K A P P A H L


Ska iväg och jobba extra på Kappahl, närmare bestämt där Kim jobbar. "Den årliga inventeringen",  nej då men det börjar nästan bli lite av en tradition... Vi ses!

I'M GONNA SWEAT LIKE A TRUE SPORTYSPICE...





Tog mig ett litet break från symaskinen och sitter nu här framför datorn och äter  en mycket sen lunch. Ska jag faktiskt bege mig mot gymmet strax, har ledsnat på powerwalks. Speciellt inte när man har gått samma runda ett antal gånger, och byte runda känns meningslöst. Så gymmet får det bli...

INK.

Jag känner att det är dags att göra min nästa tatuering...

T V E K A N T V E K A N T V E K A N T


Är det bara jag som saknar sol och värme.. Usch, pissvädet! Det är dags att förbereda sig för depression gott folk. Om jag bara hade lite mer flyt skulle jag inte tveka en sekund på att bara dra någonstans, eller varför inte flytta...?

GRAFISKTGRAFISKTGRAFISKTGRAFIS

 

BAK & FRAM - FRAM & BAK

CHIFFONG & POLYESTER


London Rebel LR28


Det är nästan farligt att vara hemma under helgen, för när man får tråkigt händer det lätt att man snubblar in på alla dessa online butiker som finns.


Som tur nog blev min affär inte så farligt dyr... Beställde hem dessa klackar igår från have2have.se, 199 kronor (ord.698).

EN ÖNSKAN




Att en dag gå på en blind date !


elbow protection



Ett roligt och enkelt sätt att liva upp...

den gamla tråkiga koftan!

 



ONE DAY



Kom in precis från en joggingtur/powerwalk...

En dag... Jag säger bara en dag!

garment in progress.


Det känns riktigt bra att sitta vid symaskinen igen...


JUST NU




Världen är pinsamt liten... Varför måste alla känna alla?


T H E G R A F I T T I C O L L E C T I O N


Skulle nästan ge allt om jag bara fick tag på LOUIS VUITTON GRAFITTI BAG, helst en grön!

 


"In 2009 the design director Marc Jacobs of Louis Vuitton collaborated with the great American artist Stephen Sprouse and made the graffiti-printed fashion. These graffiti pieces achieved a great success in fashion industry and created the precedent of perfect combination between luxury and steet art."

S E X Y P A N T S S E X Y P A N T SS E X Y P A N T SS E X Y P A N T SS E X Y


 


Inveg mina kattiga brallor idag, som jag köpte från en second handbutik för 2€ i Finland när jag var där tidigare i sommras och hälsade på släkt. Ett par riktiga sexypants!

from the top to the bottom


Har spenderat dagen på stan i Uppsala med min syster Kiira och Jennika. Vi körde en såkallad second hand shoppingdag men Jennika slog även på stort och inhandlade lödaroutfit från topp till tå. Duktigt!

Apropå lödaroutfit.. Skulle verkligen behöva både det ena och det andra gällade gymkläder. Men förlåt, är det bara jag som hatar att lägga pengar på sånt?


JUST NU



- Har på mig ett par riktigt kattiga brallor...

the world doesn't revolve around you...


 

- Ta det som du vill, diss eller inte... Men varför sån hets?


STIL


Har jobbat extra idag och hjälpt till med att inventera på ett företag som heter KARLSSON. Det är en annan variant av ÖVERSKOTTSBOLAGET, fast saker med bättre kvalitet. Iallafall... Hittade mig en riktigt snygg inredningsbok, STIL heter den.




Massor av inspiration... Och massor av ideér... Den är HELT i min smak!

EN ÖNSKAN




Att bli ekonomiskt oberoende...


A BLACK AND GOLD COWGIRL IN A SEXY SUIT...







MOSCHINO FALL 2010 MOSCHINO FALL 2010 MOSCHINO FALL 2010 MOSCHINO FALL 2010 MOSCHINO FALL


Vissa har dom i garderoben...

-

Mina nya klackor som jag dansade mig igenom helgen i... Hittade dessa skönheter från NEW YORKER för inte mer än 49 kronor (SALE). Sikket kap!


NOT TAKING ANY CALLS FOR THE MOMENT...




Visst att det mesta känns rätt bottenlöst just nu ska den här bloggen absolut inte bli en sån där deppig blogg, där det står hur piss livet är. Tycker nämligen inte heller om att läsa sånt..

Så till något mer positivt... Var äntligen tillbaka på gymmet igår, vilket också kändes när jag steg upp ur sängen. Är det bara jag som älskar den känslan? Stel, öm, knappt så att man kan röra sig.. Underbart!

H A R .I N T E .G U D .P Å .S I N .S I D A



Det tog 15 minuter och två samtal så var mina framtidsplaner helt totalt förstörda!

När man ska få lyckas, när är det min tur?

Hold up a second i'v got something on my dirty mind...


HALLÅ DÄR! Måste bedge att bloggandet den här helgen inte direkt varit på top. Lördagen bjöd på hej dundrande utgång, vilket ledde till en sen sänggång och få timmars sömn... Vilket sen resulterade till alldeles för trött och seg söndag. Men kul var det så inget klagade här..

...har bara fått en del i mitt huvud att fundera på.

I RULE THE WORLD!



Jag känner att jag har flyt på livet förtillfället, min karriärsplan får sakta men framåt...


Men, är det snart dags att förbereda sig för en krasch?


LET GO , YOU'RE KILLING ME






Trevlig kväll...


C O S M O - P O L II TT A N



Igår riktade jag mina nya klackar mot Kiira och pojkvän för en drink i deras nybyggda bar och satt där sen resten av kvällen och hade det trevligt...

- Får se om den här lördagskvällen blir mer fartfylld...!?


W T D W T D W T D W T D W T D W T D


Igår var det som sagt födelsedag middag här i Uppsala och jag fick äntligen inviga mina örhängen för första gången.. Visst är dom läckra!

Men nu är frågan, vad har den här fredagen har att bjuda på?


JUST NU



Tack alla som medverkade igår på Kims födelsedas middag... Min kaka gjorde succé och för dom som är sugna på att testa en bit, slå en pling!


OVER THE SHOULDER


Den här härliga GUCCI väskan köpte jag i början av sommaren från second hand och det är inte fören nu jag börjat använda den. Visst är den läcker!

 

Frågan är om det är en gammal fejk eller om det kan vara en vintage? Det spelar igentligen ingen som helst roll, jag tycker om den oavsett.


THE BIG TWO TWO


From good friends and true, From old friends and new, May good luck go with you, And happiness too...


Våran allra bästa Kim fyller hela 22 år idag,
ett stort grattis!

JUST NU



Bakar en födelsedags kaka...

WHY SO RED


Det blev inte mycket till bloggade igår men dom som är uppdaterade vet ju redan att jag hjälpte till som påklädare för WHYRED Spring/Summer 11, som hölls i en av Liljevalch Konsthallar vid djurgården.

Det var fruktansvärk kul och se hur en riktig modevisning går till backstage, hur designerna är, hur modellerna är, ja hela stämningen. Jag kände även det när vi alla påklädare höll på att stryka alla kläderna att;

- Nej, det här kanske inte är världens roligaste men den här branschen är sjuk tuff och det kommer bara bli allt tuffare så suck it up och var glad för att du får uppleva det här och för erfarenheten.

Men det bästa av allt var när hela visningen sen sattes igång och hur pulsen gick till max. Ah, vilken kick!

BACKSTAGE




Okej, nu kör vi... Önska mig lycka till på WHYRED'S visning, där jag ska hjälpa till som påklädare!



Utkast: Aug. 16, 2010



Nervositeten börjar kicka in...

MOHAWK G ST.


Jag var inne på ELLE.COM och fick syn på ett hett butikstips i LA... Och om jag någonsin tar mig till USA, närmare bestämt Los Angeles måste jag besöka Mohawk General Store.
- Butiken verkar vara hur cool som helst!

My neon skirt can dazzle if you do not turn a blind eye.


När jag var i Finland tidigare i sommar så gjorde min syster ett riktigt fynd på en av alla second hand butiker vi besäkte, som hon sen gav till mig... En Vintage Adidas kjol i neon färger, för om jag inte minns fel 3 €.




Kombinerat med en vit topp, en läcker bränna och ett par härliga klackar.
P e r f e k t i o n!

Å Å Å N N N G G G E E E S S T...



- Att man bara inte kan välja sina ord bättre på fyllan, så att man slipper gå hela dagen efter och skämmas över något man igentligen inte menade.


"There's nothing sexier than a man's watch on a woman"



Rosa sidenskjorta är ett fynd från en loppmarknad i Helsingfors . Avklippta LEVIS . Klackar ZARA . Kuverväska i ålskinn SECOND HAND . Herrklocka SECOND HAND

I MIN GYLLENE ROSA SKJ.


SIKKEN kväll det blev igår.. Helt spontant igentligen att vi överhuvutaget gick ut och det blev också så jäkla bra.  En snabb visit hos en vän för några fördrinkar för att sen slå klackarna i golvet på PLATINA.

 Spontana kvällar är verkligen dom bästa, håller ni inte med!?


RESTAURANG SKEPPET


Fick mig ett ryck igår hemma i Märsta, att nej här kan jag inte sitta en fredagskväll, så jag packade mig en väska och tåget mot bättre gator, Uppsala.

Har försökt kurera mig idag i den stekande solen (inget att rekommendera) från gårkvällen, som bestog av en drink hos min syster Kiira och hennes kille i deras nybyggda bar, en kort
sväng förbi Restaurang Skeppet och till sist en sväng förbi ett proppfullt Birger Jarl.

JUST NU


Då var det dags igen...


(HENNA hårfärg finns hos dom flesta hälsokostbutikerna och kostar runt 70 kronor. Till mitt hår räcker en förpackning cirka 3 gånger.)

A STRAIGHTER LIFE


Här har ni föresten resultatet från i tisdags efter jag var och klippte mig...


Det var skapligt slitet som ni kanske ser...
En vacker dag ska allt hår ha en och samma längd, spikrakt ska det bli!

EN BEKÄNNELSE



Det är nästan lite farligt när jag fastnar för någon serie, för då kan jag sitta i dagar i sträck... Har snart kollat klart på hela säsong 1 av TRUE BLOOD och jag måste medge att jag är såld.

Bara ett till avsnitt...

WHYRED SS11


Jag tror att hela magen håller på att vända sig... Det är inte varje dag man får mail av självaste WHYRED. Har både tråkiga och goda nyheter att dela med mig av gott folk... Den tråkiga är att dom tyvärr inte hade någon praktikplast ledig för mig i höst men den goda är att jag ska jobba som påklädare på deras SS11 visning nästa tisdag den 17 aug.

H E L T G A L E T K U L !

(Ni som inte vet vad en påklädare är kan jag tala om att det är dom som hjälper modellerna att få på och av sig kläderna backstage.)

JUST NU



Jag vet inte vad som flög i mig, men plötsligt sitter jag här med ett tomt packet mörkchoklad...

SHADOW


Förra veckan när jag rände runt på stan som en galning hittade jag dessa vintage solglasögonen för 95 kronor, även dom från butiken OLD TUCH.



Solen får gärna skina ett tag til...

RAKT RAKT RAKT & ÅTER RAKT


   
 

DAGEN
har kommit.. Äntligen ska barret klippas och det ska bli rakt, spikrakt. Har länge haft en uppklippt frisyr men nu när det har växt en bit ska frisyren förhoppningsvis bli så rak som den bara kan bli, i hopp om att undvika se ut som en slickadkatt... Håll tummarna för mig!


JUST NU



Sitter här hemma hos min syster Kaisa i Uppsala och känner mig en aning bitter... Enligt dom flesta metorologsidorna jag kollat så säger dom att det skulle vara sol idag. Hm.. Jag tror att dessa människor som lagt upp denna information ska byta yrke. Seriöst!


N H.N H.N H.N H.N H.N H.N H.N H.N H.



 BY NINA HJORTH


Choise of Champions



Lördagens...


T-shirt EVERLAST Vintage . Beiga Linne shorts H&M . Bruna Kilklackar ZARA . Halvband i elfenben second hand

KLOCKAN 21



Tack mina damer och herrar för gårkvällen, höjdpunkten var ändå vägen hem...
Tre halv trötta halv berusade damer i försök om att härma ett skratt. Ja, det kanske inte låter speciellt kul men just i det tillfället hördes säkert våra skratt en lång bit bort.

Nåväl, klockan 21 väntas bio bara jag inte lyckas somna...


V i n t a g e - C H R I S T I A N D I O R



Gårkvällens...



Avklippta jeans CROCKER . Blommig skjortblus SECOND HAND . Väska Vintage DIOR . Svarta klackar ZARA


I B I Z A I B I Z A I B I Z A I B I Z A I B I




Gårkvällen kunde inte ha blivit bättre.. Vädret, musiken, människorna, stämmningen... Högsta betyg!


Understatement



En weekend i Uppsala hos mina systrar var för länge sedan, dags att rätta till det. Väskan är packad och ikväll ser jag fram emot ett glas vid fyrisån...


G r e y B Y P A S S







BY IINA

GRÅMELERAT

 


 

När jag fortfarande gick på TILLSKÄRARAKADEMIN så hade vi en dag då vi bara höll på med trikå, alltså streckigt bomulls tyg. Den här gråa magkorta t-shirten började jag med då men den blev aldrig riktigt klar och den har bara gått legat där efter det.

 

 

Så idag fick jag mig ett ryck och bestämde mig för att få den klar och  bli av med prestationsångesten. Restultatet blev rätt annorlunda än vad min grundidée var men det är ju så när man skapar...


below zero





(Tanya Dziahileva for Harper's Bazaar Spain July/August 2010 by Nico)

Trots att jag har börjat förbereda mig för höst och börjat fylla garderoben med höstnytt så går det inte att komma undan att man faktiskt är rätt bitter över att solen tycks försvunnit!? Vart tog den vägen... Skulle ha stannat kvar i Finland ett par veckor till, hörde nämligen att det inte har regnat där på över en månad. O r ä t t v i s t!

JUST NU




- Kom hem från en powerwalk för ett tag sen... Ah, det känns skönt
att röra på sig igen!



3 örhängen för 50 kronor


Var förbi idag en butik som heter OLD TOUCH Upplandsgatan 43 i Stockolm, där dom säljer och hyr kläder och annat smått, det äldsta från 1890-talet och det yngsta från 1970-talet. Ja, så ni kan väl tänka er vilken kick jag fick av att gå där och pilla på allt.

Fick hem 3 härliga örhängerna men dom nedan tillverkade i ben är favoriterna...


 


THE PERFECT SEETHROUGH




Det blev visst en sväng förbi stan även idag och såklart kommer jag inte hem tomhänt. Hittade den här halvtransparanta gråa tröjan på ZARA MAN på rean för 100 lappen. Perfekt till hösten!

MY NEW BROWN ONES


 


Jag svävar på molnen över mina nya snygga bruna boots för bara 40 kronor från STOCKHOLMS STADSMISSON. Har länge letat efter ett tag par boots med resår på sidorna och nu äntligen har jag dom.

FYND FYND FYND FYND FYND FYND


Har landat hemma igen och är så otroligt glad över mitt fynd jag gjorde idag... Sommaren är tack gode gud inte slut ännu men mitt fynd har dämpat ångesten över att hösten snart är här.


Kan knappt vänta tills jag får ta på mig dom!

STHLM




Of to the big city...


GOTLANDS SKÖNASTE




"Jag är inte fager men jag är rik!"


SNAGGAT RAKT UPPKLIPPT LUGG SNEBENA...


Det börjar bli dags att klippa håret igen, sist var det snö på backen så man kan väl säga att det är på tiden. Frågan är bara den, ska jag ska toppa mig, vilket kommer bli en bit då det var så väldigt länge sen sist eller ska jag ge mig på någon helt annan frisyr!?

- Hmm...

R . E P . T . I L




Har blivit nykär i min GUCCI-inspirerande limegröna reptil väska, som jag köpte för ungefär 7 år sen i Barkaby Outlet. Den är förmodligen snyggast i stan och jag är jäkligt glad över att jag inte slängt iväg den efter alla dessa år. L O V E!

REHAB



Åter på hemmaplan efter 8 galna dagar på Gotland och det kändes inte helt fel att landa i sin egen säng klockan 6 i morse... Nu är det rehab som gäller, levern har gått på semester och den här damen måste ta tag i sitt liv. Slut lekt!

RSS 2.0