REMAKE

Hallå där! Befinner mig hos våran älskade vän Malin. Här håller det och fixas och donas för fullt med tapeter och annat skoj. Min syster Kaisa jobbar nämnligen på Flügger färg så hon kan det här med färg och tapeter ganska så bra. Det börjar se ut som ett helt nytt hem ska ni veta. För övrigt så mår jag väl som jag förtjänar... ja det säger väl sitt. Haha! 

                                    Btw, JAG HAR LOV!


F & B




Next , Firman & Birger Jarl... Vi ses!


TRIKÅ FRACKEN BAK & FRAM





Vi hade en TRIKÅ-dag igår i skolan och dom som nu inte vet vad trikå är så kan jag nog inte förklara bättre än om jag säger att det är ett stretchigt tyg, tänk t-shirt så fattar ni nog.
En förbaskat soft dag, käkade godis och sydde vad vi ville i trikå. Här har ni mitt "mästervärk"! Blev riktigt nöjd, så nöjd att den till och med fick ha premiär igår när vi gick ut.


HEELS



ÄNTLIGEN, nu vill äntligen datorn samarbeta med mig. Här har ni mitt paket, är dom inte to die for!? Jag diggar iallafall dom riktigt mycket! Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv, bakis ni vet... Vi ses!


IS FRIDAY FOR GOD'S SAKE!

Fasiken då, tanken var ju att ni skulle få se innehållet av mitt paket som jag hämtade ut igår men datorn jag sitter vid nu hemma hos min vän Malin här i Uppsala verkar inte vilja samarbeta med varandra. Så ja, bättre lycka imorgon då.

Ikväll ser det ut att bli lite fest... Eller fest å fest, vi ska dricka drinkar iallafall. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon igen. PUSS!


OMG!

Jag tror jag svimmar av, eller jag höll iallafall på att göra det när jag öppnade mitt paket jag hämtade ut idag från posten. Vänta bara, imorgon ska också ni få se... Sov gott!

Bik Bok Jeans Skjorta Korset 2nd Hand H&M






Snabba puckar!

Hallå på er, kom hem från gymmet för ett tag sen och det blev visst inte så hårt pass som jag hade tänkt, jag skyller på tidsbrist om man nu ska skylla på någonting... Har igentligen inte tid att sitta här men som en trogen bloggare blir det ju svårt att hålla sig borta. Inte sant!? Ska in till mina systrar i Uppsala ihelgen igen, så väskan ska packas återigen. Det börjar bli en vana...

 


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Sov gott mina vänner, vi ses imorgon!


Bea Szenfeld




Hade designern Bea Szenfeld på besök idag i skolan, där hon höll ett föredrag om hennes liv och karriär, bland annat hur hon har kommit dit hon är idag. Själv så hade jag inte så jätte stor koll på henne innan.  Visste att hon designat "Barilla klänningen" gjord av Barilla pasta (ovan) och att hon vann dokusåpan Fashion house, som gick på TV3 2003. Mer än så visste jag faktiskt inte, så det var jätte intressant att lyssna på henne. Skit skön brud!

UNDERBART!

 

-

 

Kom precis hem från skolan och är helt slut och is frusen. Nu får det här vidriga vädret faktiskt ta försvinna tycker jag. Hade tänkt springa till gymmet igentligen men jag tror att jag tar och skippar det. Inte bra, men jag får köra dubbelt så hårt imorgon...
Nu är det bara två dagar kvar, sen är det en veckas lov. Helt underbart!

 


KJOLEN LÄNGST UT TILL HÖGER


Kände att jag även ville visa hur den satt på...


DESIGN BY...





-
Har ju totalt glömt bort att visa hur min present blev till min syster. Här har ni kjolen jag till sist fick ihop... Vart den inte söt!?

God morgon!

Pågrund av det här vidriga vädret, som gör så att Stockholm inte klarar av att hålla tidtabellen så kände jag imorse att, nej, jag tänker inte ens försöka mig på att komma in till stan för ynka 2 timmars lektion. Nu blir det frukost istället och sen måste jag banne mig till gymmet. Vi ses!

Pass me some energy



Fan, jag borde men jag orkar inte gå till gymmet...

FRUIT OF THE LOOM


Jag har blivit helt bestatt av Fruit of the loom huvtröjor! Det är bara ett fåtal gånger jag överhuvutaget ser en sån tröja och då har jag haft turen att det varit second hand. Har änsålänge hitta mig både en svart och en mörkgrå och är nu ute efter en gråmelerad. Fick höra ihelgen av min syster Kaisa att hon som ung hade ett gäng, synd bara att hon nu inte har kvar dom.

before going crazy...


"Nobel" middag, en förbaskat god bål (bästa vän) , skratt, biffen goes go go, Saluhallen, tequila, dansa, ragga, efterfest, 90:or, hångel, bråk, taxi, HEM!

Haha!


Helt troligt!

 

Ett tips för att inte bli så där tokbakis, drick mjölk innan du går och lägger dig.
Jag är helt förbryllad!


one two three, here we go!




Fääääärdig
som barnen brukar skricka och det är precis vad jag är. Jag är helt klar, facet klart, håret klart och kvällens dress klar. Nu ska vi bara vänta in brorsan som ska ta oss till Kiira, sen blir det F E S T!


HÅRTORKEN!

 

Det är lördag för tusan!!
Vilket innebär fest, fest och återigen fest. Igår blev det en lugn kväll med ligan hemma hos min syster Kiira och hennes pojkvän, det var mys på hög nivå vill jag lova!

Vaknade idag av en förbannat jävla irrierande hårtork, ursäkta språket men min syster Kaisa fick för sig att absolut inte ta hänsyn till min beaty sleep. Nåväl, ska strax bege mig ut på en promenix med Kiira, om vi nu inte blåser iväg i snöstormen...

Btw, hon blev jätteglad för presenten... Vi ses!


R-E-D-O !




Presenten är äntligen klar, väskan är packad, ny solad och ny duschad
. Jag tror att jag är REDO... Vi ses i Uppsala!

The Alexander Wang Braid!


 

 

Om jag ändå hade haft längre hår så skulle jag ha en snefläta typ varenda dag, så förbaskat snyggt! Slit den med hälsan som det brukar heta och det skulle jag minst sagt göra.. Fast nu till något helt annat, nämligen den där "lilla" (brukar bli den stora) väskan ska packas igen. På lördag ska som sagt min älskade syster Kiira firas med bunder och brak, så imorgon blir det Uppsala. Vi ses!

Utkast: Feb. 18, 2010



Den drogen är inte funnen som gör alla glada!


"besatt"

Nej, jag lägger ner för ett tag... Jag vet inte alls hur den här presenten till min syster kommer att bli och jag känner att jag ändå redan har avslöjat mig för mycket till henne... Fan! Prestationsångest på mycket hög nivå.





In på någonting helt annat... Det har hållit på ett bra tag nu men jag måste helt ärligt gått och blivit "bestatt" av kors. Ni ser...(bilden åvan) Så jag ihelgen när jag hade lite tråkigt här hemma så gjorde jag mig ännu ett halsband. Vad tycks, i like!

i'ts a surprise...



Kom hem nyss från skolan och sitter här och äter en kläckemacka.. Tanken var att jag skulle gå och träna men, jag är alltför trött och stressad för det idag... Tyvärr! På lördag ska vi nämligen ut och fira min syster Kiira, som fyllde 23 förra veckan och hennes present ska hinna bli klar tills dess. Nu avslöjade jag kanske mig att det är någonting som jag själv har gjort fast, äsch, hon vet ju redan själv de. Men vad det är hon ska få vet hon inte, surprise surprise! Så nu måste jag forsätta, vi ses!

HALLÅ DÄR!

Hur mår ni mina vänner, mår ni bra? Själv är jag jätte trött, ny tränad och allt... Det blev inte så jätte långt pass idag. Fick nöja mig med 45 minuter, för det var så förbannat mycket folk och jag orkade absolut inte stå där och vänta.




Kom på det idag när jag kom hem för att byta om efter skolan att det kanske är dags att investera lite snyggare gymkläder, nu när man har blivit duktigt och börjat träna... En sketen gammal t-shirt från Stockholm water festival och brorsans luvtröja känns inte helt rätt... Fast jag måste ändå erkänna att t-shirten är ganska cool ändå! Nåväl, när pengarna rullar in så ska min syster Kiira på Stadium få sig ett besök... Vi ses!

FÖRSVINN!

-

Jag må så illa, vill bara springa till toaletten och spy av hat! Hur har han ens mage att komma hit och ställa sig och prata med en som om allt vore frid och fröjd, låt mig snälla bara va! Gör det du är här för att göra och försvinn sen!


LONG LIVE THE QUEEN!


Ni som vet eller ni som iallafall läser nyheterna vet kanske sen tidigare att den berömda och omtalade designern Alexander Mcqueen tog självmord förra veckan... Jätte hemskt! När jag kom till skolan imorse så möttes jag av det här. Om vi inte alla redan är sen tidigare ett par Mcqueen fans så hade vi iallafall ett par i skolan... En sån himla fin tanke!


BODY SWEAT SWEAT SWEAT...


Adriana Lima

Är helt mega utpumpad efter mitt en och en halv timmes gympass. Duktig måste jag ändå få kalla mig, när en sån här dag igentligen ska gå ut på att bara softa och äta choklad med nära och kära... Men ni grabbar, måste ni stå och glo er blinda på en när man ska träna? Jätta frustrerande.. Ni glor som om ni aldrig har sett en "dam" förut! Haha, det är väl smickrande fast samtidigt otroligt jobbigt. Är vi inte där för att träna?


Dags att hoppa in i duschen, vi ses!


will u be my valentine ?



Massvis med kärlek till er mina vänner!


So tell me...



What should i do tonight ?


Utkast: Feb. 13, 2010




Jag begär ingenting, men jag vill ha allt...




The V day



Härligt, jag blev inte helt utan ett Valentine kort ändå...

AFRICAN STYLE




Tog ett break från skolarbetet och gjorde mig ett halsband istället, visst blev det fint!

FASHION IN PROGRESS



-

Hej på er! Sitter här hemma och "pluggar" med min kollektion vi fått i uppgift. Den börjar arta sig, fast ännu en gång känner jag mig lite väl överambitiös... 10 plagg blev visst 30 eller fler! Och om jag inte minns fel så ska uppgiften vara klar tills början av mars så jag känner pressen...
Igentligen skulle jag ha varit på Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm nu med klassen och ritat av djur men det kändes inte så lockande, eftersom djur inte rikigt är något jag kan rita av...

Dags att designa vidare, vi ses!

Tack, MAMMA!





Har ni sett vilken pärla jag har till mor, sikket fint armband hon har gjort bara till mig. Ni som inte vet så tror iallafall jag att det är just ifrån henne jag ärvt den konstnärliga sidan, för hon är ju konstnär trots allt!

DENIM DENIM DENIM DENIM






Eftersom vi håller på med att designa våra egna jeans nu i skolan så har det blivit mycket fukos på just jeans den sista tiden. Richard Hutchinson från det svenska märket LOCAL FIRM var på besök och pratade om jeans för någon vecka sen och igår så  började vi äntligen med våra egna mönster på våra jeans. Men idag så har vi pysslat med olika jeanstekniker hela dagen, blekt, slitit ut och målat på jeans. Riktigt kul faktiskt! Jobbigt bara att man nu måste gå runt och lukta badhus om händerna efter allt klorin...

Dags för gymmet, vi ses!

O/R/T/O/D/O/X/E/N





Ortodox kors från SECOND HAND . Svart glansig jacka NEW YORKER . Blå jeansskjorta WRANGLER . Vit t-shirt CALVIN KLEIN . Svarta jeans DR. DENIM . Ankel gummistövlar SECOND HAND . Svart halsduk VEJ EJ .

TJUGOTRE - HURRA HURRA!





Kiira, min älskade syster... GRATTIS på din 23 års dag! Jag hoppas att den bli underbar, fast jag inte kan fira den med dig. PUSS!


NU / SEN ELLR ALDRIG ?


Det är mycket just nu i mitt huvud, men för att undvika att bli knäpp så måste jag nog bara köra på som vanligt, tro mig själv och hoppas på att allt löser sig för framtiden... Nya tag, nu kör vi!

VART ÄR JAG PÅVÄG?


Dag in och dag ut kretsar mina tankar konstant på framtiden efter att jag gått ut Tillskärarakademin. Vart ska jag söka vidare? Vilket land? Vilken skola? Ska jag stanna Sverige, fast jag tjatat så mycket om hur jag så himla gärna vill härifrån. Ska jag söka Beckmans, fast jag aldrig lockats dit förut? Så många funderingar men inga svar... Det ända jag vet är att om jag ska söka till någon designhögskola i Sverige så är Beckmans det ända alternativet för mig, men jag vet också att det är så sjuk svårt att komma in.

HJÄLP, jag hatar sånt här!

SÅ JÄKLA 80




Jag kan verkligen inte få nog av STORA örhängen, så jäkla 80 men så jäkla snyggt!


PUMP IT !




Hej gott folk, jag lever men har bara varit lite upptagen med ett och annat.. Kom precis hem från gymmet, där det har pumpats minsann men nu är det dags att laga sig en middag kanske så här har jag tyvärr inte tid att sitta. Ses om en stund, då ska jag även visa mina fynd från igår!

KOM OCH KÖP!


Hur korkade kan man igentligen vara? Vilken människa ställer sig och säljer grejer på loppis, dagen efter en utekväll? Ja, tydligen jag, min syster Kiira och Kim. Haha! Det kändes hårt när väckarklockan ringde i morse kl. 9.00, när man hade gått och lagt sig cirka 4 timmar tidigare. Duktigt skulle jag vilja kalla det, bakis och allt.

Fick en hel del sålt iallafall, kul! Och självklart fick ju även jag med mig hem lite fynd...
Fast dom får ni se en annan dag, ha!

MALIN 26



 

 

Ja herre min skapare... Har äntligen landat hemma igen, bakis, trött och bara allmänt stressad över skolan men det tar väl sig.... Ägnade gårkvällen åt att fira min vän Malin.  Tjejen blev stor, hela 26 år gammal och kalas blev det minsann! Bortsett från att jag var bakis, typ hela dagen igår så lyckades jag trots allt ta mig dit och ut på Birger Jarl. Sist jag var ut på Birger var tyvärr en stor besvikelse, men igår så var det faktiskt jäkligt skoj. Har märkt att man ska hålla sig borta ett tag för då blir det så mycket roligare sen när man väl går ut igen. Eller har jag fel?

Tack iallafall för igår, Kiira står näst på tur!

 


BOTYCALL



Den person som uppfinner alkolås på mobilen kommer jag att vara evigt tacksam...



GILLET/FIRMAN/BULLIT

Det är så otroligt orättvist att en del människor inte blir bakis medans andra hamnar i någon slags dvala... Ja, och  tyvärr så tillhör ju jag den andra kategorin. Koma, är kanske rätta ordet! Iallafall, igår blev det en slags krogrunda.. Jag och min syster Kaisa började lite smått här hemma hos henne med några glas vitt..

Därefter, lite smått berusade tog oss sen ner en sväng till både Gillet och Firman för en öl och mötte sen upp Kim och hennes vän Jill på Bullit. Vi hade riktigt kul och märkte efter en ganska kort stund att det var på Bullit man skulle va!

Tack för igår tjejor, det gör vi om!


I helgen blir det röj!




Dags för mig att packa väskan igen för ännu en helg i underbara Uppsala. Syrran behövs uppmutras så jag hoppas på fest... Vi ses!

THE LOCAL FIRM


Richard Hutchinson & Axel Nyhage



Vi hade en av designerna från det svenska märket THE LOCAL FIRM, Richard Hutchinson i skolan på besök idag. Han var där och pratade bland annat om sig själv och hur han har tagit sig dit han är idag. Fick veta att även han  hade gått på Tillskärarakademin för ungefär 10 år sen.. Men anledningen till att han överhuvutaget var på besök var för att han skulle prata om jeans... Historia, kvaliter, färg, ja allt möjligt om jeans. Men det mest intressanta var att höra hur allt går tillväga, från idé till att plagget finns i butik.

 


DÖDEN!


Åh fy farao... Kom hem från gymmet för ett tag sen och det var det vidrigaste! Kommer dit, peppad till max, sätter mig på konditionscykeln... Sitter där och trampar i kanske 20 minuter (svettades ihjäl), sen när jag kände mig tillräckligt uppvärmd så fortsatte jag och körde rygg... Nej, helt plötsligt efter att jag bara hunnit kanske göra 12 gånger 2 rygg så blir jag helt yr, svimfärdig och blir tvungen att sätta mig ner för att andas ut... Dricker vatten, andas, dricker ännu mer vatten men det går inte över...

Jag "springer" till toaletten och i princip kastar mig på golvet, helt utslagen, för det ska gå över... Och där fick jag sen ligga i typ en kvart, för att jag sen skulle kunna ta mig in till gymmet igen för att hämta min väska och ta mig hemåt. Det kändes som att jag höll på och dö, USCH!

2nd hand - Calevin Klein - Bik Bok - Dr. denim







-

TJENA SNYGGING!

Tanken var att jag bara skulle hem, byta om och sen bege mig mot gymmet, när jag kom hem runt 16 men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Blev sittandes hemma med läxor istället! Ja, det måste väl också göras men, fan, jag som skulle till gymmet...





Klockan bara sprang iväg... I den här takten så vette sjutton om det blir något "beach 2010" för mig!? Skärpning! Det kanske är dags att prova sånna där koffeitabletter igen... Haha! Fast inte två stycken på en gång, för då kan det gå illa, det vet jag sen tidigare.

BECKMANS XV



 


 

Ja, kameran är väl kanske inte den bästa men ni får nog en liten bild iallafall om hur det såg ut idag. Det var grymt!


preview

Jag säger bara WOW, vilken upplevelse.. Tänk om man skulle få gå och se modevisningar varje dag, jag skulle då aldrig tröttna! Spelade in en snutt...



 


Just dessa kreationer var designade av EMMELIE KARLSTRÖM och hennes kollektion hette, NEO ROMANTIC DYSTOPIA. Coolt!

Håll ut så kommer det fler bilder lite senare från visningen.. Vi ses!

Fashion Week by Berns

 

Modeveckan i Stockholm har som jag förstått precis börjat och en trevlig nyhet är ju att även jag ska få uppleva en visning redan i morgon, då våran skola är inbjudna på Beckmans Designskola, Mode årskurs 2 visar sina debutkollektioner på Fashion Week by Berns. Har aldrig fått uppleva en riktigt modevisning tidigare, förutom den vi själv hade i höstas så det här ska bli riktigt spännande!

TRÖTTSAMT!

Jag känner mig skapligt efter med uppdateringen idag här på bloggen... Nåväl en förklarting finns... Igår var det fullt upp med THE FAMILY, sen hem (tåget krånglade igen) så väl hemma var det bara snabbt ner i sängen. Hade en väldigt konstig natt också måste jag säga.. Jo, det kändes som att jag knappt sov någonting under hela natten eller det kändes som att jag var vaken hela natten fast ändå inte... Förstår ni? Jag var helt enklet inte helt utvilad när jag vaknade och det var sådär lite halvt tröttsamt just en måndag..


Idag har det också varit fullt upp, skola, snabbt hem en sväng, tränat och nu har jag precis ätit middag och ska snart börja "plugga" eller vad man ska kalla det. Ska sy ihop en grundbyxa, som det heter för vi ska nämligen snart börja med våra egna jeans, vilket ska bli så förbaskat kul!

RSS 2.0