REDO ?




Ja, nu jäklar är jag redo för stan... Vi ses på Framfickan!


VALBORG!






Så här såg det ut för ett år sedan.. efter ganska många rosé och fanta. Jag var minst sagt på G, efter att ha börjat klockan 11 på morgonen i Stadsparken här i Uppsala. Å, det var så bra och det var sån stämning!

 Jag och min hatt i högsta hugg, med händerna upp mot himlen på Framfickan...
 Vi får väl se hur det här årets Valborg slutar...

 


TAGGAD!




Nämen, nämen oj vad hände men uppdateringen!? Inte okej från mig... Kom iallafall hem precis till min syster Kaisa från Kiira och hennes pojkvän, där det har druckits vin på deras ur mysiga balkong. MYS på hög nivå! Men, imorgon då gäller det. VALBORG, och jag är sjukigt taggad!

 


Aah!




... sovmorgon!


SKEPP OHOJ



Om ni också är intresserande av att gå TILLSKÄRARAKADEMIN så kan ni ju komma förbi på Öppet hus imorgon mellan 16 & 20. Annars måste, bara måste ni komma på våran modevisning den 9 JUNI på BERNS i Sthlm, jag kommer att tjata sönder er här på bloggen ska ni veta. Nu ska jag sova, vi ses!


Just nu...


Det här med att packa en väska har jag alltid svårt med. Nu är det ju VALBORG på fredag och vad fasiken ska man ha på sig!? Kommer det regna eller kommer det vara sol? Att jag ska vara i UPPSALA är ju givet, och dit ska jag faktiskt redan i morgon så jag har inte tid för att vela... Väskan måste ju fyllas!

Apropå Valborg, är ni lika taggade som jag?


HENNES & MAURITZ


Idag hade vi besök av en ganska så ball person, nämligen H&M:s förre detta chefsdesigner Margareta van der borsch, och numera H&M:s kreativa rådgivare.
Det var jättekul bortsett ifrån att hon pratade så otroligt tyst att man knappt hörde vad hon sa...

 

 

Hade ingen som helst aning om att H&M startat ett nytt märke och butiker!? COS by H&M. Helt galet! Det ska visst vara lite dyrare och finare plagg... ( En butik i Sverige öppnar till nästa år) Men man blir ju faktiskt jäkligt stolt som svensk att Hennes & Mauritz blivit är så stort! Vem vet, kanske hamnar man där en dag... Ett tag iallafall innan man startar eget!?


Runt min hals



DESIGN BY IINA


Guds gåva till himmelen!



Jag tror att jag är kär! Såg precis klart filmen DEAR JOHN, som jag började titta på i fredags med Channing Tatum och Amanda Seyfried. Vilken chick-flick och jag bara älskar det! Jag vet inte hur många tårar som föll ner från min kind men det var en del. SE DEN!


Jag kommer förmodligen sväva bland molnen ett bra tag nu...!

DEN DAGEN DEN DAGEN


 

Hade planer på att gå till gymmet direkt när jag nu kom hem från skolan men så blir det inte... Känner mig lite små stressad så det blir en powerwalk för mig efter jag jobbat lite här hemma istället.

Den dagen då jag äntligen skickar in mina arbetsprover till BECKMANS kommer att vara en lycklig dag. Då finns det heller ingen återvändo men då kommer jag äntligen kunna andas ut.

 


Låt oss försöka igen...



Hade jag redan nämt att LONDON kanske inte alls är så långt borta ändå!? 20-23 Maj, kanske kanske... Vi får hoppas! NU ska jag iallafall slänga mig i sängen. Vi ses!

På toalett golvet...


SECOND HAND . SECOND HAND . SECOND HAND . SECOND HAND . SECOND HAND . H&M . CHEAP MONDAY

VOGUE NIPPON May 2010



80 TAL säger jag bara...

 

-

 


ÄLSKAR  DET!



26 APRIL


Äntligen
från man bara sitta ner och vila sin trötta kropp efter en helt sjukt tröttsam dag... Hjärnan har varit igång hela dagen i skolan idag, vilket inte kändes allt för kul då jag kom dit med VÄRLDENS huvudvärk, och som sen  satt i hela dagen. Nåväl, jag överlevde... Kom precis hem från gymmet, där det har pumpats rejält måste jag säga så nu är jag helt total slut. Hur jag ska orka laga mig en middag är nästa fråga?

BUSFRÖ!


      
     

Nämen halloj... Gårkvällen blev minst sagt spontan! En snabb dusch, på med sminket sen tåget mot Uppsala. Väldigt olikt mig måste jag säga och kvällen blev grym. Väl inne och hemma hos min syster var det bara att "klunka" i sig vinet för att komma ikapp dom andra... Skämtosido! Därefter fick GILLET sig ett snabbt besök och sen dansades det loss på PLATINA!  
                                                                   GRYM KVÄLL!
  


Spontant!




Nämen, oj hur gick det här till... Befinner mig hos min syster Kiira i Uppsala.

 Trevlig kväll på er!



ALL NEW...


Har tagit mig ett break från mina arbetsprover och tänkte passa på att visa vad jag fick med mig från loppisen idag...


TUNKIA 15 KRONOR
JACKA 30 KRONOR
SKÄRP 20 KRONOR
SKEPPARMÖSSA 30 KRONOR

 


SOLEN, den skiner för tusan...



Måste, bara måste ut i solen nu för en powerwalk... Ska promenare till Märstas enda köpcentrum. Att vi överhuvutaget har ett det är ju för otroligt men dit ska jag iallafall, för där hålls det nämligen en loppis idag... Spännande, vi får väl se om jag får med mig något kul? Vi ses!

Stephan Würth - VOGUE Mexico





Älskar, ÄLSKAR dom här bilderna från Vogue Mexico av fotografen Stephan Würth.

Dear John




ALLTSÅ jag är helt slut, jag som igentligen hade tänkt plugga lite men nej, jag tror fasiken inte att jag orkar. Det blir nog en film i sängen istället... Dear John är den bra tro? Och ALLA ni som skall ut och festa till det ikväll, ta ett danssteg och eventuellt en klunk även för mig, jag kommer tillbaka/igen lagom till Valborg!

Det känns grymt!


Äntligen fredag, äntligen hemma, äntligen helg och äntligen är min skola helt betald, det känns grymt!

 

Det fanns en liten liten tanke att jag kanske skulle begett mig till Uppsala och mina systrar men kroppen orkar inte sätta sig på ett tåg så det en kväll hemma istället... Funkar väl de med!? Ska ut på en powerwalk innan jag hinner bli alltför trött, vi ses!

Åh tack!





Jag blir så glad när man får så här fina kommentarer (anonymt)... "Du är så jävla duktig iina!"

The boot





Mina älsklingar tack för den här vintern... Mitt bästa vinterfynd det här året, boots/känga 30 KRONOR second hand.

ARBETSPROVER



Så här har det typ sett ut hela dagen för mig i skolan idag. Modeteckning, mitt favorit ämne! Dom lektionerna kan heller inte vara mer passande då jag faktiskt får arbeta med mina arbetsprover till BECKMANS, som snart skall in...!! Shit, börjar bli lite stressigt...

, full ös igen då om jag bara lyckas piggna till efter min powerwalk!?

what to do what to do?



Hmm...
Svårt belut svåra beslut, ut och springa i den här otroligt mysiga april väder eller gå till gymmet och köa på sin tur?

Ler för att jag måste!



Usch
, att bli "sparkad" tog en hel del på mitt självförtroende kan jag tala om... Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta jag vet bara att jag typ vill lägga mig under täcket och ligga där resten av mitt liv. Och jag vet även att jag har panik över framtiden, tiden efter jag gått ut Tillskärarakademin...

- Varför ska en del människor få "glida" genom livet på en räkmacka, medans andra måste bestiga berg för att lyckas?

THE BACKPACKER


 


Svart sportjacka, Herr H&M . Vit skjorta Esprit . Svarta byxor H&M . Ankelklackar H&M . Ryggsäck LOPPIS

Preview - Blue Denim - BY IINA .





Jeansen
som jag kämpat så med, dom första i historian jag gjort själv är äntligen klara! Och, om ni vill se dom live så är ni varmt välkommna på våran slutvisning den 9 JuniBERNS i Stockholm.

BYE BYE GOTLAND!

Min dag kunde inte ha börjat bättre, Coop extra här i Märsta ville önska en trevlig dag och bjöd på färska kanelbullar. Man blir ju helt varm i kroppen efter en så fin gest!


Men den kunde heller inte ha slutat sämre... Min vän/chef eller hennes chef rättare sagt var tyvärr tvungen att sparka mig idag från VILA. Jag bodde för långt bort ifrån Sollentuna, vilket tydligen igentligen var den enda anledningen.. FAN! Hur blir det nu i sommar då, hur blir det med Gotland!?

Det känns som att det absolut inte är mitt år... Blir nästan rädd för vilka dåliga nyheter man skall få här näst...!

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ




- Dusch, sen sängen. Sov gott!

I spegeln...




Jacka
second hand . Halsduk/sjal H&M . Svarta "Aladin byxor" vet ej . Blus second hand


STHLM stadsmission



Jag är faktiskt riktigt förvånad över att jag inte shoppat mer på alla olika second hand butiker som finns runt min skola. BRA JOBBAT! Jag som är loppis/second hand tokig... Men idag så fick jag något ryck och gick till STOCKHOLMS STADSMISSION på lunchen för lite shopping...



Gröna Chinos/gubbbyxor 40 KRONOR . Svart kofta 60 KRONOR . Blomming långklänning 40 KRONOR .

AV SOM I OFF!

Kom typ precis hem från tha gym men den visiten var inte långvarig kan jag säga. Fan, känner mig helt off...! Det känns som att det är lite för mycket i min hjärna just nu... Vad händer i höst? Kommer jag in på någon skola, om inte vad ska jag göra då? London fuckade sig och nu vet jag inte ens om jag är så sugen längre på att åka dit! Jag tränar å tränar, men ingenting händer?


Varför känns allt så meningslöst?

Forts.




Powerwalken avklarad, DUKTIGT! Det efterlängtade gymkortet som forfarande känns väldigt nytt i plånboken används allt för lite känner jag... Så jag får väl vara glad att jag avklarar iallafall mina små kvällspromenader. Blir det något beach 2010, eller blir det vassen? Fortsättning följer...

SCOTTISH



- Jag älskar min rutiga halsduk, för den är så prepp!

Dom där blåa jeansen...


Nu är man då helt slut! Kom precis hem från skolan, och ja det blev en lång dag... Stannade nämligen kvar ett par timmar för att sy klart min jeans vilket jag ändå inte blev. FAN! Jag börjar bli tokig på dom, för dom vill inte se ut som jag vill. Ska jag slita ut dom, bleka dom eller ska jag färga dom?

... svåra beslut!

VILL BLI UNDERHÅLLD!!


Haha, ja bilden säger det mesta... Är grymt uttråkad, trött och så är det även rätt ensamt här hemma. Min människoälskare till mor har gått och blivit volentär och ska övernatta i någon kyrka för hemlösa... Visst är hon söt! Det blir nog god natt för mig istället, och jag hoppas att jag blir bemött av positiva nyheter om LONDON imorgon i skolan.

HOME



Är hemma igen, och har precis tagit ett litet break från arbetsproverna jag håller på med för BECKMANS DESIGNSKOLA, hösten 2010. Det går segt men jag tror att jag hinner, bara jag ligger i. Den 24 Maj ska dom vara inne... SHIT! Nu är det iallafall dags för en powerwalk... Helgens olika intag måste förbrännas, skämtosido. Vi ses!

 


Cats 1000RB4126



Ska börja bege mig hemåt hade jag tänkt... Nice, solen är framme så på med mina Ray-Ban Cats. Jag hörde att flygen börjat lyfta igen, eller några flighter iallafall så blir det London nästa helg kanske? Hoppas! Vi ses hemma sen...


THE HAPPY COUPLE

       
       
        

Hallå där... Ja, det har varit rätt så dött här på bloggen men jag har dels varit rätt seg och så har jag hängt hemma hos min syster Kiira och hennes b-friend. Druckit drinkar, rökt vattenpipa och snackat skit. En perfekt lördag med andra ord! Bilder ovan från gårkvällen... Tack igen babes!


Jag körde på rosa igår!






Aj då, ser ni klackarna..? Buhu! Invigde mina rosa, visserligen billiga klackar från Nelly.se igår... Man får väl det man betalar för. Jag tror att jag gav 150 spänn för dom...

JUST NU!


Ligger i min syster Kaisas soffa och är HELT utslagen... Gårkvällen blev succé med andra ord och det har satt sina spår. Huvudvärk kallas det! Måste nog vila lite till, vi ses!


UTGÅNG?



HEJSAN! Ska strax bege mig mot Systemet och Uppsala, där det skall drickas vin och snackas skit hemma hos min klasskompis Susanna. Det ska bli jätte mysigt! Det kanske blir utgång också vem vet...

Of to the gym!

 

 

-

 

Okej, nya tag... Har inte varit på gymmet nu på ett jäkla tag och det är inte alls bra. Jag skyller på påsken! Det är fredag, vad händer? Det kanske blir Uppsala till en vän för lite vin och mys, vem vet kanske utgång till och med!? Men nu, the gym!

 


Vad händer då?


Jahapp, då var man fortfarande i Sverige...TRÅKIGT! Är fortfarande ruskigt bitter men jag ska iallafall försöka se framåt och hoppas på att resan till LONDON blir av snart. Men ändå, jag kan inte släppa det!!

Så, vad händer ihelgen?

aggressioner



Är så förbannat jävla arg, ledsen, besviken... ALLT! Ingen LONDON för oss, jävla skit!
Hur blir det med våran resa nu då... Ingen vet! Blir det någon överhuvudtaget... Ingen vet!

FAN!


Flight cancelled?



Fan, fan, fan, nej, nej, nej
... Det får inte vara sant! Blir det någon London för oss idag?


BLACK IS MY COLOUR!


ÄNTLIGEN
är jag klar med min väska... FAN, vilken tid det tog nu måste jag snabbt in i duschen och sen bums i säng. Imorgon imorgon...

Utkast: April 14, 2010

 

Kom precis hem från en 2 timmars powerwalk i kvällssolen och jag känner att nu kan jag inte "rymma" längre, väskan måste packas!


HUR GÖR MAN?

 

NÄMEN HEJSAN! Sitter här hemma och får ångest över att packa min resväska inför LONDON imorgon, jag vet ju inte hur man gör? Jag borde vara van vid det här laget, så som jag flänger omkring men jag har aldrig lärt mig... Packar antingen för lite eller för mycket.. eller bara saker som jag ändå inte vill använda. Vad är det som igentligen ska vara så svårt?

SE UPP!


Shit, om 2 ynka dagar åker vi. LONDON HERE WE COME... Se upp alla snygga forbollsspelare, rödluvan kommer till stan!

THE SUN IS SHINING... for now!


Hallå i solen, visst bli man helt varm i kroppen av detta underbara väder... Jag hoppas att ni njuter ordentligt, själv sitter jag inne om dagarna i skolan så jag är rätt så avis på er. Men passa på nu för på söndag blir det snö säg det!!

Nu blir det full fart i köket sen mot solariet... Vi ses!

AV MIG TILL MIG TILL DIG AV DIG...

 

Tänkte passa på att visa mitt korsörhänge jag pysslade ihop för ett tag sen.. Jag tycker att det är snyggt när man bara har ett örhänge i  bara ena örat, sen är det ju också så roligt och enkelt att göra egna örhängen själv!

HENNA - RÖDBRUN


Det är dags att färga igen... No blondes here, red it is!!

POLISCH by HM


Köpte mig ett nytt nagellack här om dagen från H&M men jag kan inte avgöra om jag tycker om det eller inte. Brun-beiga naglar, ser det bara smutsigt ut!?


POSITIVT!

Jag känner att läget är på topp! Solen skiner, vi hade prov idag i skolan i Mönsterkonstruktion vilket gick okej (svåraste ämnet), det är måndag vilket innebär att det bara är 3 dagar kvar tills jag är i London...
Jag kan bara fortsätta, jag mår helt enkelt jäkligt bra. Nu ska jag i ju för sig inte skina i väg alltför mycket, jag är även jäkligt stressad, har en hel del i skolan nu men det får bara inte påverka mig. Positiva tankar, positiva tankar...

SKÄMS!

 

Kom precis in från min kvällspowerwalk och är faktiskt jäkligt förvånad över att jag orkade med den överhuvutaget... Har ju i princip stått hela dagen. BRA DÄR IINA, DUKTIGT! Men sen så vet jag väl inte om det var på bra av mig att stoppa i mig en bit chokladkaka, som min mamma bakat idag...? INTE BRA IINA! Så man kan väl säga att den där powerwalken var typ helt meningslös.

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

Jo, jag lever har bara varit och jobbat lite, stängning till och med. Nu väntas middag och därefter en powerwalk...

 

Shit, ni fattar inte hur jäkla taggad jag är inför på torsdag då vi åker till London med klassen. Det ska bli så galet kul! Engelskan borde kanske vässas lite men äh, det kommer väl tillbaka successivt när man väl är där hoppas jag. Eller vad tror ni?

 

Oj, nu blev maten visst klar, vi ses!


13-18

Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba  Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba   Jobba    Jobba...

EL O VE E - LOVE



Give me the body, then give me the jumpsuit... And last but not least, give me

the white bike!

DOWN DROP

Har haft ett toppen humör idag, öppnade för första gången helt själv, det gick bra, jobbade sen 3 timmar själv och det gick också jätte bra.. Slutade klockan fyra och var super taggad på att gå och träna, vilket jag sen insåg när jag kommer hem att gymmet stängde klockan fem... Därefter har humöret bara gått utför! Vad hände?

 


OF I GO

Hallå där, ska bege mig mot min vän Jennika nu, där det skall bjudas på mat och sällskap. Trevligt! Det blir nog en jäkligt lugn kväll, då jag ska upp tidigt och jobba imorgon, men för er som ska festa till det kan ju ha mig i tankarna vettja. Vi ses!

KAN INTE VARA ALLA TILL LAGS...


Blir så himla less på den där klumpen som jag alltid har i magen, den som aldrig tycks vilja försvinna...

Jag kan inte vara alla till lags, snälla tyck om mig för den jag är. Jag kan heller inte göra mer än mitt bästa, så varför bryr jag mig då så mycket om vad andra ska tycka och tänka?

GRÖNT ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT




Ni vet väl att det är minitärt som gäller nu... Så ni killar, på med lumpen-outfiten!



SMÄLTER MATEN

TJA, har precis slängt i mig lite hemgjort Thai-soppa a la mamma... Och ska strax bege mig ut på en hurtig promenad... En lång ska det bli, om jag orkar det vill säga!

 

 

Fasiken, det var nu en vecka sen jag var på gymmet  sist (inte okej) så nu ska det förbrännas!! Att man ska falla dit och bli lat när beachen börjar närma sig med storm steg, skärpning på den!

VÄNTA BARA...



I'm gonna make u shake, i'm gonna make your hands shake....




BJÖRNLIGAN


Okej
, det är väl bara att bita i det sura äpplet och ge med sig... Det mesta brukar lösa sig i slutändan ändå, så vi får väl hoppas på att det även kommer att göra det den här gången. Har ju en hel del att se fram emot och det tänker jag inte förstöra!!

Gå på gatan eller råna som björnligan är ju två andra alternativ, fast jag är tyvärr inte lika "billig" som en prostituerad eller lagbrytare som en tjuv så den här gången blir det till att använda sig av det hemliga kortet i skjortärmen... Mamma?

ZERO CASH FLOW


Panik/ångestkänslan har suttit upp i halsen på mig ändå sen min lärare idag berättade att vi nu på fredag ska ha köpt tyg till vårt nästa projet, eget livplagg, min kavaj om ni kommer ihåg!? Kul jul säger jag, som för närvarnade inte har en krona övers... Busskort skall köpas, London skall åkas till och skolaavgift skall betalas... Sämre tajming får man ju leta efter!


HJÄLP!


HUR ska jag kunna ta mig upp klockan 6:15 imorgon bitti? Hjälp, någon som vill agera väckarklocka?

OSS EMELLAN...

 

Jag har börjat ledsna gmer och mer på att bo hemma men det finns faktikskt även fördelar med att bo hemma hos sin mamma, iallafall som tjej... Mer smycken att välja emellan! Hittade det här fina piggsvins halsbandet idag i min mammas smyckeslådor. Om hon undrar vart det tagit vägen, säg inte att det var jag! Okej?

- Hej min gamle vän!



Kommer ni ihåg den här gamla favoriten, som följde med lite här och var förra sommaren?
Min underbara hatt! Det kan jag lova er att den kommer
ni återigen att få se på mitt rödhåriga huvud även denna sommar. Men jag skulle även vilja hitta mig en svart eller kanske en brun hatt... Ja, mitt hattföråd ska helt enkelt fyllas på!

OLIDLIG LÄNGTAN

  
Solen skiner här i Uppsala när jag nu måste lämna er för den här gången... Längtan efter sommar och värme är olidlig men jag känner att den är på väg. Inte långt kvar nu... Inte heller långt kvar nu tills jag sitter på ett plan ner till LONDON och galenheter. Den resan kommer att bli oförglömbar... CRAZY!


Det börjar gå mot sitt slut...

  
Tänkte bara önska alla en riktigt god natt, det är iallafall dags för mig att få lite skönhetssömn för imorgon bär det av hemåt igen... Den här helgen har varit inget annat än guld men på onsdag börjar skolan och allvaret igen. Vi ses!


still standing...

  
Oj vad dålig jag är på att uppdatera... Fy fy! Jag blev iallafall kvar här hos min älskade syster i Uppsala, det blir hemgång i morgon i stället så ikväll blir det mys med film i soffan. Det känns som att det är just precis en sån måndag jag behöver..


45 minuter sen...

HELLO MY FRIENDS! Vaknade för 45 minuter sen, ajaj inte okej för dagen bara springer i väg.. Jag skyller på min vän som höll mig vaken till 3 i natt... Så ja, trött var man!
           



Är fortfarande i Uppsala och härjar men ska väl försöka dra mig hemåt idag, få med mig systrarna hem till mig på en fika kanske? Vi får väl se, måste ta och piggna till först... Vi ses!


Det bara vattnas i munnen!

 

Befinner mig hos min syster Kiira och hennes b-friend här i Uppsala och det har bjudits på både mojitos och grillad lyx mat... Det känns inte helt fel att ha fått en mästerkock i familjen, syrrans kille är minst sagt en kung när det kommer till smaker.


PARIS - BLACK AND WHITE


 
Svart vit blus 2nd hand . Linne Weekday . Svarta leggings H&M


KOSKENKORVA

Vilken kväll, vilket drag, vilken värk, vilken ångest! Att man inte lär sig, att man bara inte lär sig!? Nåväl, det är bara bita i det sura äpplet och se fram åt...

  

Gårkvällen blev iallafall guld värd, den började hemma hos Kim där det snackades snusk och drack KOSKEN och slutatade sen både på Gillet där det dansades och på Platina där det dansades ännu mer... Värken i mina fötter är ett faktum!


TYST I KORRIDOREN

GOD DAG på er... Min dag har minst sagt inte startart som jag velat. Datorn har lagt av så nu får jag sitta vid en gammal skit och surfa. Blä! Men man får väl inte vara bortskämd heller, jag får väl vara glad att jag har någn överhuvutaget. Eller?
Det ser iallafall ut som att jag ska till Uppsala ikväll, Kim min vän har visst fått med sig hela hennes höghus att ha någon typ av "korridorsfest" och det kan väl inte slå fel!? Så ja, den lilla väskan ska packas återigen.. Vi ses!

FUCKAR MIN HJÄRNA



JAG VILL JAG VILL INTE...


KLOCKAN 14


Hallå där!
Kom hem för ett tag sen från en powerwalk i solen, det var mycket skönt kan jag lova, så ut med er! Vaknade alltför sent idag, nästan så att jag skäms. Inte okej att sitta och äta "frukost" nu klockan 14...

Tänkte fortsätta mitt pyssel jag började med igår, halsbandet. Är fortfarande rätt osäker på om det överhuvutaget kommer bli snyggt!? Men som sagt, ut med er i solen... 
                                  Vi ses!

TJENA SNYGGING!

Sitter här och snaskar i mig påskgodis jag... Mums! Försöker att inte få ångest bara, eftersom jag körde stenhårt på gymmet idag... Förövrigt så är det rätt ensamt här hemma, min käre mamma har lämnat mig för bättre tider...

Nej då, hon är i Dalarna och min käre bror är hos någon vän.. Så ja, det är rätt ensamt så det gäller att sysselsätta sig och det har jag faktiskt lyckas göra.. Har pysslat med ett halsband jag vill visa på våran slut modevisning i Juni. Om jag får till det de vill säga... Föresten, ni kommer väl på visningen?


OLDSCHOOL

  
       Den där tjejen alltså, hon i grått och dom lårhöga bootsen... Snyggt!
 
"THE ’80s CULT CLASSIC FILM HEAVY METAL PARKING LOT EXPOSED A WORLD OF FASHION SO BAD IT WAS GOOD. SOME 25 YEARS LATER, THE CLOTHES MIGHT HAVE CHANGED BUT THE ATTITUDE IS STILL THE SAME"-
V magazin


make it or break it


GOD DAG!

Har precis tagit en liten break från mina arbetsprover jag håller på med till Beckmans Designskola. Det gäller att ta lite pauser då och då så att ens kreativa sinne fylls på med nya idéer.. Fast jag måste lägga till att det går rätt trögt och jag undrar om det har att göra med att jag brockerar mig själv, för att det nästan är make it or break it, om ni förstår vad jag menar.. Det gäller att vara on top of my game om jag överhuvutaget ska ha någon som helst chans att komma in... Usch, nu blev jag nervös...

                                               Den "hemliga" skissboken...

RSS 2.0