STATUS:


Väskan är packad, outfiten är troligtvis bestämd, nu är det bara partyhumöret som skall taggas.. På lördag är det visst Valborgsmässoafton. En dag som kommer att spenderas i Uppsala med vänner och bekanta (och alla resten av Uppsalas befolkning). En dag full av fest, från tidig morgon till sen kväll...
En dag att se fram emot med andra ord, och vi får väl hoppas att den blir lika grym som den varit dom två senaste åren... På återseende!

COOL GUY !



Om jag hade en kille så skulle jag tvinga honom att klä sig såhär..

Bild: JAKANDJIL

(Skämtosido) MEN FAN KILLAR, ni är allt för mesiga för att våga sticka ut.
 Det är såhär det ska se ut!


Utkast: April 27, 2011



Att det ska vara så svårt att hitta en lägenhet.. Det börjar faktiskt bli kris, för till Dalarna kan jag inte flytta!


BY 02 s/s 11



Älskar att jobba öppningspassen, för då slutar man tidigt på dagen och man hinner med annat än bara jobb.. Har börjat sy på min nästkommande kollektion, en uppföljade till
 BY 01 s/s 11, tänk färg!


PINK IS THE NEW BLACK



Jag har en ny favoritfärg.. ROSA!


BLUE DENIM + DIOR


I fredags bjöd det kom sagt på 25 årsfest i Uppsala och ett besök på BIRGER JARL..

Marinblå kavaj second hand . Syrrans vintage DIOR axelväska + Svarta klackar . Blåa jeans Dr.Denim . Svart t-shirt


Utkast: April 25, 2011


Några timmars solning står på agendan, sen är det fullt ös på symaskinen som väntar..

SMOKING ART




Ginta Lapina för VOGUE Japan april 2011



the S-crew



Bra drag i fötterna igår på COLLAGE, svettigt men så förbaskat kul! Inte heller varje dag man står två meter från en legend, snyggingen Marcus Schenkenberg omringade av söta 18 åringar...

HOLIDAY



Min långledigahelg har bara börjat och jag har redan hunnit med en snabb trip hos mina systrar i Uppsala och tillbaka, där det bjöds på en hel del trevligheter.. Klippte av mitt hår, cirka 1,5 decimeter rök från min luva och vilken uppfräschning det blev.. En 25 års fest och ett besök hos Birger Jarl har man också hunnit med, men mer om det en annan dag..!
-
Ikväll blir det partaj i huvudstaden med kollegor, och med detta fantastiska väder Sverigre idag har att bjuda på ser jag bara att den här kvällen kan bli galet bra!


1,5 decimeter avklippt...



PINK WHITE AND GREEN


Det är konstigt vad våren gör med en, shoppingglad blir man iallafall har jag märkt...


rosaklänning + vitashorts H&M . Grön V-tröja ZARA 
-
Knallrosa/neon, vitt/kritvitt och knallgrönt/vårgrönt är jag visst inne på just nu!


BY IINA . SE





Klicka in på min hemsida, för att se min första kollektion för mitt nystartade klädmärke BY IINA.


SHOWSTOPPER



Färgade håret igår efter flera veckors om och men.. Hade visst glömt bort hur rött håret igentligen blir av nyfärgat HENNAhår. Fick mig en liten chock där! Nu ska det bara klippas, sen kan jag välkomna våren på allvar.

NAVY



Blå kavaj SECOND HAND . Svart tröja H&M . Svarta byxor Dr. Denim . Boots LAREDOUTE
-
Vårens första kap måste nog bli min nya marinblåa kavaj med två stycken guldknappar. Komplimangerna bara rullar in från alla håll och kanter, kända som okända. Och, inte nog med det så gav jag inte mer än 40 pix för den.

Är dock fortfarande på jakt efter en knallrosa kavaj...


eyebrows



Har nu länge försökt att sparat ut mina ögonbryn, alltså inte noppat dom på väldigt länge utan bara lite emellan. Färgade dom för någon dag sen..  Sparandet är över, nu har jag mina "buskar"!

 Eller som min syster sa; - Nu räcker det, nu får du inte spara ut dom mer för annars kommer dom att ta över hela ditt ansikte! Visst var hon för söt!


SPORTY



Bläddrade i ELLEs majnummer, som kom på posten häromdagen och fick syn på min nya bikini jag vill ha för den här säsongen.. Liten, färgglad, sportig och inte minst billig, H&M 49.90 kr/del. Hoppas att underdelen är lika fin som överdelen!?


Utkast: April 15, 2011


Hade en viss panik imorse angående min skattedeklaration, men det krävdes bara ett samtal till skatteverket så hade paniken passerat... Imorgon läggs den på lådan!

 Ikväll blir det lugnt för min lilla själ då jobb kallar på en i helgen, men hade mer än gärna suttit på någon uteservering med ett glas eller två i handen.. Ett skål för er andra då!


IQ NOLL




Fick hem min skattedeklaration igår för en 3 månadsredovisning för mitt företag/klädmärke BY IINA och tror ni att jag förstår någonting av den? NOPE, inte ett smack!


DETAILS - 14042011





Att vika in/ut kavajkragen har blivit lite av en grej för mig... Ett tips om du vill "förnya" din kavaj!


MOVING ON



Idag var en bra dag.. Har börjat spåna vidare på min nästkommade kollektion, och den kommer bli grym! Det har varit rätt tufft den senaste tiden, känt mig mer eller mindre värdelös, men livet är för kort för att slösa bort tiden på dåliga tankar så WHAT THE FUCK, nu kör vi vidare!


C I T R U S





 
Stella Mccartney ss 11
 -
... som ett kallt uppfriskande glas citronvatten!


Utkast: April 12, 2011




Att det ska vara så svårt att hitta en lägenhet.. Frustration!


BY ME ON-LINE



ENTER BY IINA


HERMÈS



TACK S för det urfina Hermès "Click H"-armband, som jag trånat efter ett bra tag nu. Är det inte bara för snyggt!?

BACK



Sliten som Zlatan som vissa brukar säga..
 Mja, så skulle man väl även kunna beskriva mitt nuvarande "tillstånd". Är iallafall hemma igen efter en fartfylld weekend i Uppsala, med fest och andra trevligheter. ALLTID lika kul att få träffa mina systrar/bästa vänner! Men nu är man tyvärr åter tillbaka i kaoset igen och en ny vecka är på ingång, tillbaka till verkligheten med andra ord.


JUST NU:


-
Packar väskan för en weekend hemifrån..

Utkast: April 7, 2011




Usch, man blir ju less på dessa eviga problem i kollektivtrafiken..

 Tack bror för att du kom till min räddning!


I'm a sinner





Sedär en ledig onsdag och en efterlängtat sådan. Vårstädning av garderoben står på agendan.. Ut med vinterkläderna och fram med vårfärgerna, med andra ord göra plats för nya shoppingsynder!


DETAILS - 05042011



Blått samearmband & guld"flätat"armband, två fynd från 2ND HAND


JUST NU:




Jagar lägenheter...


SPION





Våren är här och du är så välkommen..! Är himla sugen på ett par nya bågar nu till sommaren, något i guld eller helsvart kanske? Hmm, svårt...

Utkast: April 4, 2011




Dags för lite träning kanske.. Eller tanken var ju det, gymoutfiten är till och med redan på det är bara orken som sviker. Skulle behöva en såndär energikick! 


BY - 03042011





Boots Laredoute.se Svarta urtvättade jeans CHEAP MONDAY . Svart tajt tröja & ring H&M . Linne BY IINA . Armband i silver mammas


STOP!





Jag vet inte riktigt vad det är, varför jag hela tiden ska känna att jag har så bråttom...
 Jag är ju bara 22, har nästan precis fått en tjänst i en klädbutik på 75 % med en grym personal, vilket gör att jag även har tid med mitt egna företag/märke BY IINA, som jag också precis startat. Plus, om allt går vägen bor jag (äntligen) till sommaren hemifrån.. 

 Att jag inte bara kan vara nöjd, vila en stund och bara leva med, och inte ha så bråttom med att komma vidare till nästa steg. Kallas det ambitiös eller bara otacksam?


VOGUE RUSSIA APRIL 2011 / Bondage vs. fashion





Abbey Lee Kershaw för VOGUE RUSSIA APRIL 2011 av Hedi Slimane
-
Hjälp vad snyggt! Har aldrig tidigare lagt märke till modellen Abbey Lee Kershaw, blondinen som pryder VOGUE Ryssland April 2011's omslag, men vilken snygging och vilken styling. Bondage vs. fashion, som handen i handsken.. 

BREAKING POINT




Det är mycket nu..


NECK LEACH - BY IINA



Halsband "Halskoppel"
-
Ett smakprov på vad som kommar skall för min nya kollektion, BY IINA 02 s/s 11


RSS 2.0