edit



Det känns som man aldrig stannar till och bara vilar, full rulle hela tiden.. Ska sätta mig och redigera alla bilderna nu iallafall, som jag tagit under ihelgen på alla kläderna plus lite andra bilder som jag håller hemligt. Känns så förbaskat skönt att den biten är klar. Snart mina vänner, snart är hemsidan äntligen uppe..


the verdict



Det är redan söndag kväll och nu är jag äntligen klar med fotandet.. Sikket slit det har varit men oj så jäkla bra det blir.. Hemsidan kanske dröjen en dag eller två än beräknat med den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, som man brukar säga. Och, jag hoppas att även ni kommer att tycka om slutresultatet lika mycket som jag.


NEXT UP



The model shoots.


PHOTO SHOOT


Just nu..

Har byggt upp en hemmagjord studio här hemma och lånat en kamera av min brorsvän.. Nu är det dags att leka proffsfotograf på riktigt!


CAN'T WAIT



TJABBA! Äntligen hemma måste jag nästan börja med..  Sikken förbaskat seg dag, kanske för att man hela tiden gick och väntade på att börja få avnjuta en ledig helg. Det kommer dock inte bli så mycket vilande, då jag faktiskt ska jobba med hemsidan och fota mina grejer hela helgen, för i början på nästa vecka är det planerat att byiina.se äntligen ska öppna. CAN'T WAIT!


NOT YOUR NAME




HALSBAND - BY IINA - KOPPAR


1/2



Man känner sig som en halv människa utan en mobiltelefon.. Nytt sim-kort med samma nummer är iallafall fixat, ska bara ha något att stoppa det i. Måste ta och fixa något i dagarna, för så här "handikappad" kan jag inte leva länge till.


F-A-N



Vilken jäkla skit dag! Ingen fotografering som det var planerat.. Okej, ingen panik där då jag faktiskt är ledig ihelgen. Men åh, (alla svordomar i välden) varför måste jag ha sådan otur och tappa mobilen!?


BLESS YOU



Åh, jag blir så glad över dom fina kommentarerna jag fått angående mitt märke och min kommade hemsida.. Tack så hemsk mycket, jag blir verkligen så himla mycket mer taggad på att verkligen ge allt!


EFTER MOTGÅNG KOMMER FRAMGÅNG




Man kan ju alltid hoppas..


WORK IT



Jag känner mig som mössen i Askungen, jobba jobba jobba.. Inte en enda lugn och avslappnad stund. Jag som trodde helgen skulle bli cool, fel fel fel..

Det visade sig istället att förutom mitt vardagliga jobb att jag har tonvis med "sy"grejer jag måste hinna klart med tills onsdag. Dagen då det är beräknat att jag ska fota allt.. Det är väl nu man ska sy sig i fingret..!


BYIINA.SE





Nu jäklar är det sista slut finishen,  slutspurten och sen ska allting fotas i nästa vecka och därefter upp på hemsidan.. I början på vecka 9 är ni varmt välkommna in på byiina.se


NO WORDS



Idag finns det inte så mycket å säga.. Trött är vad är, plus att man har ett konstant sockersug... Vad är det med mig!? Min fredag spenderas iallafall hemma i lung och ro förmodligen framför den här dumburken eller tvn och laddar inför en helhelg av jobb!


S



PUSS OCH TJA! Hur seriös är man inte om man laddar ner en bokföringskurs, där man ska lära sig bokföra på bara 20 minuter. Kanske inget jag sätter mig idag och pluggar på, så det får bli en skön helg underhållning. Fick förövrigt IG i matte B så vi får väl se hur det hela slutar..

(S Magazine)

 

En helt annan sak. Har ni någon gång varit med om att det ibland kan rycka till i ena ögat? Jag har fått höra att det beror på stress..

PLASTIC - BY IINA





KUVERTVÄSKA I PLAST(Tillsalu när hemsidan kommer upp)


N Ö J D





Har haft en alldeles förträfflig ledig dag idag.. Gymmat lite, solat lite, handlat lite, sytt lite.. Ja, en väldigt skön och avslappnad dag utan stress skulle man kunna säga. Slänger upp en bild lite senare och visa vad jag sytt under eftermiddagen. MYCKET NÖJD!


IQ




En tung sten har precis släppt... Pratade precis med en dam på skatteverket, som säkert tyckte jag var IQ-0, men nu äntligen har jag lite bättre förståelse över hur det fungerar. Det kommer bli tufft, men jag är redo att bli egen företagare!


Utkast: Feb. 15, 2011



HEJ I SVINKYLAN! klockan har passerat 21 och äntligen är jag hemma från jobbet.. Usch, vad jag vill ha en lägenhet! Någon som kanske har en övers i Solna? Nej, jag förstog väl det... Får "lida" och bo hemma ett tag till som det ser ut nu.


DEGREES BELOW



OH MY, termometern visar minus 13 grader.. Det får långpälsen till jobbet!


V A L E N T I N E





TREVLIG ALLA HJÄRTANSDAG
gott folk.. Inte för att jag är i något speciellt Happy Valentine mood, efter en svinkall dag på jobbet och detta vardagliga knas med tåg och bussar. Men jag hoppas att ni andra har det riktigt mysigt, och jag får nöja mig med min dröm jag hade i natt, den jag absolut inte ville vakna ifrån...


TUGGUMMI


MEN TJA! Vilken dunderhelg det blev, och puff sa det så var det hela slut...
Igår bjöds det på 24-års fest, syster var både värdinna och självaste födelsedagsbarnet. Tack för en kalasfest, och om man vaknar med tuggummi i sitt nyklippta hår säger också sitt.. Dyng!


CELEBRATION





Guldhelgen har kommit, det står bara några arbetstimmar kvar på agendan men sen har jag en hel helg av ledighet och andra skojigheter framför mig. Ikväll bär de av in mot Uppsala, och imorgon väntas min systers 24-års fest, som kommer att firas med ett brak.


HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA...





HURRA HURRA för min underbara syster, som fyller hela 24 år idag!


B L A C K





Jag var nära på att köpa ett SVART läppstift idag.. Men, jag insåg sekunden efter den tanken att det förmodligen inte skulle funka på mig. Jag måste ändå medge att det kan vara ruskigt ballt!

DEADLINE


En ledig dag så här i början av veckan, skönt! Gymmet och fusk-solen har fått sig en dejt.. Tänkte spendera resten av dagen framför symaskinen och färdigställa några nya plagg, som jag började med under helgen.

Och ja, jag måste väl också erkänna att min hemsida ligger tyvärr fortfarande på is. Men jag har nu satt upp en deadline, att senast den 1 Mars ska den banne mig vara klar. Fingers crossed!


HOME HUNTING


Fick gå ett par timmar tidigare från jobbet idag då jag och syster skulle på en lägenhetsvisning, som visade sig vara jättefin men låg dock för avsides. Att det ska vara så svårt att hitta en charmig lägenhet, charmigheten är viktig och sen kommer läget förstås..
Men, om man väntar på något gott så väntar man väl aldrig för länge, inte sant!?

EN VACKER DAG, KOMMER DEN ATT BLI VERKLIG.


I BLAND VILL MAN JU BARA NITA ER KUNDER!

Okej, rätt lugn dag på jobbet ändå.. Men, vad är grejen med att vissa människor inte förstår att man stänger en viss tid och att man gärna vill gå hem!?

NÄSTA KÖP:


Orange läppstift .

SHOEBOXES


Farligt att fynda...

ANTLER + COPPER


Jag förmodligen ärvt min kreativa och skapande sida från min mamma.. Hon är inte bara en riktigt duktig konstnär/formgivare, hon göra även jättefina smycken.

 Ring, Renhorn & koppar.


VIT



Har precis avslutat en väldigt sen frukost efter att jag spenderat förmiddagen på gymmet och under fusk-solen. Det kanske var ödet, fick veta idag att jag visst solar gratis med mitt gymkort. Det kunde heller inte komma mer  passade när jag faktiskt börjar se ut som ett vitt lakan...


RELOAD





Äntligen torsdag och som jag har längtat, är nämligen ledig imorgon. Efter 4 dagar i ett rea-kaos så har krafterna sugit ur mig så det ska bli förbaskat skönt att få ladda om, för helgen skall även den överlevas!


NEED SOME NEW BOOTS





Visserligen går vi mot ljusare och varmare tider men jag skulle SÅ gärna vilja hitta ett par riktigt coola "grova" boots. Dessa från CHANEL skulle inte sitta helt fel på min fot!


THE F- WORD





Inte nog med att jag är tröttare än tröttast så är stressen upp i halsen på mig. Fan! Om man nu får svära.. Men det var ju tänkt att min hemsida skulle öppna just detta datum. FAN! Att allt "förarbete" ska ta sådan onödig tid... Jag fattar ju absolut ingenting av detta business-språk.


RSS 2.0