SALE SALE SALE SALE SALE SALE SA



Hur kommer det sig att vi människor blir som hungriga gamar såfort vi ser att det är REA!? Helt hemsk hur vi beter oss ibland! Den här dagen har minst tagit på krafterna och det lär väl fortsätta veckan ut jag befarar. Så om ni vill fynda, kom förbi mitt jobb, SALT butiken i Solna Centrum.


BLACK INK.


Befinner mig återigen på hemmaplan efter en fenomenal helhelg i Uppsala hos mina systrar.. 

 Förutom att helgen var helt fantastisk bjöd den även på ett väldigt spontant möte... En vän frågade ifall jag hade lust att bli gaddad och jag hade inget bättre för mig. Fixade till en gammal tatuering, som jag inte varit helt nöjd med. Men nu är den IINA! 


Vilken fenomenal helg, strax tillbaka!


ANYTHING CAN HAPPEN



Härligt med sovmorgon! Börjar inte jobbet fören kvart över 2 och efter mina 5 timmar skall jag direkt bege mig mot Uppsala, där mina sytrar väntar med en hemtrevlig räkfrossa.. Om kvällen slutar där eller om det bär vidare återstår att se. För efter ett par glas vitt vet man ju aldrig hur kvällen kommer att sluta, inte sant!?


if you believe, you will succeed


Tuff dag på jobbet idag.. Tabbe efter tabbe efter tabbe, jag var nära på att slänga in handduken och bara ge upp. Men nej, jag höll ut och det mesta löste sig till slut. TUR!

Om jag bara hittade en lägenhet snart, så att jag slapp pendla varje dag.. Men snart så, jag känner det på mig.. Det är bara en tidsfråga!


RING I EN RING I EN RING I EN RING



Kolla in min super fina nya ring, som jag fyndade igår från GINA TRICOT för bara 19 kronor.


1 step


 
Häromdagen kändes det mesta riktigt motigt gällade mitt kommande företag,
 idag känns det äntligen lite bättre. Har kommit ett steg närmare.. Öppnade ett separat bankkonto idag, så att jag lättare kommer att kunna se vad jag sålt. BRA JOBBAT IINA!


VOGUE CHINA 2011


Boyish Allure| Gisele Bündchen for VOGUE China February 2011



SNYGGT!


b u s i n e ss


Det här med att starta något eget och sälja sina egna grejer (lagligt) trodde jag skulle bli piece of cake.. INTE! Sånt förarbete... Skatteverket, bolagsverket, patentverket.. osv osv. Jag blir ju helt snurrig, och inte minst ruinerad innan jag ens sålt någonting.

Ups!




Ibland undrar jag om jag verkligen har alla hästar hemma.. Beställde hem nya visitkort för min kommande hemsida och klanten glömmer att skriva själva webbadressen på kortet.. Typiskt! Jag får skriva den för hand på baksidan.


COPPER "bling" NECKLACE - BY IINA





Jan. 23, 2011



Förlåt att jag är så himla dålig på att uppdatera men jag har dragit på mig en vidrig förkylning så har legat nerbäddad i sängen.. Att bli sjuk nu var väl inte riktigt det jag hade hoppats på, då min första riktiga jobbdag börjar imorgon. Men efter mycket vitlök, vätska och alvedon hoppas jag på ett mirakel!


VOGUE UK 11


Inspiration..


Karlie Kloss for Vogue UK January 2011 by Paul Wetherell


THE REAL WORLD


Vilken härlig överraskning jag fick när jag kom hem för en stund sen.. INTE alls faktiskt! Brevet jag försökt "glömma"... Det första jag läser - "Nu är det dags att betala av din CSN skuld..."

(Bild: Vogue Russia | Caroline Brasch Nielsen)

Jag ångrar absolut inte att jag gick Tillskärarakademin 2009-2010 och fick ta studielån, men detta elände att betala tillbaka och det är inga små summer per gång heller känns mindre kul. Jag tackar gudarna att jag nu fått jobb!


(om man nu får svära)


ÄNTLIGEN känns det som att det börjar gå åt mitt håll, åt RÄTT håll! Jobbet är iprincip spikat och klart, ska på lägenhetsvisning på söndag och hemsidan är på gång..


FAN (om man nu får svära) så skönt det känns!


NONONONONONONONONONONONO



Jag får inte bli sjuk, inte NU!

Dags för dunderkur:

Vitlök
Ingefära
Kanel
Honung
Citron
+
Hett vatten


HOMEMADE BRACELET


Ett tips: Ta ett skärp, gärna med något snyggt spänna och vira runt handleden..


Och vips så har du ett snyggt armband!


P NR. 2


Okej, praktikvecka nr. 2 är påbörjad.. Den andra och den sista, och som det verkar just nu så har jag även en tjänst efter den... WOHO! (Glädjeskrik!) Så nu ser ut att bli SOLNA jag ska jobba och inte SOLLENTUNA..

Dags att hitta en lägenhet!


BOOKKEEPING


Nu när jag snart ska öppna min hemsida och ni där ute förhoppningsvis kommer att köpa någonting av mig så måste jag, som alla andra företag föra anteckningar över affärstransaktioner. Jag läste någonstans att det bästa/enklaste sättet att bokföra var att skriva det förhand.. Så jag gick och köpte mig ett riktigt oldschool skrivblock från Akadeimiska bokhandeln.


MIDDAG FÖR 5 MINUS 1 DRINK FÖR 4 MINUS 1 PARTY FÖR 3 PLUS 1



Sikken lördagskväll det bjöds på igår.. Middag och sällskap av världsklass, som senare ledde till utgång i en smockad Saluhall.. Bra kväll!

Tack för igår mina damer!


Utkast: Jan. 15, 2011


Härligt att det är lördag måste jag säga, nr 1 att man fick sova ut och nr 2 för kvällen som väntar.. Tjejmiddag med dom allra bästa i Uppsala, ÄNTLIGEN! Mycket har hänt då vi alla senast sågs och därav mycket att ta igen..

Vi ses ikväll mina damer!


ETT ORD :


Okej, första veckan på praktiken är klar.. Swosh sa det, men oj så kul det har varit och om jag skulle summera veckan med ett ord måste det nästan bli, PÄLSMÖSSA!

Ni annar inte hur denna mössa vi har från märket HOLLIES säljer.. En helt vanlig mössa, fast med en pälsboll av tvättbjörn på för 498 kronor (dyrt!). Varenda 08 har den, OAVSETT ålder. Helt sinnessjuk!


BOMBER


Som jag har letat, letat och letat men nu äntligen funnit..


Minns ni påsen, som innehöll ett kap från Helsingfors i förra veckan? Här har ni mitt fynd, en riktig Bomberjacka. Den var visserligen en aning för stor men med ett nafs var det fixat..


BB LL AA CC KK



Ja, jag har sagt det tidigare och jag säger det igen.. Svart är min favorit färg! Det känns elegant, lyxigt men framförallt tidlös.. 

Fyndade på rean häromdagen ett par riktigt fina svarta örhängen från GINA TRICOT för 40 kronor. Till en hög, tajt tofts eller en snygg knut på huvudet kommer dessa hängen göra sin rätt!


THE MAGGIE SHOE


Bläddrade igenom en skvallertidning på lunchen idag och fick syn på dessa snygga..




Louboutin modell Maggie.


R O X E TT E


Åh, mitt favorit band som barn spelades i butiken i princip hela dagen. ROXETTE!



Får gåshud! Vilka minnen..


no complaints


Jag ska inte klaga, jag vill inte klaga, jag borde inte klaga, jag klagar inte.. Men, oj så slut jag är!

 10-19 tär minsann på kroppen om man inte är van, och det är definitivt inte jag.. ÄN! Men fråga mig igen, efter 2 veckor då min praktik är slut. PIECE OF CAKE!
Annars har dagen gått galant, faktiskt! En första dag kunde inte ha gått bättre.


First day


Nervigt! Första dagen är kommen.. Önska mig lycka till!

BLACK + CAMEL




Hittade mammas gamla tröja i förrådet här om dagen, föll pladask för färgen. Kamelbrunt!
-
Boots SKOPUNKTEN . Byxor H&M . Skinnjacka SECOND HAND . Fuskpälsväst NEW YORKER


SALT



Imorgon börjar äntligen min arbetspraktik hos butiken SALT! Praktiken kommer att vara i 2 veckor och därefter kommer jag börja jobba 20 timmar i veckan. Är riktigt taggad och det kommer bli en sjukt rolig förändring i vardagen.

Och det bästa av allt, är att jag även kommer att ha tid med mina egna kläder!


- En gin och tonic tack!



Gårkvällen bjöd på tjejmiddag med dom bästa plus allt som kommer där till, ni vet snack och massa skratt. Frågan är nu vad den här lördagskvällen vill bjuda på.. Ett glas på stan kanske? Varför inte en gin och tonic, som numera har blivit min favorit.


YSL



När jag var i Helsingfors tidigare i veckan fyndade vi loss i en second hand butik. Jag hittade bland annat den här fina svarta kuvertväskan av Yves Saint Laurent för inte mer än 2€. Sikket kap!


VISIT


Nu när jag snart ska starta min hemsida, där man både ska kunna köpa och se vad jag gör så känns det som en professionell del att ha ett snyggt visitkort...



Fick ett erbjudande från Vistaprint.se på mailen, där jag fick 250 visitkort helt gratis. Kunde såklart inte motstå ett så fint erbjudanade. Något sånt här ovan kommer dom att se ut, enkla och snygga och väldigt IINA!


NO. 2


BÅT-OUTFIT NO. 2

Ankelboots NELLY.SE . Byxor H&M . T-shirt DIESEL . Kuvertväska (ännu ett kap från Helsingfors) YSL . Vitkavaj SECOND HAND . Halsband tillverkat av min mamma .


Äntligen funnen!


Om ni läste min resumé av min 48 timmars kryssning till Helsingfors så nämde jag ordet "FYND!"..

Ja, jag gjorde ett riktigt kap där borta i en secondhand butik. Hittade någonting som jag länge letat efter.. Ser ni något grönt i den gula kassen i bilden, som tittar fram? Ja, vad det nu kan vara och vad jag äntligen har funnit det får ni veta inom kort.

Dags för gymmet!


BRUNT + BRUNT



Syrran (Kiira) hade köpt från sitt jobb NEW YORKER en riktigt fin ring. Bruna kristall"pärlor" i en enda stor boll. S N Y G G T till det bruna nagellacket


"OLDSCHOOL"






Var och tränade tidigare idag och inveg mina nya "oldschool" sneakers modell MAYA från PUMA. Så himla läckra med dom starka färgerna, och jag skulle lätt kunna använda dem till vardags!

Och sköna var dom också..


NO. 1


BÅT-OUTFIT NO. 1

Ni kanske har börjat förstå att min favorit färg när det kommer till kläder är svart...
MC-boots SKOPUNKTEN . Svartabyxor, svartväska & svartkavaj H&M . T-shirt WEEKDAY


RESUME - 48H STOCKHOLM-HELSINGFORS



GABRIELLA . DÄCK 6 . A HYTT . TAXFREE . CHEESBALLS . ELLA'S . FULLA RYSSAR . GIN & TONIC . RÖDVIN PÅ BURK . SPELAUTOMATEN . MAMMA ÄGER DANSGOLVET . SOVA . HELSINGFORS . SVINKALLT . STOCKMANN . MORMOR + KUSIN . FIKA . SECOND HAND . FYND! . HEJDÅ KUSIN . HEJ MOSTER . SNOPPCHOCK . HEJDÅ MORMOR . HAMNEN . HEJDÅ MOSTER + MAMMA . VIKING LINE . RYSSAR . MAT KOMA . GIN & TONIC IGEN . ÄNNU MER RYSSAR . RYSSAR DANSAR RINGDANS . SOVA . HEJ STOCKHOLM . HEMMA


48 HOURS


HALLÅ HALLÅ! Tack för en helt fantastisk helg. Norrtälje kommer att få sig fler besök, för att inte tala om när det blir sommar.

Jag får inte riktigt välkommna vardagen än, då en 48 timmars kryssning till Helsingfors väntar i eftermiddag. En snabbvisit för att träffa lite släktingar står på agendan och VIKING LINE är ju alltid lika skoj..  SKEPP OHOJ!


2010 goes 2011


Min nyårsafton, bakom kameran...

 KÄRLEK

FÖRÄTT

RÖD

K & K

I VÄNTAN PÅ 12-SLAGET
-
Låt oss hoppas att 2011 blir ett förjäkla bra år!


RSS 2.0