på min karriär va fan, kan inte backa ur nu. Det återstår väl att se, på måndag gäller det.

                                                   Nu ska jag ut i solen igen, Vi ses!


KLARA WESTER


                                                
                                                Hur snygg får man bli igentligen!?



ZETAS

Besökte Zetas trädgård idag innan jobbet. Om jag en dag har en trädgård så kommer jag definitivt åka dit för att köpa mina trädgårsprylar och blommor. Helt galent mycket fint! Tyvärr så hann vi inte ta en fika på deras super mysiga café, men jag tar det som en anledning att åka tillbaka dit igen snart.



Annars så kan jag bara säga att resten av dagen har varit helt kaos. Jag längtar verkligen tills vi är klara där på hotellet och när jag kan lämna den platsen bakom mig. USCH!

MILITÄREN

    

Denna här gröna militärjackan köpt från second hand har legat i garderoben ett bra tag nu, nästan helt oanvänd. Fick mig ett ryck igår och satta fast en militärinspirerad brosch och vips så blev den så mycket snyggare!


KIM 21 ÅR IDAG!




Ett fyrfaldigt leve för Kim
hon leve!
Hipp! Hipp! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!
                                                                   




WORK WORK

                                                                       Hotell Norrtull 
 
Som det ser ut nu så bli det jobb för mig i morgon och på torsdag. Kan inget annat än att hurra för det med tanke på att jag har haft "ledigt" ett bra tag nu och det ska bli kul med lite förändring. Klockan 10 i morgon bitti kommer Kiira och plockar upp mig och det bär av in till Stockholm och Hotell Norrtull.

Mitt astro




SKYTTEN 23/11–21/12


Rastlösheten sitter i och det kan vara svårt att slappna av trots ledighet. Finns det något ouppklarat som ständigt gnager? Ta i så fall tag i problemet innan det växer sig större. Det kan röra sig om ett avslut med en före detta pojk- eller flickvän eller något ouppklarat med en kompis. Det är dags att gå vidare.
Slutet av augusti kan bli väldigt het på flera sätt. Det blir ingen livslång passion, men just därför är den dubbelt så intensiv.




SYMTOMER


God morgon, ja jag gick faktiskt upp nyss, helt vansinnigt. Vet inte riktigt vad det är för fel på mig, är helt utmattad, förkyld och i natt väcktes jag av att jag blödde näsblod. Jo tack, blev inte lite chockad... Nästan så att jag funderar på att googla fram symtomerna för svininfluensan. Fast jag vågar inte, tänk om allt stämmer in... SHIT!

HEJ DÅ!


Nu tar ja återigen mitt pick och pack och lämnar Uppsala och helgens bravader. Får se när ja är tillbaka igen, skolan börjar om exakt en vecka (nervöst), så tiden kanske inte finns till nästa helg... Vi får helt enkelt se, men nu åker bär det iallafall hem mot Märsta igen. Vi ses!

LÖRDAGENS

Hann aldrig lägga upp lördagens igår så här har ni den. Byxor med ormskinsmönster från New Yorker, t-shirt från H&M, klackar från nelly.se och halsband har jag lånat från min mamma.

GRATTIS I FÖRSKOTT KIM!


En rosa kasse fylld av en massa gott å blandat


Sexig B&H


Och tillhörande underdel.


Kiira


Jag


Jennika drog till med lite humor och gav en Barbiedocka.

-

Vi började gårkvällen här hemma hos min syster Kaisa, med en förjäkla god trerätters middag, paketöppning och en hel del snask prat. Ni vet, sånt som ett gäng alkoholpåverkade brudar pratar om... Lagom taggade drog vi sen ner en snabb sväng på Platina för en drink, för att sen fortsätta festen på Birger Jarl. Persoligen var jag rätt seg och dom nya skorna tog även kål på mig så jag avrundade kvällen lite tidigare än dom andra brudarna... Det blev en blöt promenad hem, barfota genom Uppsalas gator. Haha!


Tack för igår!

IKVÄLL BLI DET FEST!


Ny solad, ny duschad, partyoutfiten är redo och middagen är förberedd. Ikväll skall hon firas, Kim, Kimkrull, Kimpa, King kong, blondie, ja kalla henne vad ni vill, för ikväll ska HON firas!

HURRA HURRA HURRA

Nu är den äntligen klar! Efter många timmar av slit så gick det till slut. Bättre bild på hur den blev kommer när den väl är på damen som ska få den.

OVÄDER


KORSET



               En fråga jag har ställt mig ett bra tag nu...

                       - Måste man vara kristen för att bära ett kors?             


KRONAN




Sleepy Days

http://publishme.se/533178/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=TinyMCE_imagehandler.injectImages

Sitter här hemma och har precis slängt i mig lite frukost, en väldigt sen sådan... Samtidigt som det har varit väldigt skönt  att ha haft "lång ledigt" ett bra tag nu, så saknar jag faktiskt att gå upp kl. 6 varje morgon. Åka till skolan eller till jobbet, och när man kommer hem sen är man helt död så att man somnar kl. 22 för att sen göra om allting dagen efter igen, tills det blir helg. Då man äntligen vet och får sova ut...  Åh, längtar!


... 12 dagar kvar!


11 Augusti


Den vita t-shirten

Ringen & det dom röda naglarna

Dom avklippta jeansen

-

Ny solad, mätt, väskorna är packade och nu väntar jag på att åka hem inom ett par timmar, efter att min bror Kalle har slutat jobbet och kommer in till Uppsala för att skjutsa mig det vill säga. Blir dock inte många dagar hemma, åker nämligen tillbaka hit igen på fredag som det ser ut nu, för på lördag ska Kim firas och jag måste verkligen se till att få klart presenten...


13 dagar kvar tills jag börjar tillskärarakademin i Sthlm, SHIT!

DUBBELMORAL


SNAKESKIN


Har ni sett vilkan balla brallor jag fick med mig från New Yorker för ynka 49 kronor. Vilket kap! Dessa kommer jag att använda flitigt kan jag lova.

LÅNGFINGRET



REKLAM


MOT U-TOWN!

Sådär ja, väskorna är packade och nu väntar jag bara på Kim, som ska komma förbi och plocka upp mig, sen bär det av mot Uppsala. Eventuellt blir det även lite reggaefestival, som håller på nu och helgen ut i Uppsala, eller iallafall musik då det är alltför dyrt för våra plånböcker att gå in på. Vi ses!

SEXY SEXY SEXY


Gisele bündchen

rainbow eye


Photo: Marc Philbert


                                                       Jag saknar dig...



6 Augusti

 
Påväg ut för att jogga men tänkte bara säga hej! Solen skiner idag med, så det kan bli så att jag lägger mig i solen och pressar, annars fortsätter jag nog med Kims present. Vad är era planer? Vi ses!

SUMMERY STRIPES

Kim var här nyss och lämnade av tyget hon ville ha klänningen i som ska bli hennes 21 års present. Riktigt somrigt och fint med ränder. Det blir en axelbandslös variant med en fet dragkedja ifram, och själklart kommer ni att få se slutresultatet. Vänta bara!

Konstruktiv Kritik

 

Halloj, ser att det inte är alltför många som hade någon kommentar om klänningen... Låt höra nu, är ju nyfiken på vad ni tycker!

En snygg konstrast



The transformation


HAWAII-KJOLEN




Solen gick i moln tyvärr så jag får helt enkelt sysselsätta mig i någonting annat...  Varför inte sätta tänderna och göra om den här gamla förstora kjolen jag hittade på MYRORNA för ett tag sen med Hawaiikänsla av palmblad och papegojor.  Vilket ypperligt tillfälle! Vi får väl se om jag bara syr in den eller om det blir någonting helt annat.

Den där Karl . den där Karl Lagerfeld





The end or to be continued


  Förvirrad... Ledsen... Tom...
                                Vad som händer nu är ett mysterium!

I huvudet på iina!


Man ska aldrig överanalysera saker och ting för det fuckar bara ens hjärna...


Min hjärna är fuckad!


Älska mig för den jag är


It's better to be hated for who you are, then to be loved for something you are not
-
Har ni sett vilken snygg tatuering syrran Kaisa har gjort på underarmen under veckan, jag dör av avundsjuka!

RSS 2.0