STALKER VARNING!?

Åh fy, Birger Jarl har minst sagt lämnat spår efter sig. Någon som har ett bra tips på hur man blir av med en vidrig baksmälla?

Iallafall, vi hade jäkligt kul igår. Började lite lugnt här hemma hos mina systrar, gick ner till Gillet för ett glas och förtsatte sen partyfötterna mot Birger Jarl, där det sen dansades loss förfullt. - Och du, jag svårflörtad? Nej, stalker varning på dig kanske!

Vad händer ikväll då...?


FIX & TRIX


Här fixas och trixas det förfullt, för ikväll är det tänkt att vi ska ut på Birger Jarl. Yes, ikväll blir det bj och jag känner mig på topp. Ikväll blir det en bra kväll, det känner jag redan nu. Ha! Och jag hoppas att ni känner desamma, vi ses!


Det är fredag!


Nej,
men tjenare!  Jag och Kiira ska strax bege oss mot Stockholm och prova/lämna dom där sofföverdagen vi har sytt, och jag ber till gudarna att det nu passar! Det vore ju så pinsamt om det nu skulle ha blivit helt fel.
Därefter ska jag hem en snabbis, packa en liten väska och sen är jag tillbaka här i Uppsala igen, och förhoppningsvis händer det någonting kul ikväll också. Igentligen var det ju tänkt att vi skulle gå till Gillet, men eventet eller vad man ska kalla det blev tyvärr inställt. Tråkigt!

Måste kila...!


SHOP SHOP SHOP

Den är promenaden jag pratade om blev ju inte av, det blev en sväng på stan istället med gänget och jag fick med mig en hel del... Från second hand såklart!


Kedja, som jag ska ha som ett halsband. - 25 kronor


Armband - 15 kronor


Halsband - 35 kronor


Cheap monday jeans - 105 kronor


T-shirt - 35 kronor

Dont u just love second hand shopping!


Gästrike-Hälsinge nation

God dagens, lite smått trött (bakis) idag efter gårkvällen, som inte alls slutade med karaoke utan det blev en slags premiär. Vi gick till ut på en nation, GH Gästrike-Hälsinge nation närmare bestämt. För att gå på nation måsta man igentligen ha ett såkallat kårleg, ett leg för studenter som pluggar i Uppsala. Men igår lyckades min klasskompis fixa in oss utan, så jag var verkligen på ny mark. Kände nog inte igen en enda kotte, fast jag är ute i vimmlet så ofta. Studenterna här verkar hålla för sig själva, och till sina nationer. Nej, men verkligen, tack för en superkul/annorlunda kväll.


Bandet Napoleon spelade även där igår.

-

Igentligen skulle jag och Kiira, min syster åka till Sthlm idag och leverera två sofföverdrag som vi har sytt till en kvinna, men tyvärr så kunde inte denna kvinnan idag. Så, jag stannar visst kvar här i Uppsala och vi åker dit i morgon istället.

-

Nej, måste nog ut och gå en promenad om jag ska piggna till. Vi ses!



PÅ NOLL TID


Känner mig skit duktigt, direkt upp ur sänger så var det på med träningskläderna och ut på en powerwalk. Synd bara att man inte har den energin varje morgon, för då skulle man ju bli fit på noll tid.

Nu blir det duschen, sen bär det in till Uppsala där klasskompisarna väntar, plugg och sen förhoppningsvis lite karaoke. Har aldrig provat på de förut så det här kan bli jäkligt intressant. Vi ses!


Övertalad!

Kom precis in från en powerwalk som slutade i kaos. Jag och min kära mor går inte alltid hand i hand, så halvvägs var jag bara tvungen att gå mer än 50 meter före henne. Usch, nej det är aldrig kul att bråka med sin mamma men det händer även dom bästa.



Jag tror att jag blivit övertalad, det kan nog bli en klass-träff för mig imorgon ändå. Kul att hitta på någonting annat med personer man nästan bara träffar i skolan, och med kanske lite alkohol med i bilden så kan det nog bli extra kul. Vilken alkis jag är, det ända jag tänker på är alkohol. Haha! Nej då, men vi alla vet ju att med lite alkohol blir det alltid lite roligare. Inte sant!?


KARAOKE

Fick ett mess för ett tag sen från en klasskompis och hon berättade att det var några från klassen som skulle komma till Uppsala i morgon. Sjunga karaoke och sånt kul, det dumma är ju att jag kom ju precis hem därifrån och så ska jag kanske jobba i morgon också. Typiskt! Känns ju så drygt att åka fram och tillbaka, men samtigt skulle det vara så jäkla kul. Fan, har beslutsångest!


Förövrigt så har jag ledsnat på att plugga, Jennika svarar heller inte så nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Mina symaskiner är heller inte hemma... Tvn kanske!?


U know you'r game in bed


Hallå där, kom hem för ett tag sen, packat upp och ätit frukost har jag också hunnit med. Idag tänkte jag faktiskt försöka ge mig på lite läxor, skönt att få det gjort så att man kan ta det lugnt resten av veckan, som förövrigt bara kommer att springa iväg. Det blir till att jnuta av varje sekund av ledigheten så att den ska kännas längre!

Man kanske skulle slå Jennika en pling sen ?


MY BABY JNK




Nja, det känns som att det kanske börjar bli dags att dra sig hemåt, idag eller i morgon är då min nästa fråga!? Under mitt lov nu så hoppas jag att få träffa min vän Jennika. Det känns som det var år sen jag såg henne sist. Men det blir väl kanske så, hon jobbar och jag pluggar, men fast vi ändå bort nästintill 10 minuter ifrån varann lyckas vi ändå inte ses. Men det ska jag se till att det bli ändring på. -Ja, Jennika skriv upp det nu, så att du vet att du har en dejt med mig i veckan... Okej?

-

Dags för lite middag, vi ses!


THE CITY



Är kvar här hemma hos mina systera, dock själv då Kaisa jobbar och Kiira är på lunchdejt. Så nu jäklar bli det en The City maraton på mtv.com för mig samtidigt som jag avnjuter min egna lunch. 

Och om du även som jag tycker om såpor och speciellt amerikanska och inte vet vad The City är så tycker jag att du skall göra desamma. Du kommer inte att ångra dig!


G.o.d N.a.t.t


Nu slänger jag in handduken och tackar för mig. I morgon är det måndag, de brukar innebära skola i vanliga fall, fast jag kan ju inte sluta tjata om mitt underbara höstlov som börjar imorgon. Det ska bli så skönt!


Igår körde vi på rött



Har precis lyckats vackna upp ur min koma här hemma hos mina systrar i Uppsala, min kropp skriker av ömhet från gårkvällens helt galna kväll. Cafet och White rooms dansgolv har bokstavligt talat lämnat spår efter sig i mina fötter, nej det är helt sjuk vad ont jag har. Men oj så kul vi hade det! 

Idag ser det ut att det bli en slapp-dag, bara dega framför tvn utan någon stress över att det är söndag och behöva dra sig hemåt, för jag har ju som sagt lov nu. Ah, det är  underbart att vara student, ni borde prova på det! Nu ska jag återgå till tvn/soffan,
 vi ses!


Stockholm, nu kör vi!








Where are all the hot men?


Aj aj aj
, mina fötter är något trasiga idag efter gårkvällen, vilket blev en jäkligt kul kväll. Men, ikväll blir det förhoppningsvis ännu bättre. Efter många kvällar ute här i Uppsala blir det tillslut nästan samma sak varje kväll. Samma ställe, samma människor, samma musik, samma samma samma. Så ikväll hoppas jag på att det blir Stockholm igen. Ny stad, ny klubbny musik, nya männiksor. Nytt! Men om min trött kropp ska orka med det så måste jag nog piggna till lite här, kanske sova någon timme eller två...


SHOT-RACE

Förra helgen bjöds det på en galen kväll i huvudstaden med limousine och grejer. Hur kommer då den här helgen att sluta...?

Vi vet iallafall en sak, att snart åker jag in mot Uppsala, Vi ses!

En fågel i mitt öra




God dagens, nej jag är faktiskt inte i skolan, om jag skolkar eller om jag är ledig det vet jag inte men jag änkte iallafall plugga hemma idag, har lite diverse läxor att pyssla med och nästa vecka har jag lov. Ja, exakt ni läste rätt, jag har höstlov! Så jäkla skönt! Visserligen hade jag tänkt att jobba under mitt lov och tjäna lte extra men det ser tyvärr ut som att det inte blir så... Fast det visar väl sig.
Lite senare bär det av in mot Uppsala, där det förmodligen väntar ett gäng party laddade tjejer, för ikväll ska vi ut!


NYTT!


Ah, känner mig som en ny människa. Leran gjorde mästerverk och ni bör prova den, Afrikansk lera från Lerosett. Sen passade jag även på att köpa mig en day cream från Dr.Hauschka. Här skall det bli flawless skin!

HUVUDSTADEN



Är precis hemkommen från huvudstaden, där det bland annat har hämtats läxor från skolan och köpts present till mamma, som faktiskt fyller år just idag. Sen fick jag även med mig lite ansiktsprodukter, som skall testats lite senare, någon som provat ha Afrikansk Lera i ansiktet förut?


Den där förbannade klockan!


Nja, den blir ju allt vanligare den där Triwa by Tritoni klockan och det är väl inget konstigt med det eftersom den är ju så förbannat snygg. Har länge trånat efter en orange sådan men en gul kanske är lite ovanligare, då jag faktiskt har sett ett antal bära just den orangea. Den kostar runt 1000 lappen så man ska väl kanske vara helt säker innan man slår till. Om man inte har råd med en Rolex så funkar ju faktiskt en sån lika bra, eller?

Inte bra att ligga hemma såhär sjuk, det börjar ju nästintill klia i fingrarna på en. Bäst att inte gå in på någon Shop Online sida, för då kan det bli farligt...


HON LEVER!


Yes, febern har avtagit men mina krafter är i lika med noll. Sitter här och proppar i mig en massa c-vitaminer och hoppas att det ska hjälpa mig bli 100 %-ig igen. Samtidigt som det har varit avslappnande att bara ligga, så känner jag nu av paniken över att ha kommit efter och missat en jäkla massa kul i skolan... Men man ska väl kanske fokusera mer på att bli helt frisk istället för att grubbla över de!?


FEBER




Jag hatar att vara sjuk!




OH NO!


Trött, ont i halsen, snoret bara rinner, svag och har ont i kroppen. Förbannades jävla skit, jag tror att jag har blivit sjuk! Gårkvällen måste ha tagot hårt på mig... Skämtosido!

STHLM ALL IN!



Igår blev det en premiär, vi dissade Uppsala och åkte ut på nya äventyr. Stockholm! Ja, exakt det blev Sthlm för hela slanten. Min systers vän fyllde år och körde på stort, vit limo som tog oss både till Café, Grodan och White. Det var helt galet, helt galet! Så klockan 6 i morse ramlade vi in här hemma och total decka efter våran helt galna kväll. Tyvärr så försvann kameran men vi hoppas på att även den ska hitta hem.. Nu blir det stan, Vi ses!


UPS!


Mja, vad kan jag säga, förutom att jag är sämst på att hålla löften. I ju för sig så sprack väl kanske mitt ingen-alkohol-tills-jag-fyller-år löfte redan förra helgen, så det kanske inte räcknas fortfarande... Ja, det blev visst utgång igår.. Ups! Igentligen var det tänkt att vi skulle gå ut och bara ta ett glas, men ni vet ju hur det brukar sluta. Som sagt, jag är verkligen sämst men det var kul.

Nu hade jag tänk att jobba lite faktiskt och vi får väl se hur denna lördag slutar... Vi ses!


C YA!


Väskan är packad, nu drar jag till Uppsala över helgen. Vi ses!




HUNDTAND



DAGENS:

Jeans Dr Demin . Herr t-shirt Jack and Jones . Hundtandsmönstrad blus från Kapphal. Grönt halsband från H&M och det andra är en gåva




WE ALL LOVE THE HOUSE



Jahapp, då börjar man känna sig sjuk också. Kul! Det får helt enkelt inte hända, måste nämligen jobba ihelgen och jag har absolut inte planerat att bli sjuk. Nej, måste se till att undvika de!
Ja, som sagt, jobb ihelgen men i Uppsala, så man kanske till och med hinner med några glas. Gillet var ju länge sen! Dom har tyvärr inte samma komcept längre med We love house, så det har inte blivit så att man har gått dit. Men, nu på lördag läste jag precis att dom skulle köra, eller dom skulle iallafall spela house så det kan bli grymt.

Nu kallar min tomma mage, vi ses!


Fransjacka








Gick förbi H&M igår en snabbis innan vi gick ut och firade, fick syn på den här übersnygga fransjackan. Är den inte bara för härlig. Fast igentligen skulla man ju vilja hitta en sån där äkta indianjacka, helst svart  och utsliten. Men, som känns lite mer egen om unik och till den skulle jag nog kombinera en vit basic oversize t-shirt och ett par tajta jeans och ett snyggt halsband. Åh, vill ha!


1:1



Vilken kväll det blev igår... Det kändes verkligen som man fick en inblick på hur maten smakade på medeltiden. Det bjöds alltifrån ärtpudding till get och renkött. Och inte nog med det, underhållingen var även en upplevelse försig. Som vi alla skrattade och hade kul!
Tyvärr så har jag inte mer tid att sitta här och berätta så mycket mer om gårkvällen, vi hade skitkul helt enkelt. Jag måste nämligen rita den här mönsterkonstruktionen i stort, 1:1 som det heter, så tack för mig sålänge så ses vi, och önska mig gärna lycka till för det här är inte det enklaste.


Okt. 13

Sitter faktiskt här i skolan och skriver (konstigt att jag inte gjort det tidigare)... Vi ska nämligen ut och fira en klasskompis som fyller år idag på en medeltidsrestaurang, Sjätte Tunnan i Gamla stan, men det är inte förens vid klockan sju så jag har några timmar kvar att avvara. Känns ju skapligt onödigt att åka hem och bara vända...

Det blir också första gången som jag är med och hittar på någonting med hela klassen, så det ska bli sjuk kul. Ja, och vem vet vad det nu kommer att serveras, recepten är nämligen orginalrecept från Medeltiden, så det blir nog en upplevelse försig och ännu roligare om vi blir lite runda under fötterna.

Vi ses!


PLUGG . PLUGG . PLUGGA


Dagarna bara springer iväg, om redan två veckor har jag höstlov. Tänk, höstlov! Det måste nog vara en av dom bästa sakerna med att plugga, alla loven. Höst, jul, sport och påsklov. Fast, grejen är ju också den att det är ju inte ens jobbigt att plugga. Iallafall inte det jag sysslar med varje dag, DESIGN. Apropå plugga, måste vidare nu, min kollektion jag skissat på nu hela helgen måste bli klar tills i morgon, så här kan jag ju inte sitta och surra...

Vi ses!


TROR & HOPPAS



Jag tror att jag har koll på läget... Jag hoppas det iallafall. Om inte, så löser det säkert sig.


...


Jag pratar om livet i allmänhet!


GÅRKVÄLL

 


 

Igår blev det utgång för fulla muggar, lokal style! Dom som inte vet så heter stället här i Märsta Kung Carl. Personligen tycker jag kanske att namnet är lite opassande med tanke på vart det ligger. Märsta är väl kanske inte landets mest stekigaste stället. Men men, nog om det.
Det var galet kul igår iallafall. Var dock tvungen att ta sittpauser lite då och då för mina fötter gjorde så förbannat ont. Det blir ju tyvärr så, 13 cm höga klackar, då får man ju skylla sig själv. Om man ska vara fin så får man lida pin, eller hur var det nu? Så förutom att jag är bakis och ont i fötterna så mår jag ändå helt okej idag.

Tack för igår brudar!

 


20 KRONOR


Gick förbi Röda Korsets second hand här i Märsta och fick med mig den här tjusiga blusen för ynka 20 kronor. Visserligen var den lite för stor, storlek XL så det blir till att knyta upp den runt midjan, eller så får den helt enkelt vara lite oversize.





AJAJ!




Nämen god dag på er! Här sitter ni och läser min blogg, så trevligt!
Ikväll ser det ut som jag kommer att bryta mitt alkohollöfte. Ajaj! Jag skulle ju hålla mig borta från festandet ett tag var det ju tänkt, men det visar sig att jag är tyvärr för svag för grupptryck. Så nu ska jag bege mig mot affären och inhandla kvällens nödvändigheter. Vi ses!

ÖVERABITIÖST ?

Klockan har passerat 9 och jag sitter och jobbar på min kollektion, som ska vara klar tills på tisdag. Stressigt? Ja! Iina som alltid ska vara lite väl överambitiös. Jag kanske till och med har tagit den är designuppiften lite väl seriöst, vad vet jag, men min tanke är ju att kanske sy upp den senare, så varför inte göra den så bra den bara kan bli!?

Så, ja det ser ut som att det bli en lugn fredag för min lilla kropp. Min syster Kaisa kommer som sagt i morgon och då blir det säkert lite mer hålligång (hoppas). Nej, ska väl fortsätta här hemma... Vi ses!

skynda skynda

------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------

Nu jäklar i mig ska det powerwalkas, i den här takten kommer jag snart att svälla över. Haha! Nej, men jag känner verkligen att det är dags nu att ta träningen på allvar. Så jag kanske ska skynda mig lite här så att det intehinner bli alltför mörkt. Vi ses!


S.O.V.A



-

Nej, nu ger jag upp den här dagen. I morgon är det fredag, äntligen! Och i vanliga fall brukar det innebära att jag drar mig in mot Uppsala och mina systrar, men inte den här gången. Jag stannar nämligen kvar här hemma i "gettot" Märsta och får finbesök av min syster Kaisa på lördag. Hon pratar utgång, men mitt samvete skriker NEJ! Jag har ju mitt löfte om att inte dricka att hålla. Nja, shit hur ska det här sluta...

Vi ses!




LONDON BEJBI!

Jag kanske inte har berättat, vi ska till London, Wehej! Två andra klasser åkte idag och i vår är det våran tur tillsammans med en annan klass. Det kommer bli galet!

Så i mittan av april-mars drar vi en weekend, torsdag till söndag och det kommer bli så jäkla kul. Har aldrig varit där tidigare så jag är extremt förväntasfull... Möta våran i London, kan det bli bättre!?

Oh gosh, i look so blonde!

Äntligen klar med mitt bakande. Jo, som jag kanske har nämt tidigare så fikar vi varje torsdag i skolan och den här gången var det min tur att baka. Och som jag har kämpat här hemma för att få ihop min kaka. Hoppas att den nu smakar!

... och nej, jag har inte blonderat mig, har bara lekt lite i Photoshop.


Vi ses!



HAR INTE TID...


Måste baka... Vi ses!



LÖFTEN




Vad är det med dessa tisdagar, varenda tisdag kommer jag hem så förbannat trött. Orkar liksom inte göra ett dugg, fast jag vet att det finns både det ena och det andra jag måste pyssla med. Hungrig är jag också... Nej, jag måste fan i mig ta och rycka upp mig. Ja just ja, en annan nyhet är att jag har gått och bestämt mig för att inte gå ut förens jag fyller år, och då menar jag att inte dricka. Haha, ja vi får väl se hur det blir med den saken nu. Jag fyller nämligen år den 24 november och det känns ju som en envighet. Hmm... Nja kan jag hålla mig!?


I LOVE SHOES SHOES SHOES SHOES, SHOES I DO ADORE.


Nej, jag tror att jag får magsår, har ni sett vilka läckerheter. Vilken gudagåva att ha dessa på fötteran från designern Brian Atwood, det bara vattnas i munnen på mig.



TJENAMORS

Har precis fixat lite middag här hemma och det var inte det lättaste kan jag säga, med tanke på att jag upptäckte att kylen i princip var tom men det gick. Imorgon är det  skola igen, måndag innebär att vi ska sy hela dagen. JIPPI! Och snart ska vi även få börja på våra egna kjolar vi designat och ritat mönster till. Min kommer bli asball, vänta bara!

Bättre sent än aldrig, nu kom min käre mamma hem och fyllde kylskåpet med en massa läckerheter och jag som precis har ätit. Typiskt! Jaja, ska slänga mig framför tvn nu tror jag, mätt som jag faktiskt är och skissa vidare på min kollektion.

Vi ses!

4 OKT





God morgon!

Igår blev det lugnt, film med chips, det kunde inte bli bättre med tanke på hur trött jag var. Sitter nu här hos mina systrar i min ensamhet och äter fruost. Kiira jobbar och Kaisa jobbar och jag ska nog också försöka jobba lite innan jag drar mig tillbaka hemåt. Jag ska nämligen sy om en soffas klädsel åt en kvinna i Sthlm så man måste ju passa på när man är ledig och inte har skola, plus att det ger en härlig ökning i studentkassan. Så, vi ses!



MITTEMELLAN

Är hon inte galet snygg min syster? Ja, denna kvinna förtjänar det bästa och hon ska inget annat än att ha det bästa, min snygge syster. Men hur vi nu är släkt är ju en annan femma, med tanke på att vi inte är ett dugg lika. Eller vad säger ni?



Igår blev det röj på hög nivå, plus det så hamnade jag mittemellan ett bråk som uppstod på dansgolvet och fick mig en jäkla skalle i bakhuvudet. Aj, det gjorde förbannat ont och efter de så sjönk tyvärr även mitt partyhumör. Vad hände med att lösa saker utan våld. Lilla oskyldiga lilla jag som hamnar i mitten och får ta smällar. Nej inte acceptabelt!

Bakis som man är med en lätt hjärnskakning gör man nog bäst i att ligga och dega framför tvn, och där kommer jag förmodligen också ligga hela dagen. Vi ses! 


IKVÄLL SKALL DET FIRAS!


Sådär ja, har precis anlänt till mina systrar i Uppsala och nu skall det fixas, för ikväll skall det firas! Klockan 18 är bordet reserverat på restaurangen Tzatziki, och sen när vi blivit lagom feta av grekiskt kommer vi tillbaka hit, till lägenhet för lite förfest och därefter bär det ut mot Birger Jarl. Nu jäklar blir det fest!


W.E.E.K.E.N.D


Så där ja, väskan är packad och jag ser fram emot ännu en weekend i Uppsala full av bravader. Imorgon åker jag direkt från skolan, snabbt förbi mina systrar, för att byta om till partyblåsan. Vi ska göra ett nytt försök att fira min syster Kaisa som fyllde 27 förra fredagen, så i morgon blir det fest. Hur ser eran fredag ut?

Sov gott!

TRENDANALYTIKER

 

RSS 2.0