2009 going 2010

VILKEN natt... Det börjar med att jag skulle prova min nyårsklänningen (igen) vid midnatt, fast nu skulle jag även bestämma mig för vilka skor och smycken jag skulle ha till. Fick på mig klänningen, inga problem. Därefter skulle jag dra på mig ett par svarta strumpbyxor och jag både hör och känner hur den ena ärmen rivs sönder. FAN FAN FAN! Tänkte jag när jag såg hålet, som var helt omöjligt att laga. Fram med symaskinerna och på med en ny ärm... Och det tar inte en pisskvart kan jag tala om!
Jag hoppas verkligen att jag redan råkat ut för det värsta gällande den här dagen, som skall firas med fyrverkerier annars slänger jag in handduken redan nu.

Nyår 2008-2009


KLOCKAN 14.00 bär det av in till Uppsala till min syster Kaisa, där det sen ska fixas och trixas med frisyrer och annat. Sen blir det fest! Om vi inte ses något mer idag så vill jag iallafall passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt år.

 


Sol, sol mera sol!

Sitter här och väntar på att Jennika ska sluta jobbet så att vi kan åka och sola oss bruna och fina inför imorgon. Ja, apropå i morgon... Vill igentligen inte tänka så mycket på morgondagen/kvällen, jag vill bara att den ska bli perfekt! Vi är 5 tjejer som ska på en fest där vi igentligen bara känner en person, så det kan ju bli hur som helst. Fast å andra sidan, det blir ju som man gör det till... Dags att tvätta av sminket, vi ses!

V MAGAZINE - Dec 09

Natalie Portman för V Magazine -


 

- Vilken snygging!

 


WORKOUT

 

Det var slut på ursäkter när min käre vän Benke messade mig i morse och frågade om jag skulle med på ett träningspass... Jag tog på mig gymkläderna, fixade ansiktet och slängde i mig två ägg, sen var det bara och köra. Just nu, så här i efterhand är jag jäkligt stolt över mig själv att jag lyckades bli övertalad men samtidigt vet jag inte riktigt om det var så smart att köra all in dagen före nyårsafton... TRÄNINGSVÄRK!!

 


Fuck u?

Man kan ju nästan tro att jag är i någon djup svacka med tanke på alla fack u finger som kommer från mig. Nu råkade det visst till och med bli så att min facebook profilbild blev ett enda stort fuck u. Så är det visserligen inte, visst alla har sina dåliga dagar jag tycks bara gilla mitt långfinger. Haha!

10 9 8 7 6 5 ...


Snart smäller det...


finally!



Min nyårsklänning är klar!

Jag må ha dragit ut på den, men nu är den iallafall äntligen klar. Nu ska den bara stryckas, sen är den som gjuten efter min kropp...

 


UTROPSTECKEN


Känner mig busig, så jag säger konsekvens...


TA ETT LUGNANDE PILLER, TACK!

 


Kom nästan precis hem från Kista C, där Jennika och jag har traskat runt och kollat in rean. Fick med mig bara en enkel kofta från Gina tricot. Folk är ju som galna där ute, dom nästan kastar sig på sakerna för att få tag på just de dom vill ha. Usch!

Nu ska jag iallafall gå ut och gå en promenad hade jag tänkt, vi ses!

 


Går inte som planerat


Hejsan
, måste börja med att be om ursäkt över den dåliga uppdateringen under julen men det har sina ursäkter... Är tillbaka hemma igen iallafall och jag lämnade en trött och bakis syter efter mig. Haha!


Efter att jag kommit hem så har jag spenderat tiden framför symaskinen. Ja, mellandagsrean (inpulsköp) ni vet... Lyckades få hem försmå byxor från Weekday, varken bytesrätt eller öppetköp på och som jag har försökt sy större. Det har väl kanske inte gått som planderat, får försöka banta bort några kilon istället. Lämnar byxorna ett tag och fortsätter på min nyårsklänningen, vi ses!

 


Annandagen

Bestämde mig för att kasta in handduken ikväll, det blev helt enkelt lite för mycket igår. Kul var det, gjorde även min första vurpa på dansgolvet, PINSAMT!

F/A/N

Så förbannat typiskt...


Dagen efter Dagen

Jahapp, då var julafton avklarad och jag måste säga att det blev en väldigt lyckad sådan med tanke på olika omstängdigheter... Och det är tack vare mina 4 syskon som julen överhuvutaget kändes värd att fira...  Hoppas att ni hade en lika mysig afton som jag!


Det är juldagen idag, vilket innebär fest för många och såklart även för mig. Hade tänkt att fira kvällen med att inviga min julklapp. Tack ännu en gång! Jag bokstavligt talat skrek när jag jag såg dessa skönheter titta fram ur julklappen...

Vi ses!


Dagen före dagen


Här har det pyntats, paketerats, lagats och bakats. Nu är iallafall vi redo att fira julafton imorgon...



A perfect weekend bag

Som jag berättat tidigare så ska vi till London med klassen mellan Mars-April. Här om dagen då jag var förbi Röda Korset så hittade jag den perfeka weekend väskan inför våran resan.


10 kronor - SÅLD!


But i like it!



Julklapparna är klara, äntligen! Jag ska nog föreslå till min familj att vi skippar julklapparna nästa år, som många famljer redan gör, för det är ju inte bra för själen att stressa så här mycket.
Jag och Kiira ska strax bege oss mot solariumet, där vi ska möta upp Kaisa för en stund i solen. Lite färg skadar ju inte bara för att det är vinter. Sen att det kanske inte är så bra för huden, men va fasiken... Färgade även mina ögenbryn igår, som ni kanske ser. Ja, dom är mörkare än vanligt, but i like it!


Work it, baby!




Fick tag på bilder från modevisningen... Yeah, work it baby!


Shoulder Pads


 


Äntligen, en lugn stund... Julen börjar närma sig med stormsteg och under denna stress lyckas jag ändå hinna med lite shopping till mig själv. Hittade den här urballa kavajen från second hand idag för ynka 50 kronor. Det måste ha varit ödet, för jag var nämligen ute efter någonting stiligt men lite annorlunda inför juldagen.




 


A WALK IN

Att det alltid ska vara så svårt att packa sig en liten väska för att åka in till Uppsala? Jag förstår inte, är det bara för att jag har så otroligt tråkiga kläder att välja emellan eller är det bara min otroligt dåliga fantasi!? Tänk om man kunde få byta ut hela sin garderob varje vecka, att man iprincip hade nya kläder att välja emellan varje vecka, fatta vilken lyx. En vacker dag vet jag iallafall att jag kommer att ha en sån där gigantisk walk in closet, jag bara vet de.

Nu tackar jag för mig, imorgon bär det förhoppingsvis in till Uppsala, tidigt, om jag orkar upp... Vi ses!


Tråkigt men sant


OKEJ
, det är bara att inse, jag kommer inte att hinna bli klar med klänningen idag för jag orkar helt enkelt inte fortsätta. Det blir heller inget Uppsala för mig, åker dit imorgon istället. Dags för lite mat kanske, Vi ses!

20 december




Från att ha festat nästan i helger i sträck till att ha tagit det lugnt nu i två veckor. Härligt! Ni borde prova på det...
Ja, som ni kanske har förstått så blev det en väldigt lugn helg för mig, dels för att jag inte kunde ta mig någonstans (brorsan hade tagit mittbusskort) och dels för att jag har sytt på min klänning, som aldrig tycks vilja bli klar. PANIK! Förhoppningsvis blir jag klar idag så att jag sen kan rymma till min systrar i Uppsala, för lite julklappsshopping.

Dags att sy vidare... Vi ses!

pick upp the phone






Sitter här och avnjuter ett paket nudlar efter min promenad ner till "centrum" och solariumet. Min käre bror har tagit mitt busskort och han vill heller inte svara på sin mobil så jag känner mig rätt fast här hemma. Men som tur har man ju två ben, och efter att ha suttit inne nästan två dagar i sträck, eftersom det är så förbannat kallt ute så var det rätt skönt med frisk luft...

Ska försöka bli klar med min nyårsklänning ikväll hade jag tänkt, om det inte kommer upp några andra roligare planer det vill säga. Vi ses!

THE FASHIONSHOW

Backstage -









Ni skulle ha varit där, vi var grymma!




TUPERAT

Okej, jag stället den här frågan till mig själv - Vad var du så rädd för? Nu vet jag att det  är ingenting att vara så nojig över, för modevisningen gick ju galant... Förutom att sminköserna förmodligen hatade mig. Med andra ord, jag blev aldrig riktigt nöjd. Men om man ska klara sig i den här branschen måste man väl vara hårhudad och vara ärlig, inte sant?



Jag är iallafall riktigt stolt över mig själv att jag klarade av att gå visningen, fast jag absolut inte ville. Nu ska jag bara försöka få ut mitt lockiga/tuperade hår, som jag fick så otroligt mycket fina komplimangen för. Tack!

Vi ses!


Wish me luck ...

Hur jävlar gäller det och jag säger bara pladask rakt ner i golvet... Så kommer den här modevisningen idag att sluta för min lille kropp. Fan! Jag måste försöka sluta älta, det är ju bara en modevisning för guds skull. Önska mig lycka till!

In progress


Ja, min nyårsklänning börjar arta sig...


TILL & FRÅN





God morgon!
Sitter här och äter min frukost... Fick precis veta att min familj ska komma i morgon på modevisningen och vittna mitt misslyckande. Jag vet, jag överdriver men om jag ska klara detta så krävs det nog ett par glas innan, inte så att jag blir full utan bara lite skön i kroppen.

Ska försöka ge mig ut på en promenad lite senare...  Till och från solariumet iallafall. Vi ses!

NEJ NEJ NEJ



Fan Fan Fan!
Jag som absolut inte ville, jag som absolut inte ville gå ner för den där jäkla catwalken på torsdag, då vi i skolan ska ha modevisning. Jag som trodde allt var klart, att en annan tjej i min klass kunde gå åt mig och visa mina plagg men nej jag hade så fel. JAG VILL INTE! För det första så är jag ingen modell utan designer. Har heller ingen en modellkropp, varken midjan, längden eller ansiktet... VA FAN!
Jag blir så frustrerad för det ser visst ut som att det tyvärr kommer att bli så, att lilla korta iina ska gå ner för en  catwalk coh göra bort sig... KUL!



SO CORNY!


Fy å fan
, nu är det vinter! Det var bara att slänga på sig sin mössa idag och se nöjd ut... Nej usch, har fått någon fix idé om att bära mössa, att jag ser ut som ett litet barn. Jätte töntigt, vem bryr sig igentligen!? Nåja, om jag inte vill bli sjuk så får jag väl helt enkelt stå ut med de.

-

Har spenderat hela dagen i skolan idag och sytt på min nyårsklänning, som jag inte ens vet om jag kommer att få bära... Vi har ju inga exakta planer än på vad vi ska hitta på och det är ju inte långt kvar dit. PANIK! Det snackas om någon fest i Uppsala (no limits) men jag vet inte...

Lait De Beauté


Vill passa på att rekommendera LdB Bronze. En lätt tonande dagcreme som innehåller vårdande E-vitaminer. Släng brun-utan-solen, som du ändå bara får en ful ojämn orange färg av och kör på den här istället. Du tar på dig den som en vanlig dagcreme och tvättar av dig ansiktet sen när du går och lägger dig, så att färgen går bort. Du hittar den på Överskottsbolaget för ynka 29 kronor.

4 VECKOR


Spenderade min lördag framför tvn och Johan Falk. Jäkligt nice ändå att inte vakna bakis på en söndag så jag  ska faktiskt försöka ge mig ut på en powerwalk i kylan. Har jullov i 4 veckor och jag har sagt det till mig själv att nu ska jag banne mig ge järnet och bli fit. Kanske inte den bästa perioden på året att komma på de men va fasen, någon gång måste man ju börja. Vi ses!


SÖDER SOM SÖDER


Skumt!
Känner mig väldigt vilsen förtillfället, jag vet inte riktigt vad som har flygit i mig. Jag vet bara att jag ibland brukar kunna hamna i små svackor, där jag känner att allt bara är pest. Men jag vet också att det bara är en fas, som jag brukar komma ur ifrån. Nej usch, men nog om de...

-

Igår var det iallafall afterschool som gällde. Det var länge sen festen började så tidigt. Redan klockan 16 var vi igång med att knäcka den första och därefter gick det bara utför... Haha! Nej, nu hittar jag på men jag tror att vi var kungarna över att beställa in vatten, så man kan ju tolka "utför" hur man vill. Jag hade iallafall galet kul och jag ser fram emot fler av liknande kvällar.

AFTERSCHOOL


Yes, det är exakt var rubriken säger. Imorgon blir det en aftershcool med klassen. Äntligen! Vi har varit bra jäkla dåliga denna termin på att festa loss tillsammans så nu i morgon, när det också är sista dagen innan jullovet så ska det drickas för fulla muggar. Vi slutar även kvart över två imorgon så detta kan bli galet! Först bär det av till SYSTEMBOLAGET sen därefter hem till en kille i klassen där det skall "supas" till. Om det bli utgång vet jag inte än, men jag röstar iallafall på Söder!

Så nu vet ni de, om jag inte uppdaterar imorgon så vet ni vart jag roar mig... Vi ses!

 


KAVAJEN - 40 SPÄNN


Gick en snabbis förbi Röda Korset här i Märsta påväg hem och fick såklart med mig lite fynd. Bland annat denna härligt rödvinsfärgade "mocka" kavajen för ynka 40 spänn. Funderar om jag kanske skulle slänga på mig den imorgon, när det är afterschool och allt men jag vet inte... Det kanske blir för kallt !?


Världen är bra jäkla liten!



... rätt som det är så slår det tillbaka!

FAN / NEJ / SHIT

FAN! Jag tror att jag börjar bli sjukt. NEJ NEJ NEJ! Det får bara inte hända för då är jag körd... På fredag ska vi i klassen nämligen köra en "afterschool", vilket jag definitivt inte vill missa och nästa vecka har vi modevisning, så jag får helt enkelt inte bli sjuk. Sen måste  jag även sy på min nyårsklänningen plus att jag ska sy en till min vän Jennika också... Shit, hur ska jag hinna?

Ett bad kanske skulle bota mig?


DAGENS


Det är ju ingen nyhet att jag och mina systrar har helt olika stilar men det märktes ännu mer nu i helgen som var. Har precis klivit innanför dörren, på mig har jag dessa coola skor jag köpte för ett tag sen på second hand för ynka 30 spänn. Ut skricker Kiira, min syster -Vad är det där för medeltida skor!? Ja, jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, jag vet nu iallafall att vi har väldigt olika stilar.

-

Byxor från Dr. denim . Tröja & halsduk från H&M . Skinnjacka & skor från Second hand .

FF


Äntligen hemma från skolan, skönt! Så här "tidigt" har jag inte kommit hem på jag vet inte hur länge känns det som. Har varit kvar i skolan och sytt på min NYÅRSklänning dom senaste dagarna så det har blivit senare än vanligt. Iallafall, min mamma åkte till Vietnam idag (avundsjuk) så nu ska jag försöka agera mamma dom två nästkommande veckorna här hemma. Min bror, som visserligen har vänt på dygnet , sover när jag kommer och går upp när jag går och lägger mig, så där kommer jag ju inte få någon hjälp... Drygt!

Nåja, ska väl försöka slänga ihop någon middag här. Vi ses!


Busfrö!


Okej, jag kan verkligen inte förstå hur snabbt det har gått sen jag började i skolan, det är läskigt. hur snabbt det har gått.  Redan på fredag slutar jag och har sen lov i 4 veckor. Fattar ni, 4 VECKOR det är ju en evighet!!

Håller på att bli tokig här på datorn, vill bokstavligt talat slänga skiten i väggen så jag känner att det är dags för mig att "cool off" . Vi ses!


HOUSE SESSION III





... och som vi dansade!


Nummer 243


Då var det bara att sätta på sig partyfötterna igen, det är en ny kväll och det är såklart Platina som gäller.

HERE WE GO!


Gratis är godast!


Å herre min skapare, hur ska jag ta igen mig efter den här natten...?

Iallafall, det blev inget Gillet för våra härliga kroppar igår. Efter att ha läst lite mer om vad Absolut vodka eventet handlade om och insåg att det var rock, som skulle spelar ut högtalarna var det inte svårt att snabbt smida andra planer. Så vad gör man en fredagskväll i Uppsala? Birger Jarl såklart!

- Gratis är alltid godast!


ABSOLUT




Det ser visst ut som att det blir lite utgång ikväll trots allt... Eller utgång och utgång, jag och Kaisa tänkte kanske gå förbi Gillet och checkar läget. Det skulle vara någon Absolut Vodka grej där idag, så vem vet hur denna kväll kommer att sluta!?

Vi ses i Uppsala!

MADE of PAPER





Jag fick ihop den tillslut! Det här har vi pysslat med i skolan dom två senaste dagarna. Vi fick en plaggskiss, som det heter och en måttlista att fylla i, därefter var det bara att sätta igång. En konstruktion och en modell skulle vi göra och här har ni modellen. Inte helt 100, men för att göra allting själv utan hjälp måste jag nog ändå vara lite stolt.

Måste packa, Kim kommer halv 8 och plockar upp mig sen bär det in mot Uppsala. Vi ses!

EN TVÅ-DAGARS !?


Jag trodde att jag hade fått grepp om det,, men det visade sig i dag att jag har långt kvar... Jag pratar såklart om mönsterkonstruktion. Jag kräks på det! Kanske inte det mest glamourösaste sättet att uttrycka sig på, men jag tror att ni får rätt bild om vad jag känner om det ämnet. BLÄ!

Nog om de!

Imorgon är det fredag, wiho! Vilket innebär att jag ska till Uppsala över helgen och att det blir utgång för fulla muggar. Får se om vi kör en två-dagars eller om det bara blir all in på lördag... !?

Magen skricker, vi ses!


DAGENS




Dr. denim jeans . T-shirt från Punktshop . Svart tröja vet ej . Grå luvtröja från H&M . Skinnjacka med Second hand (pälsen är dit satt)

SANNING & KONSEKVENS



Vad vill du veta om mig fråga bara, sanning eller konsekvens... ?





83 Pink baby doll


Om ni vill ha dom perfekta rosa läpparna så måste ni skaffa er detta läppstift. NIVEA COLOUR PASSION 83 Pink Baby Doll. Det var min vän Kim som köpte det först och jag blev helt förälskad. Tack så hemskt mycket Malin för presenten!

"SKOLKAR"


Man kan säga att jag "skolkar" idag eftersom jag är hemma och inte är sjuk, men jag har faktiskt pluggat hela förmiddagen så mitt samvete klara sig tycker jag. Fick också veta igår att den där läxan som jag stressade om igår inte alls skulle vara klar idag, snacka om att stressa upp sig själv i onödan. Jaja, nu är den iallafall klar...

-

Har försökt få tag i min vän Jennika nu ett bra tag, hon verkar vara upptagen. Det var nämligen prat om att vi kanske skulle ses ikväll och laga middag och mysa. Jag får väl försöka vidare...

RSS 2.0