STATUS:


Kom hem nyss från THE GYM, nu blir det mat...

KAMEL


 


Har hittat min mormors gamla bastväska med kamelen på. Åh, jag minns när jag var liten och hur hon alltid bar på den under sommaren och nu är det jag som bär på den. Lustigt!

-

Nu ska jag iväg, vi ses!

AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ


NU gör kroppen ont ska jag tala om. Den har blivit utsatt för både sol (bränd & matt) ett träningspass  (träningvärk) och en proppmätt mage ( magvärk). Ja, kanske dumt att klaga men en massage skulle inte sitta helt fel. Någon som kanske kan tänka sig att hjälpa stackars IINA med det?

Nej, jag förstod väl det... Tvn får bli min räddning. Vi ses!

Portrait | Alice Rausch by Jamie Nelson

 


SNYGGT! - Jag vill också ha lila hår!

 


Made in Italy



Ett vintage-fynd jag gjorde för några år sen, som tyvärr sen dess vara legat i garderoben är den här bast kuvertväskan.


Om jag inte minns helt fel så fick jag inte lägga mer än 20 kronor på den. Den ska minsann börja användas mer flitigt nu i sommar!



Har även en blå som det tycks vara av samma tillverkare, även den var runt 20 lappen.

BESVIKENSEL



Ord kan inte beskriva hur besviken jag är just nu... Att du bara var tvungen att lägga nästan i blött, att du bara var tvungen att ändra på någonting, som absolut inte var ditt val att göra. Att du bara var tvungen!


- MAMMA, varför?



JAG TROR TROTS ALLT PÅ ÖDET


 

 


Har landat hemma i Märsta igen och fast jag ändå vantrivs här så var det skönt att komma hem... Har äntligen fått det bekräftat nu att det blir tyvärr ingen BECKMANS för mig i höst.. Tråkigt, jag gjorde mitt bästa men inget att bryta ihop över, för det var väl inte menat helt enkelt. Jag tror trots allt på ödet!

MIDSOMMAR 2010



Började dagen med ett par bollar på tennisbanan...

Passade även på att sno åt oss ett par solstrålar...

Fixad och klar så var det äntligen dags för fest...

Provade en väldigt annorlunda snaps till maten, med smak av kiwi...

Efter att ha både förlorat i kubbturneringen och insett hur dålig allmänbildning man har efter tipsrundan var det bara att "suck it up" och fortsätta festen...

-

Midsommar 2010 är tyvärr över, TACK till alla som var med!
Men nu sadlar jag om och laddar mig för en galenvecka på GOTLAND, som börjar närma sig med stormsteg... Det kommer bli galet!


Tjoa klackarna i taket...

Fast krafterna från Midsommarafton låg på noll så blev det en runda här i Uppsala igårkväll ändå. FRAMFICKAN och Birger Jarl fick sig ett trevligt besök...




Och efter ett par glas var krafterna tillbaka igen och dansen kunde börja. Tack tjejer!


FYRA ORD


- Vad söt du är!


Fyra ord kan göra ens kväll.. Men dessa fyra små ord kan även genera. Jag är RÖDLUVAN!


STATUS:


Mår som en inlagd sillburk, alltså inte så bra! Provade min första sillbit igår, vilket var en upplevelse försig. Söt, salt, slemmigt och inte alls så gott. Nej, sånt snusk får ni med glädje ha för er själva.
                          Gårkvällen var förövrigt mycket trevlig...Tack!

simma lugnt!


Befinner mig hos min syster Kiira i Uppsala och här har det lyxats rejält med både vin och musslor. Har visst bränt ryggen också... Solen tog visst en del idag. Iallafall, kvällen börjar lida mot sitt slut och krafterna måste sparas för morgondagen/kvällen. Simma lugnt!


IMORGON ÄR DET MIDSOMMAR!



Morgonen börjar bra, kliver upp klockan 9 och beger mig direkt ut på en powerwalk. Nu väntas frukost och sen solen!



RÖTT GRÖNT BLÅTT

Kände mig idag som en riktig 80-talist på sjön i min röd grön blåa randiga skjorta med markerade axlar och med ett skärp i midjan till ett par svarta cykelbyxor...



silent treatment





- Ska du seriöst aldrig prata med mig igen...?




Jag gjorde mitt bästa iaf...



Tog mig en break från balkongen då solen bestämde sig för att gå i moln.. Har faktiskt varit i huvudstaden idag fram och tillbaka och hämtat mina arbetsprover från BECKMANS. Jag vet fortfarande inget 100 om jag kom in eller inte men idag skulle grejerna hämtas annars slängdes det. Det är iallafall något sjukt frustrerande att inte veta... någonting!

SVETTIGT!

Hallå där, har legat på balkongen hela dagen. Ja, jag trotsade förkylningen och vågade mig ut. Jag vet inte riktigt varför brännan tar sån tid, blev jag albino i samband med att jag färgade håret rött? Eller är det min hennafärg som snor allt pigment? Jäkligt drygt är det i vilket fall.


Kom precis in ifrån en svettig powerwalk, en behövlig sådan. Beach 2010 har ju tyvärr redan anlänt och min kropp är definitivt inte redo för den... Ingen panik. Jag har accepterat läget, om ni inte gillar det ni ser, blunda!

RAY-BAN RB3407 Outdoorsman

 

 

Om jag ändå hade ett par RAY-BAN OUTDOORSMAN med guldspeglar...


FARLIGT ?


Är det farligt att sola om man är lite förkyld? Jag vill så gärna ut till det fina vädret och sola men jag vet inte om jag vågar, jag vill ju inte bli mer sjuk. Vad tror ni?


MIN ANDRA HÄLFT


Känner mig fortfarande lite krasslig men jag hoppas att det inte blir värre, det är ju MIDSOMMARAFTON på fredag och fast jag inte har några direkta planer så vill man ju inte vara sjuk...



Något som däremot verkar planerat är en resa till FINLAND. Min kusin, Isa ska konfimeras så en resa dit är väl inte mer passande!P Kan faktiskt inte minnas när jag var där sist och hälsade på, vilket känns rätt pinsamt... Även språket har sinat så jag hoppas att deras svenska och engelska är redo för mig.

SVORDOMAR!


Vitlök

Ingefära

Citron

Honung

kanel

&

Varmt vatten

-


Halsen har börjat krångla, det gör inte ont men det känns som om det är en början till sjukdom... Det blir till att dricka dunderkur igen!


GAY ELLER NEJ


Om en straight kille fönar sitt hår efter duschen, sitter han fast i garderoben och velar om han ska komma ut eller inte? (Eller är han bara lite för utseendefixerad...)

SIMPLE AND STYLISH

BY IINA


Limegrönt genomskinligt linne i CHIFFONG
Vida jeans med högmidja

Beige "herr"kavaj men skinndetajer

Petroleumblå klänning

Vitt genomskinligt linne i POLYESTER
Blå denim med högmidja

-

Det här var min "mini"kollektion jag visade på våran slutvisning på BERNS den 9 JUNI.


NYTT I GARDEROBEN


Shoppade lite second hand igår med Jennika och fick hem en hel del smaskigt...

Grön 80-tals jacka 50 KR

Nitskärp 10 KR / ST
Blommig "hawaiiskjorta" 25 KR
Klänning 20 KR (ska kortas av)


KUNGLIGT


Vilket rabalder det har varit hela dagen kring det kungligabröllopet och jag kan faktiskt erkänna att jag råkade fastna ett tag framför tvn. Nåväl, det var ju rätt fint trots allt!


Kom precis in från en powerwalk, gymmet var dumt nog stängt förut så en promenix satt på sin plats. Jag vet inte riktigt vad det är för fel, men jag är hungrig och konstant sugen på nått hela jäkla tiden, och nej jag är inte gravid.. (hoppas jag inte iallafall). Någon som vet hur jag kan bli av med detta sug?

JNK JNK JNK JNK JNK JNK JNK JNK J


HALLÅ DÄR!
Hade visst glömt hur jobbigt det är att cykla, speciellt i uppförsbacke.. Eller har min dåliga kondition ett finger med i det hela...? Iallafall, spenderade gårkvällen hos min vän Jennika. Stackarn var sjuk och var ibehov av sällskap... Kvällen bjöd på rosévin, pannkakor med glass och en hel del snuskprat, ni vet, tjejsnack. En perfekt fredagskväll med andra ord.

Tänkte att jag skulle bege mig mot gymmet nu och förbättra den där taskiga konditonen.. Vi ses!


on-the-move



Min dejt väntar...



RK - SECOND HAND - 20 KRONOR


Gick förbi mitt standard/favorit hak, RÖDA KORSET och gjorde en del fynd...

ÖRHÄNGEN 5 KR

SOLGLASÖGON 5 KR

SKJORTA 10 KR

- Inte behöver man vara rik om man heter IINA...

EFTER SOL KOMMER REGN


Om jag fick en praktikplats antingen på ett modeföretag, modetidning, stylingfirma eller fotostudio skulle jag nog bli den lyckligaste!

STATUS




Iina Aleksiina Lindén pissar på det mesta just nu...


NOLL KRONOR





HALLÅ DÄR!
Har ägnat eftermiddagen åt en powerwalk och städning av garderoben. Det känns för jäkla nice att se sina kläder hänga prydligt och fint, fast den är överfull så att man knappt ser vad man äger och har. Skulle helst bara vilja slänga allt och köpa nytt, ut med det gamla in med det nya eller vad det nu brukar heta.

Apropå att slänga, har fått en hel hög av "skit" dumpat i hallen här hemma som jag absolut inte orkar ta itu med, ånget! Konstigt det där, man ber om en sak och får tusen andra saker man inte ens bett om. Idioter!

den 17 juni


Den här dagen tycks inte vara på min sida...
Men jag gör som jag gjort hela mitt liv, "suck it up" och lever vidare.


ÄR DU NÖJD NU?



GOD MORGON
, om ni inte redan visste så är det sol ute, tänkte bara så att ni inte missar de...

Min morgon startade kanske inte riktigt som jag hade hoppas på och jag tror att jag fått mig en ovän på köpet. Kul! Nej inte så jätte kanske... Iina gjorde en väldigt onödig sak, en pinsam sak som hon sen inte kunde erkänna. Om jag är nöjd? Nej, jag skäms!


BRÄNT FLÄSK!





Nu tackar jag för solen och den lilla färg min kropp lyckats fånga idag... Nu väntas en uppfriskade dusch och därefter skall mitt barr äntligen färgas igen.. Vi ses!

Ey!




Äntligen vaknar man av att det är lite extra ljust i sovrummet, vilket då oftast brukar betyda att det är sol och blåhimmel uteomhus... Dags att äntligen pressa lite solstrålar, blek var igår!


21:05



Fick helt plötsligt en stor klump i magen...

Jag antar att BECKMANS är kört ?



PLANER?





- Någon härlig kotte som vet vad man skulle kunna göra på MIDSOMMAR? Hjärnan står i princip still på idéer, vilket känns rätt oroväckande. What to do, what to do?



K & K



Har precis slängt i mig en nyttig frukost bestående av gröt med frukt efter en LÅNG powerwalk... Att jag redan hade träningsvärk från gymmetpasset från igår, så ser jag definitivt inte fram emot morgondagens värk.

 

Till något roligare.. Mina älskade systrar Kiira och Kaisa ska komma på besök idag, vilket inte händer alltför ofta. Tråkigt att vädret är så himlans dåligt bara annnars hade jag föreslagit en glass i Sigtuna. Men men, vi får väl se vad vi nu hittar på, nu blir det duschen iallafall. Vi ses!



THE GOLDEN SHOE


Varje kvinna borde äga ett par guldskor...



... mina kommer från PRIMARK, LONDON.

NEW BEGINNINGS







Det känns jätte konstigt att det är måndag och att jag inte sitter i skolan vid den här tiden... Jag får väl försöka inse att det är över och se framåt istället. Så hur kickar man igång ett nytt livskapitel på bästa sätt? Jo, en timme eller två på gymmet.. Vi ses!

En fråga...




Vad heter player på arabiska?



BY IINA


Mina halsband jag hade med på visningen, gjorda av plast, kopparrör, silverkedjor och snöre...




Hojta vettja till om du är intresserad av att köpa!

ÅNGEST SÖNDAG!


 

Planen var att jag skulle gå till gymmet och leka duktig men väl där visade det sig vara stängt. Jäkla "sommartider"! Så istället för att sitta här ensam och bitter ska jag bege mig mot Jennika, där jag förmodligen kommer att mötas av två trötta soffliggnade bakis-blondiner, som var ute igår och gjorde Stockholm.. Vi ses!


L & L





Jag tänkte passa på att tacka ännu en gång mina modeller Linn och Louise...
Tack tjejer för i onsdags ni var grymma och vem vet, vi kanske möts igen vid något liknande tillfälle...!?

WET WET WET WET WET WET WET...




SOM jag svor då jag råkade somnade på nattbussen från Sthlm imorse och fick gå en 20 minuters promenad hem i regnet... Aldrig mer att jag ska "vila ögonen", aldrig!

Förövrig så måste jag säga att gårkvällen kunde inte ha blivit roligare.. Det finns alltid en första gång för allting och igår blev jag för första gången ner dränkt i bubbel.. Inget att rekommendera. Haha!


JUST NU!




Ska iväg på klassfest, vi ses!




PREMIUM





Jag kan inte förstå att det nu är slut? Kom hem för ett tag sen från min skolavsluting... Det bjöds på brunch och det delades ut intyg och andra diplom. Inte för att skryta men är fortfarande i ett litet chocktillstånd, då en från varje klass blev tilldelad ett premie och från min klass blev det jag med motiveringen - Du är nyfiken, självständig och ambitiös. Du är duktig och målmedveten. Du går från klarhet till klarhet med bra resultat. Lycka till i framtiden.

Shit, tack så hemskt mycket!

THE SHOW - Backstage







-
Ett STORT tack till alla som kom och deltog i våran modevisning igår på BERNS,
adrealinet är fortfarande på högvarv och det suger att det nu är slut!

9 JUNI - IMORGON - STHLM - BERNS


- Inget man får missa så jag antar väl att vi ses där...!?


GOOD JOB!



Svetten rinner svetten rinner svetten rinner...
Vad snuskig men duktig jag känner mig efter min powerwalk/joggingtur. Good job iina, mycket bra!

Ska sätta mig och göra lite smycken nu tänkte jag för visningen, VI SES!


LA BIANCA





Linne WEEKDAY . Kjol SECOND HAND . Ljusblå skjorta ROSA LA BIANCA . Randig skarf H&M . Pilotglasögon köpta i LONDON . Brun väska SECOND HAND . Turkost nagellack PRIMARK . Vita gympa

Mina underbara...




NÄMEN HALLÅ DÄR!
Har spenderat min lediga dag i Uppsala med mina underbara. Det blev shopping på stan och sallad på bryggan längst fyrisån. Inte alls dumt inte!

Sitter här hemma nu och försöker ladda inför morgondagen, det är lite nervöst faktiskt men framförallt sjukt spännande. Vi får be till catwalkgudarna om att ingen ramlar...

Nu ska jag ut på en powerwalk, vi ses!

BUSIGT!





... ska med tåget, vi ses!




VITT + NEON




Vit skjorta ESPRIT . Kjol H&M . vita gympa . Silverarmband "gåva" . Klocka + grönt armband SECOND HAND

what's in it for me ?


Klev precis innanför dörren här hemma efter en nästan för soft dag. Sista lektionen som bestod utav fika typ... Nej nu ljög jag, nästan iallafall. Det var en sån där gör-vad-du-vill-dag, en väldigt stress fri sådan. Skönt!

Så imorgon är man ledig, på onsdag är det visning, på torsdag ledig och på fredag slutar vi.
Galet hur snabbt det här året har gått och jag kommer faktiskt sakna det. Nu vet jag inte alls hur framtiden ser ut, vilket skrämmer mig til max!

19:47



Nu tar jag min väska och åker hem... Och det här med att försöka bli människa igen det var ju ett skämt. Bara jag nu inte somnar och hamnar i STHLM. Nåväl, vi ses!


Stället med 1000 namn...




Befinner hos min syster Kaisa här i Uppsala och försöker bli människa igen efter gårkvällen... PLATINA/ÅKANTEN/SALUHALLEN fick sig ett glatt besök efter grillning hos min andra syster Kiira och hennes kille, det var grymt! LOVE LOVE LOVE! Men i ju med att vi praktiskt taget dansade typ hela kvällen så är det väl kanske inte så konstigt att jag lyckats drabbas av hälsporre, vilket gör förbaskat ont. Iallafall.. Tack för en superkväll!


UPDATE





Om planerna går som jag vill så ser det visst ut som att jag kommer spendera den här
super-lördagen i Uppsala...


Jersey



GOD DAG GOTT FOLK! Vaknade imorse av det strålande vädet och begav mig ut på en lång powerwalk... och ska nu lägga mig på balkongen, sen är jag så gott som en ny! Gårkvällen spenderades framför den här skärmen och Jersey shore maraton. Har ni sett programmet? Vilka lirare säger jag bara och vilken underhålling.

Nej, nu ska det solas... Vi ses!


Du där!








Idag är en dag då jag inte har orken för varken dryga människor eller kommentarer...

Onödigt!






17.30 / 20.00





ÅH
, ni fattar inte känslan jag har i min kropp just förtillfället... Det känns som en stor sten släppt från mitt bröst och att jag nu äntligen bara kan slappna av. Vilken känsla! Mina modeller var förbi skolan idag och provade ÄNTLIGEN mina kläder och det satt ändå bra med tanke på storleks skillnaderna. Det kommer bli så grymt! Ni kommer väl, 9 juni på BERNS 17.30 & 20.00 !?

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Nu är jag hur trött som helst... S O V A !


SÅ JÄVLA BEIGET!





Kavaj MAMMAS . Blus 2ND HAND . Halsband GÅVA . Svartlinne GINA TRICOT . Avklippta strumpbyxor


UKSI KAKSI KOLME



Hönsgänget har precis lämnat mig... närmare bestämt 3 härliga flickor vid namn Kim, Jennika och Lydia. Det är alltid lika kul att höra när någon imiterar min mammas finska brytning. Jag blir nästan lite orolig om det till och med skulle vara likt, mina öron är ju vana efter 22 år.

Iallafall... Tänkte sätta mig vid min bästa vän en stund tänkte jag. Symaskinen får aldrig vila här hemma, för imorgon är det nämligen dags. Mina modeller ska äntligen komma till skolan och prova mina härliga kreationer och jag hoppas verkligen att det nu passar... !?

Wish me luck!

CHECK UP!



Åh fy
, imorgon ska jag lägga mig i tandläkarstolen efter minst 3 års uppehåll... Inget jag ser fram emot, då jag hellre hade legat på balkongen och glassat på min lediga dag. Men nej, så skönt kommer jag inte få ha det, för direkt efter tandläkaren bär det av till skolan igen. Ingen ledig dag för mig inte!

Njut av solen dom som kan... Jag är förbaskat avundsjuk!


MIAMI VICE





Vit kavaj och t-shirt SECOND HAND . Avlippta Cheap Monday . Vita dojjor.


BRA DÄR!


ÄNTLIGEN
, får jag igen säga att jag nyss kom hem från gymmet... Det känns som om det var en månad sen om inte mer jag var där sist och visade mitt vackra nylle. Bra jobbat iina!


SIX POUNDS




Jag tänkte att det var dags att börja visa mina fina fynd, som jag fick med mig från LONDON. Det här armbandet köpte jag på PORTOBELLO ROAD MARKET för. Inte illa va?

Nu ska jag ut på en powerwalk.. Vi ses!

UTSLITEN - 1 Juni 2010

Min utslita kropp klarade inte av att ta sig ur sängen idag och komma iväg till skolan... Förstår fortfarande inte varför jag är så himla trött? Vem tog min energi ifrån mig!? ... Jag har mina aningar.

Nu ska det iallafall sys vidare på min kollektion.. Vi ses!


RSS 2.0