POLKADOT



Har något så förbaskat ont i fötterna, kan beror på att jag ständigt har för tajta/försmå skor på mig. Bekvämt finns tydligen inte i min värld..! Lever efter " Om man vill vara fin så får man lida pin" normen.
-
Var förbi tygaffären idag efter jobbet och har nu laddat på mig med en hel kasse.. Hjärnan nästan sprängs av idéer som måste få komma ut! Får sånt dåligt samvete att jag inte hinner med mitt egan märke mer än vad jag gör. Ändring på det!


CUT OFF


Har visst hängt på trenden med förkorta/avklippta jeans...

CASUAL SATURDAY


Blå blazer + vit topp + rosa axelväska SECOND HAND . Blåa jeans H&MCONVERSE

CRAZY



SIKKET ös det var på jobbet idag, nästan inte en enda lugn stund från öppning till stänging och hjälp vad dagen bara sprang förbi..
Kan man vara mer tröttare än mig just nu är frågan?
En bra film och en skål snask står på kvällens agenda, för imorgon blir det förmodligen bli lika crazy som idag.

ROND 2


-
Är det bara jag som känner att dagarna bara går i ett och att man inte riktigt tar vara på dom...!? Snacka om waste of time.. Bättring på det!

ORANGE


Var förbi MYRORNA i Sundbyberg med min käre vän Jennika i tisdags och gjorde fynd..
Hittade bland annat den här urcoola orangea väskan för bara 75 pix, som jag sen byte axelband på till ett brunt istället för oranget.

L.V 42


 

Dags för lägenhetsvisning...


HAPPY 100


Minns ni att jag skrev om en photshoot jag och mina syskon hade hemma hos min syster i förra veckan..? 

Fotot vi tog blev våran gemensamma 100 års present till våran farfar, som vi firade ihelgen. Vad ger man en som fyller 100 i present? Svår fråga, då personen förmodligen har allting redan.. Vi bestämde oss för någonting er symboliskt, att ge ett uppdaterat vuxet foto av oss alla 5 syskonen.


Yvonne Koné - BRACELET


Köpte mamma en förtidig morsdag present då jag fick för mig att morsdag redan var i söndags..


Iallafall, hon som jag älskar att bläddra i inredningstidningar och köpte henne nya nummret av den danska tidingen RUM. Bläddrade såklart själv lite snabbt i den och fick syn på dessa förbaskat fina armbanden (ÅH, GE MIG!) av danskan Yvonne Koné.

- Danskarna kan det där med snygg design!


review



HEMMA IGEN - En snabbresumé av min helg..

FREDAG:
 
Stockholms Djn Adrian Lux gästade Uppsala och sommarstället FRAMFICKAN för en oförglömlig spelning, dit halva stan kom och lite till. Shit, ni skulle ha varit där!

LÖRDAG:
Allt för lite sömn och tidig uppgång så det var dags för lite kalas i annan stad och firandet av farfar, som tidigare i veckan fyllde 100 år (- Jag vet, hur sjukt är inte det!)..

Efter timmars färd fram och tillbaka var man åter i Uppsala och mer fest skulle det bli, då flera Stockholms djs gästade stan, men denna gång SALUHALLEN. Återigen, ni skulle ha varit där!

SÖNDAG:
Klarblå himmel och kroppen skrek efter både sömn och en bränna var det bara att ta ut filten och kudden, för att nappa både sol och vila. Uppsala lyckas alltid överraska, vilket också blev söndagens snackis oss systrar emellan...

Vi ses snart igen!

PINK BAG



Har sagt det tidigare men jag säger det igen, rosa har blivit min nya favorit färg..

Min nya väska som jag fyndade för 20 lappen kommer förmodligen bli rätt välanvänd denna sommar. En enkel outfit blir genast något helt annat med denna färgklick över axeln!

STATUS:


Befinner mig hos syrran i ett soligt Uppsala och laddar med lite krut för att strax bege mig ner mot stan...

THE GREAT FIVE


Sorry, dåligt uppdaterat..

Drog in till syrran i Uppsala igår direkt efter jobbet, där jag träffade upp hela min syskonskara för en liten photoshoot och blev kvar där över natten...
 Vad den photoshooten handlar om kan jag tyvärr inte avslöja, men efter helgen får ni veta det kan jag däremot lova!


S. S P E N D E R S




-
Var förbi SALT MEN idag i samma galleria som jag jobbar i och gjorde visst ett inpulsköp, men något jag faktiskt länge varit sugen på... Ett par snygga hängslen, dessa från märket TOPECO.


"Taken By A Stranger"


Tysklands bidrag till Eurovision Song Contest 2011.. SJUKT BRA!

RED RED RED RED RED RED RED RED


Kavaj SECOND HAND . T-shirt BY IINA + Byxor CHEAP MONDAY

- Har visst gått och blivit lite småtokig i kavajer..

1911


-
Det blir en lugnkväll här hemma då jobb kallar även imorgon..
Nästa helg blir dock något att se fram emot, då min farfar skall firas med ett brak som fyller hela 100 år! HELT GALET! Han har alltså fått uppleva i princip HELA 1900-talet, alltså 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, och 90 talet...
Vilket liv, jag blir mållös!

THE BERRY WALLET




MULBERRY Postman's Lock Continental Wallet
-
- Skulle VERKLIGEN behöva en ny plånbok men har så svårt att hitta någon fin... Den här jättefina gröna från MULBERRY skulle inte varit helt fel men då kostar det också en slant, cirka 3500 kronor. SÅ GLÖM OCH DRÖM IINA!

NEW


Det började klia i fingrarna på mig efter någonting nytt till garderoben, så jag tog mig ner till Röda Korset här i Märsta och fyndade loss..



Hela kalaset gick på inte mer än 190 kronor och det här är bara en bråkdel av vad jag fick hem därifrån, men också dom finaste fynden! 

Sjal 10 KR . Knallrosa blus 20 KR . Kavaj (det absolut bästa fyndet) 40 KR


CANON


SAY HELLO TO MY NEW LITTLE FRIEND..

Har ju totoalt glömt bort att dela med mig av min nya systemkamera,
 som jag fyndade av min lillebrors polare. En CANON EOS 400D, som bara är helt fantastisk! Att man inte skaffat sig en tidigare kan man ju fråga sig, för bilderna blir verkligen tusen gånger bättre än en "vanlig" digitalkamera!!


RECYCLING - BY IINA


BY IINA
, är även till en viss del är ett recycling märke. Älskar begreppet; "Ta någonting gammalt och göra om det till någonting nytt!"

Beställe hem för en tid sedan nya visitkort men som jag märkte när jag väl fick hem dom att det hade blvit fel email adress. Så istället för att slänga dom tog jag fram saxen idag, och vips så fick dom bli pris/märkesetiketter.
-
Kolla gärna in min hemsida BYIINA.SE, om du är mer nyfiken på vad jag pysslar med!

LYX


Kom precis in från en jogging/powerwalkrunda i den fantastiska kvällssolen i mina super coola RÖDA PUMA "Maya" gympisar..

Jag antar att ni som fått lyxen att vara ledig idag och varit ute i solen har fått en hel del färg.. Ja, man får ju träffa en och en annan bränd i butiken om dagarna och jag är inte ett dugg avundsjuk på er!
Själv har jag fått lyxen att se fram emot dom två närmaste dagarna av ledighet från jobb.. Den ni!


WHITENING


-

-
Tandblekning är nästintill beroendeframkallande.. Fick hem en nyförpackning tandblekning som jag beställde via tandblekning.com. Har använt samma märke (dentaworks) tidigare och kan bara ge positiv feedback.

STATUS: Maj 9, 2011



En powerwalk är avklarar såhär på morgonkvisten och frukosten lika så... Nu blir det balkongen och SOL, innan det är dags för jobb!


FASHION NAILS




Luxury nail art for ELLE Collections by Sophy Robson "The Nail Queen" 
-
- Får det lov att vara ett par Gucci naglar, eller varför inte låta Yves Saint Laurent pryda dom!?


free from everything



Idag är begreppet "jobb" för mig så långt borta på världskartan som det bara går... Idag skall jag utnyttja ordet och betydelsen "ledig" att det nästan kännas billigt!


Utkast: Maj 6, 2011




Kvällens agenda: MIDDAG . STÄDA . SOVA!

Imorgon blir det jobb...


Bandeau Bikini Bra



BOKSTAVLIGT TALAT så sprang jag förbi H&M på lunchen idag för att se ifall min efterlängtade bikiniöverdel hade kommit in. Den jag fick syn på för några veckor sedan i tidningen ELLEs majnummer. Var så nervös över att den skulle vara slut, men turen var på min sida.

 Underdelen fick däremot ligga kvar, tänkte köra på ett par enkla svarta istället!


WHITE


- Att jobba i butik i helvitt är inget att rekommendera...

Vit tshirt H&M . Vita manchesterbyxor CHEAP MONDAY . Boots LAREDOUTE . Halsband (lånat)

WELCOME TO HOLLYWOOD!


AAH MEN TJA! Vad läste inte jag i Metro påväg till jobbet idag..

Rödtott ska man visst vara även i Hollywood, så med andra ord kan jag sluta ha min hårsvacka för jag är ju SÅ INNE! Nej då, nu ska vi inte bli diviga bara för de, ner på jorden igen IINA.


VOGUE Russia May 2011


Alejandra Alonso for VOGUE Russia May 2011
Fotograferad av Mariano Vivanco
-
TURBANEN . BADDRÄKTEN . SMYCKENA . KROPPEN . POSEN
-
Man bli ändå lite sugen på att skaffa sig en snygg baddräkt.. Har "tantstämpeln" försvunnit?


UPPSATT



Körde på en uppsatt ruffsigknut på håret idag.. Jag har nog ändå hamnat i någon typ av "hårsvacka"... Men för att inte se för "alldagligt" ut på jobbet inför alla shoppingglada kunder fick ett guld halsband piffa upp det hela.


HAIRCUT



Som jag berättade för kanske 10 dagar sedan så klippte jag av håret mer än 1 decimeter. Ja, med andra ord så behövdes det en förändring och jag är minst sagt fortfarande grymt ovan..! Det kan hända att jag har för tjock skalle för denna frisyr. Får lixom inte till det...


WHERE TO START



Okej, är trött som få då min dag redan började klockan 7 imorse..
 Symaskinerna står redo, måste bara först ut och rensa huvudet över en powerwalk.. Att ta åt sig av negativ energi är ingen god idé.. Så varför ens sjunka till den nivån?

Synd att det ska vara så otroligt svårt.


RSS 2.0